Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Cystein said: Suark said: abi müzikleri kıyaslamayın pls malmısınız =) ama cidden arabesk neredeyse = Metal dir yani. Ama arabesk le fantazi müziği ayırabilmek lazım. Yoksa Iced Earth'ün mahsundan pek farkı yok benim için heh. ilgilizce sölüo sadece, oh how i loved u idieedddd for youu bunelen. İçinde "aşk" barından, uzaktan yakınından geçen, aşka dair bütün şarkılar boktan benim gözümde. Ister metal olsun ister elektronik. tek gruptan yola çıkarak tüm metal camiasını yaktı adam. bilindik bir örnek vereyim. bana bi tane aşkla ilgili şarkısını göster iron maiden'ın... the evil that men do aslında aşk şarkısıdır ama şekil itibari ile biraz "öyle yapmayın böyle yapın aşk şarkısını" oluyor o :)
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 metalciler ezikmiş ama hiphopçılar daha ezikmiş.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abvblizzard said: Neye karar verildi? herkes artık sadece tsm dinilcek.
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Hahahahahahaahahahah :D Kim neresinden bakarsa öyle görüyor Heavy Metal'i :)
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 rammstein - pussy aşk şarkısıdır mesela..
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 leao said: arada elektronik müziğe laf gelmiş... elektronik müzik çok rererö
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 dasaaa said: sevgili ezikler.. lan olm/kızım birbirnize aptal, gerizekalı, bu böle ezik, şöyle diyorsa liselidir demeden adam gibi yazın mesajlarınızı.. ne ezikmişsiniz arkadaşım! 1001 tür müzik var çok şükür. hepsinin de iyi örnekleri var. severek dinleyin işte. gizledim 3-5eziğin mesajını, az sonra kaybolurlar ayak altından bu mesajlar. ezik
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ezik+1 sdf Şaka bir yana ben en son ilkokulda falan yapıyordum bu müzik dinleyenleri sınıflandırma işini. Bırakın kurtulun bence.
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ctVmNbVu2KA
niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 metalci muhabbeti hiç çekemiyorum bazen. hele ki şu muhabbet. "abi riff i kes. ÇOOK İYİYMİŞ ABİ. başarılıymış." bu o kadar tekrar ederki kendini. küfür edersin.
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 trole porsiyon porsiyon iskender sunmuşsunuz.
Law Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 En çok erol büyükburça sormak lazım, adam türkiyede pop müzik yapan ilk adam. En çok ona sormak lazım. EN ÇOOOOK ONA SORUUUUNNN.
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 icinde zencinin olmadigi muzigi mi tartisiyorsunuz
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 metali pop, arabesk, ya da r&b ye tercih eden adam ezik değil zevk sahibi biridir.
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ne zamandır herhangi bir tarzın müzik grubu ,dinleyicisiyle değerlendi yada değersizleşti vay amk
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 abvblizzard said: şunu koyacaktım ben de görmesem. metali sadece black ya da heavy metalden ibaret zannetmeyin. progressive gibi türleri de var. ve bana göre şu ana kadar müziğin ulaştığı en yüksek nokta.
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bir de bu var: http://www.youtube.com/watch?v=k5FV1T283uw
Öne çıkan mesajlar