Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 goty editionda yeni dlc gelcekmiş eylülde: http://i.imgur.com/2xj71.jpg http://www.youtube.com/watch?v=zMitbyvgBY0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Biz ucuzlasın alalım derken goty falan ayağına bir sene fiyatı düşmez bunun ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 wilhelm scream duydum o videoda, bir an tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 arkham city'de bir yerde takılmıştım, sıkılıp silmiştim. oyunu kurayım dedim tekrar. save point duruyor, ama glitch gitmemiş. http://i.imgur.com/BQT25.jpg baştan mı başlamak gerekiyor illa, bir fix'i felan yok mu şu seyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 baştan başladım aynı bölüme kadar ilerledim. bir konuda sorum olcak, mayınlar gördüm bi kaç yerde, onları temizlemenin yolu felan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 dursun kenarda http://www.cheatcc.com/pc/batmanarkhamcitycheatscodes.html#.T8e3RpLa98H http://www.nowgamer.com/cheats/arkham-city-cheats/1107280/batman_arkham_city_riddler_trophies_collectables_and_challenges_locations_guide.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 http://wikicheats.gametrailers.com/Batman:_Arkham_City_-_PC_PS3_XB360/Park_Row_Riddles baya faydalıymış liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 3. oyun: Arkham Asylum'un da öncesinde geçecekmiş ve 2014'ten önce beklemeyin demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 abiiii arkham city gibi olsun özgürce takılabilelim uçalım kaçalım yeter bana beklerim 2 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 arkham asylum'u yüzde 60ındaki sorun hedesi yüzünden bitiremedim, sonunda alacak param oldu alayım bitirim sonra cityi de alim 2014e kadar biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 orjinal aldıgıma bin bela okuyorum şu an ya nası gerizekalı bi sistemi vardır şu windows live ın xbox kullanıcıları resmen salakmış he nası kullanıyosunuz lan o sistemi her oyun oynadıgınızda bok gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 aynen ben de orjinal aldım ama korsandaki gibi kullanıyorum windows live sağolsun. offline mod on =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 xbox live hayvani başarılı bir arayüz de windows live'ı bilemeyeceğim sfdhgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 oy bu ne guzel oyunmus ya. arkham asylumu da cok begenmistim de city ilkinden de iyi olmus, oyun suresi de uzun gozukuyor, baya oynamama ragmen daha %14deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 pc ilk defa bu kadar düşük fps gördü ya. bf3 fln çerez bunun yanında. 1-2 özellik kısayım bari. sorun bende değildir inş sizde de kasıntı mıydı? 30-40 fps de bile hafif tekleme oluyor. oyun dinamiğinde de sorun var biraz sanırım. sabit fps lazım illa dalgalanmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 oyun patchli di mi sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 steam otomatik yapmıyor mu? varsa yapmıştır sanırsam. 4x msaa'ya indirdim ve tessellation'u normale getirdim diğer ayarlara dokunmadım. 8x çok farketmezdi zaten. tessellation'u da ne kadar kullandıkları malum. internetten benchmarklara baktım detail'i very high'da bırakmış inceleme yapan siteler. extreme açan yok demekki kasıntı olan şey o. ayrıca fxaa açmışlar ms değil. ben hala extreme ayarda tutuyorum. 4x'e fln çekince iyi oldu. batman zaten nvidia optimizeli yapıyor ati'de biraz ağır çalışması normal sanırım. dövüş dinamikleri daha bi akıcı olmuş gibi. şehir çok büyük sayılmasa da güzel görünüyor. modellemeler çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Allahım yine bir gfwl faciası yaşıyorum. En son gta 4 ile birlikte gfwl işkencesinden sonra, gfwl kullanan oyun alanı dovsunler demiştim kendim için. Batman arkham cityi indirimden aldım dayanamadım..Daha oyunun 1 dakkası zart diye hata verdi.Directx 2011 junary bilmemne diye.En son directx güncellemelerinide kurdum.Salak gfwl oyunu update edemediği için ayrıca patch dosyasını indirdim masaüstüne.Bu sefer, patch sırasında oyunun kurulu oldugu klasörü bulamadı hata verdi.Neyse command promptan patch dosyasının setupına steam den oyunun kurulu oldugu klasörü gösterince patch kuruldu.Bu sefer oyuna girince angut gfwl hala patch yapmaya çalışıyor.Neyse ok diyip patchi indiriyor kuruyor göya.Oyundan çık bidaha gir diyor sonra.Çıkıp girince hala patch var kurmam lazım yoksa signout olman lazım diyor(save olayı yalan oluyor kısaca).Böyle kısır döngüye girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Şunları denedin mi, belki bunlar çözer: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=32343756 http://forums.xbox.com/gfw/technical_support/f/253/p/294203/1536544.aspx#1536544 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Deniyorum şimdi ,olmazsa omrum billah birdaha mal gfwl ile birlikte gelen oyun almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Save sorununu nasıl çözüyorduk bunda? Steam'den aldığım zaman GFWL açmaya gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 evet açman gerekiyor save için. ben açtım sorunsuz save alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 önceden save yapıyordu sorunsuz ama formattan sonra tekrar yükledim ve gfwl update edemediği için yapmıyor. hata veriyor update ederken. siteden son verdiyonu yüklüyorum yine değişmiyor. gfwl oyun almanın bedeli bu. her zaman bi yamuk çıkar =) dün de güzel bi feedback yolladım. en az 10 tane küfür içeren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Live service unavailable falan diyor şimdi de. Gerçekten GFWL oyunu oynamak için büyük sabır gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bendede update yapmıyordu, browserdan sitesine girip kurdum en son versiyonu sonra zınk diye girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar