Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Arkham City

progamer

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
pc ilk defa bu kadar düşük fps gördü ya. bf3 fln çerez bunun yanında. 1-2 özellik kısayım bari. sorun bende değildir inş sizde de kasıntı mıydı? 30-40 fps de bile hafif tekleme oluyor. oyun dinamiğinde de sorun var biraz sanırım. sabit fps lazım illa dalgalanmaması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

steam otomatik yapmıyor mu? varsa yapmıştır sanırsam.

4x msaa'ya indirdim ve tessellation'u normale getirdim diğer ayarlara dokunmadım. 8x çok farketmezdi zaten. tessellation'u da ne kadar kullandıkları malum.

internetten benchmarklara baktım detail'i very high'da bırakmış inceleme yapan siteler. extreme açan yok demekki kasıntı olan şey o. ayrıca fxaa açmışlar ms değil. ben hala extreme ayarda tutuyorum. 4x'e fln çekince iyi oldu.

batman zaten nvidia optimizeli yapıyor ati'de biraz ağır çalışması normal sanırım.

dövüş dinamikleri daha bi akıcı olmuş gibi. şehir çok büyük sayılmasa da güzel görünüyor. modellemeler çok çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Allahım yine bir gfwl faciası yaşıyorum.
En son gta 4 ile birlikte gfwl işkencesinden sonra, gfwl kullanan oyun alanı dovsunler demiştim kendim için.

Batman arkham cityi indirimden aldım dayanamadım..Daha oyunun 1 dakkası zart diye hata verdi.Directx 2011 junary bilmemne diye.En son directx güncellemelerinide kurdum.Salak gfwl oyunu update edemediği için ayrıca patch dosyasını indirdim masaüstüne.Bu sefer, patch sırasında oyunun kurulu oldugu klasörü bulamadı hata verdi.Neyse command promptan patch dosyasının setupına steam den oyunun kurulu oldugu klasörü gösterince patch kuruldu.Bu sefer oyuna girince angut gfwl hala patch yapmaya çalışıyor.Neyse ok diyip patchi indiriyor kuruyor göya.Oyundan çık bidaha gir diyor sonra.Çıkıp girince hala patch var kurmam lazım yoksa signout olman lazım diyor(save olayı yalan oluyor kısaca).Böyle kısır döngüye girdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
önceden save yapıyordu sorunsuz ama formattan sonra tekrar yükledim ve gfwl update edemediği için yapmıyor. hata veriyor update ederken. siteden son verdiyonu yüklüyorum yine değişmiyor.

gfwl oyun almanın bedeli bu. her zaman bi yamuk çıkar =) dün de güzel bi feedback yolladım. en az 10 tane küfür içeren.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...