Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Senceler bencelerle is yurumuyor iste bone onu diyorum. Oyunun betasini gordum t1 i de sonuna kadar oynadim bitirdim d3 de gordum sevdim vs.. T2 ile d3 sahsim adima kiyas kabul edemez ornegin bambaskalar. D3 den sonra t2 yi sanki sen yapmissin o derece kalite farki vardi arada.. duzelir belki bilemem .. D3 videolari d1-2 ve t2 den cook daha basarili bence Benceye dikkat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 haklısın sencelerle bencelerle iş yürümüyor, o yüzden torchlight 2 videosu diablo 3 cinematiclerinden daha iyi. en azından compression nedeniyle pixel pixel izlemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Lol peki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 off cok iyi son 2 sayfa. tl2 videosu epic olabilirmiş ama bok gibi olmuş şu haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Kusura bakma alu boneun begenisi dunyada kabul goruyor senin bok gibi olmus demen seni baglar :) Bone tekil dunya seysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 TL gibi oynadığım en monoton oyunlardan birini diabloyla karşılaştırmak çok acaipmiş. Tüm mekanlar birbirinin aynı oyunda. Mekanı geçtim oyunun kendiside gayet dandik belki 10 sene önce çıksa çok güzel oyun derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 torchlight 2 beta abaniyorum iste bu ara tekrar diger charlari deniyim diye. gercekten d3 e gore cok cok akici hersey acik oynuyorum benim kotu 2.5 senelik laptopta hic kasma yok. oyun daha hizli ilerliyor kosu hizindan tutunda peti alisverise goturme olsun cok cok daha seri bir oyun sunuyor. engineer ve embermage i cok begendim zaten normal betada denemistim, outlander guzel olmus bu hafta bosluklarda kasicam onu da. berserker benim oyun tarzima cok uzak ama tabii ki bakarim ona da. onceki sayfada dedigim gibi merak eden varsa skidrow cracklemis betayi d3ten pisman olmadiysaniz bile(sadece rmahtan para kazanmak icin oynayanlari da bu sınıfa sokuyorum) tl2 ye bir bakin o zaman d3ten pisman olursunuz. edit ve büdüt: tl1 ile 2 arasinda hic alaka yok 1. oyun dungeon crawler olsun diye yapilmis 35 level dungeon iniyosunuz cikiyosunuz baska bir adam var o size baska dungeonlar aciyor. phase beastler var onlar dungeon portal scroll dusuruyor baska dungeon a gidiyosunuz. tl1 sinirsiz dungeon gidiyordu tl2 cok cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 d1 cinematic bile daha iyidir ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oyunu almayı dusunuyordum ama yok o kadar kotu bir cinematic koyan oyun benden para haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 çıkış tarihi açıklandı mı ya da betaya girmenin oyunun demenin bir yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Kanuni said: Lol peki .. yahu diablo 3 cinematiclerinde pixel pixel olmuyor mu? 15 sene öncenin vcd filmleri gibi gözükmüyor mu? bunu söylüyorum halen "lol peki" diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Flassh said: çıkış tarihi açıklandı mı ya da betaya girmenin oyunun demenin bir yolu? torrent linki yolluyim istersen forumda paylasmak serbest mi bilmiyorum serbestse direk yazarim buraya. bilgisayarda local bir server aciyo crackli hali betayi oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 burdan paylaşmak yasakta bi pm atarsın artık(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 alın bunları,alın alın alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oyuna girdim 4-5 lvl e kadar kastım bersek mi ne. fakat ui o kadar kötü ki daha fazla dayanamadım. gameplay malesef d3 den zayıf akıcı değil. oyun açısı da kötü. fakat dediğim gibi 4-5 lvl anca oldum aptal ui yüzünden düzeltirirse tekrar denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 "beta" kelimesi çok anlam ifade etmiyor sanırım bazılarımıza. cidden alalım arkadaşları, full sürüm olunca geri gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 d3'ün betasında armor bile yoktu lan, don atlet geziyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 GIRAĞK YASSAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 http://i.imgur.com/vE6Tk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 NDAsı bile kalktı, azcık açık ol sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bunu bir uyari olarak aliyorum. :D pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Oyunu alacak veya ön sipariş veren varsa eklesin steamimi beraber oynarız ön sipariş verdim bugun. http://steamcommunity.com/id/OkanDRDYK/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 oyunu alacak olan varsa eklesin, fazla var elimde, onun yerine başka bişeye anlaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Bone said: o yüzden torchlight 2 videosu diablo 3 cinematiclerinden daha iyi. sdfghjkkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Cikis : 20 eylul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar