Norak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 diğer gfwl oyunlarında da böyle mi şimdi durum? dark souls, bazı gtalar, red faction, fallout 3, dow 2 etc saveleri de gitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Şimdiye kadar yoktu ben şimdi TR'den direk aldım ya? O kısıt kalkmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 gta4 patlamıştı save sövüp kapamıştım geçende. bundanmış demek. salaklar ya bi işi düzgün yapamamışlar. lokalde tutmuyolarmıymış hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 kaç dolar gözüküor tr de? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 oha çok mutlu oldum direkt aldım abi hep bunu kovaliodum 7.5 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ben de csgodan kazandığım monipuyanlarla aldım da ne zaman oynarım allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 saveleri kurtarabiliyorsunuz bu arada: http://steamcommunity.com/app/200260/discussions/0/810938810549705289/ işe yaradı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bende hala gfwl e bağlanmak istiyor. yeniden yüklemek fln mı gerekiyo steam versiyona geçmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bi verify ettim onun dışında bişi yapmadım ben, aylar önce bıraktığım saveden oynuyorum aynen, hatta steamden kartlar gelmiş inventorye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ilk oyunu oynamadan bunu oynasak olur demi? 7.5 dolarken alıyım. ilkini de alırsam dünya vakit gidicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Bu yeni oyun, ilk iki oyundan önceki zamanı anlatıyor, hikayesel devamlılığı yok. Ancak ilk iki oyun çok güzel olduğu için onları da mutlaka oynamanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yok ben arkham originsten bahsetmiyorum. arkham cityden başlasam olur mu diye sormustum. ilk oyunu es geçsem olur mu hikaye olarak baglılar mı. arkham cityi aldım ztn. ona göre birinciyi de alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Hatırladığım kadarıyla Arkham Asylum'un bi sequel'ı işaret ediyodu, o da Arkham City olsa gerek adından dolayı. Bence oyna, puzzle oyunlarına aşinaysan çok fazla vakit kaybetmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn69 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 tabiki devamı... al oyna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 iyi o zmn onu da alıyım merak ettim iyice. bitirene kadar ikisini arkham origins de ucuzlar hem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 arkham city baya baya başarılı bi oyun oynayın oynatın origins de en az onun kadar güzel olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Steamde gotyler gfwl rezilliğinden çıkmış. Arkham City'de iki kez oyun ortasında gfwl savelerimi sildiğinden oyunu bitirememiştim. Şimdi asylumdan başladım. Asylum eski bir oyun değil bu arada. Arkham City'nin parçası olarak oynayabiliyorsunuz ve temposu çok hızlı. City'i oynamadan önce onu oynamak aldığınız zevki kat kat arttırır. İkisi de yeni oyunlar ve birbirlerinin devamı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bu arada saveler gfwlden silinmiş bile olsa steam folderında duruyor hala ;) önceki sayfada nasıl kurtaracağınızı anlatan tuto var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 önce city sonra asylum oynarsanız attan inip eşşeğe binmiş gibi olursunuz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 önce aslyum sonra city oynayınca da bıkıp bıraktım. ara vermek gerekiyor biraz. çok daha iyi olsa dapeş peşe sarmıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 normal ac yüklü pc'de onda gfwl istiyor. yanına goty versiyonu vermişler bedavaya, sanırım steam drm olan o ama tekrar yüklenmesi gerekiyor 17 gb. iki ayrı oyun gibi yani. 17 gb çekmeden bi kısmını oradan yedirebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 o değilde, klavye ile aerial attack ve ground takedown nasıl yapılıyor lan, kısayol da veremiyorsun bunlara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 df said: normal ac yüklü pc'de onda gfwl istiyor. yanına goty versiyonu vermişler bedavaya, sanırım steam drm olan o ama tekrar yüklenmesi gerekiyor 17 gb. iki ayrı oyun gibi yani. 17 gb çekmeden bi kısmını oradan yedirebilir miyiz? eyvallah. yoksa kendim cebelleşene kadar farketmeyecektim heralde. sildim baştan yüklüyorum. yarına oynarız artık gfwl'siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Böyle third person action oyunları çok sevmesem de Steam'in teklifine dayanamadım. Oyunun başındayım, Catwoman'a yeni geçtim. Oyunun dövüş mekaniği beni benden aldı. Harika olmuş. Herkesin söylediği kadar varmış oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Catwoman'da armor ve gear namına pek bişi olmadığı için ilerde silahlı adamlara karşı Batman gibi bam bam almak çok kolay olmuyor bazen kalabalıkta, crowd control unsurumuz az. daha çok stealth/silent takedown faydalı onda, nerdeyse tüm Catwoman gameplayim x-ray visionda ve 4 ayak üstünde geçiyor benim asd campaignim çoktan bitmiş olduğu için kalan puzzleları/side questleri çözüyorum ben, 100 civarı puzzle kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar