Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni ADSL Tarifeleri

calimero

Öne çıkan mesajlar

Hayır benim anlamadığım sınırsızın tamamen kalkması. Parası neyse verelim, sağlasınlar bandwidth'imizi, limitsiz olsun. Bu yaptıkları çok saçma.

Cidden çok kalitesiz bir kurum, dünya kadar kar ediyorlar minimum hizmete maximum fiyat alarak. Şimdiye kadar 20 tane yeni yurtdışı çıkışı döşemişlerdi o paraya, çatır çatır kullanıyorduk internetimizi de...
Sosyal ağlarda paylaş

ulan şu yaz döneminde bile 8mbit limitsiz ile 350gb downloadum var. yıl içinde 500-600gb a çıkıyor bu. çıldırırım yemin ediyorum. 2 tane 1080p film 20gb+ ediyor zaten. laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

böyle aptalca birşeyi herkeze uygularlarsa bu kararı alanlar ve onaylayanlar ölsün en acı şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

internetim 2 gün 8 saattir bağlı, 145gb dosya indirmişim.

kotalı internet çok saçma bişi, netlimitsiz diye kakaladıkları internet çok daha gerizekalıca bişi.
bu fikri bulan adamı bulup falakaya yatırmak lazım.

eski üyeler hatırlar mı bilmiyorum,
2001-2002 yılları gibi en büyük sıkıntımız internetin çok pahalı olmasıyken, birisi (sanırım çin veya kuzey kore olabilir) bir ülkenin internet reklamını koymuştu, 100mbit = 50 dolar gibi bir ilan resmiydi. o ilanın konulduğu topicte birisi yorum yapmıştı "bizim internetimiz çok pahalı ama en azından o ülke gibi sansürlü internet kullanmıyoruz" gibi bir şeydi.

işte o ilan resmini ve bahsettiğim yorumu alıp tşörte bastırıp giymek istiyorum.

özelleştirmeyi savunanlar vardı.
alın işin sonunda sansürlü, kısıtlı ve engelli bir internetimiz oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

* Kullanıcı belirtilen hıza kadar hattının desteklediği en yüksek hızı kullanacaktır. Kullanıcının ay
içerisindeki veri kullanımı belirtilen adil kullanım noktasına ulaştığında kullanım hızı ay sonuna kadar 1
Mbps olacak şekilde düşürülecektir.
3/3

NETLIMITSIZ diye adlandırdıkları paketi çeşitlendirip bu şekle sokmuşlar. Artık 512kb degil 1mb'e düşcekmiş.
Hattın desteklediği en yüksek hızı verecekmiş. Benim hattımmda bazen 700kb la download ediyorum bazen 200 ü geçmiyor. Bunun altyapısını dedikleri gibi yapabilecekler mi? Hiç sanmıyorum!

said:

*** Kullanıcı belirtilen hıza kadar hattının desteklediği en yüksek hızı kullanacaktır. Kullanıcıların hızları
en yüksek fatura noktasına geldiklerinde kullanım hızı ay sonuna kadar 1 Mbps olacak şekilde
düşürülecektir.

Bunlara bakınca fiyat/hız açısından bir fark olmuyor. Şu an 1MB'e 45TL veriyorsak o zaman da 45TL 50MB ,15Gb limitli bir paketimiz olacak. Limiti aşınca da 1MB e düşcek. Tek fark Kota aşım ücreti de uyguluyorlar olması ki TTNET'in daha çok para kazanacağı ortada.

Hani para kazanacaksın/kazanıyorsun da hizmet/altyapı kalitesini de arttır be o zaman...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

*** Kullanıcı belirtilen hıza kadar hattının desteklediği en yüksek hızı kullanacaktır. Kullanıcıların hızları
en yüksek fatura noktasına geldiklerinde kullanım hızı ay sonuna kadar 1 Mbps olacak şekilde
düşürülecektir.

ne kadar saçma ya. Hattın desteklediği en yüksek hız ne abi.

8mbit'i satmayacaksın eğer adama veremiyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle güzel özelleştirilmiş ki TTNET bütün önemli noktalar elinde. Yeni gelen bir firmanın yurt dışı çıkışları ayrı olsa dahil. Son kullanıcıya ulaşırken TTNet'den servis sağladığı bölgedeki santrallerden yer kiralaması gerekiyor. Ve internete her alanda bu kadar bağımlı hale gelmişkende adamlar çok rahat bir şekilde kafasına göre takılıyor. Bize de küfür etmek kalıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...