Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ağzın laf yapıcak her kızı kaldırırsın aslında tiple olmuyo bu işler.kahve muhabbeti başlasın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Pha said: Yahu alakası yok bunla, bence Türkiye'de yeterince güzel hatun var ama bi doğu avrupayla falan kıyaslamak da komik olur. buna katılırım sdf bence insanların referansları yanlış, doğu avrupayı bilinen istatistik ve olasılık modelleri ile açıklamak mümkün değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 hootersta soslu tavuklu handjob menu 13.95 e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 "full body" latte $50.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Ardeth said: bence insanların referansları yanlış, doğu avrupayı bilinen istatistik ve olasılık modelleri ile açıklamak mümkün değil sdf bundan güzel sarıkaya karikatürü çıkar bayram çikolatası için matematikçi çağırdıkları gibi. sana soruyorlar sen "bilim buna cevap bulamıyor" diyorsun filan. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Myshkin said: başlığı görünce aklına şu gelen tek kişi ben miyim yok, yalniz degilsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/554062-seksi-pilicler-aralikta-istanbulda aralıkta geleceği kesinleşmiş herhalde. o değil de kamyoncuların durağı olur herhalde burası. ya da "dindar" kesim "kahveye gidiyom hanım" diyerek buraya akın ederler. "genç kesim müşteri" felan diye yazmışlar ama yalan olur o iş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 açıcakları yerin kamyoncu durağı olucagını sanmamda. taksim etiler nişantaşı suadiye gibi bi yerde yada yerlerde acılır. bayan seçiminde seçici olucaklarını varysayarsak çirkin kız olmaz ama kesinlikle hootersın konsepti gibi meme ve şort olacagını sanmıyorum. oha aynı cumleyi 2 defa yazmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Türk aile yapısına uygunolmadığından kapatılan hooters ....... Haberi ile en geç 3-4 haftaya tamamen kapatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 işte bence turk ahlak yapısına uygun acılmaya mecbur :). o yuzdne kapanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 en kötü hooters istanbul'da olucak demek zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Sopalarla bienal açılışından çıkan grup birşeyler atıştırmak için soluğu Hooters'ta alınca ortalık karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 olur olur öyle güzel olur ki o konsept, açarsın nişantaşına, yaparsın çayı 15tl, öle mallar giremez. Oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Net sölüyorum, kan gövdeyi götürür bir aydan fazla duramaz kapanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 genel olarak gidenler abaza damgası yiyeceği için öle çok tutacağını falan sanmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bugün hooters yarın playboy mansion bre zındıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yahu sanki ülkede hiç pavyon vs yok :) bişi olmazz, kimsede karışamaz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Bone said: "genç kesim müşteri" felan diye yazmışlar ama yalan olur o iş :P abi muhtemelen nispetiye caddesi gibi bir yere koyup fiyatları da fridays kıvamında yapacaklar yoksa türkiyede öyle bir yer ucuz fiyatlara 12 günde yabış yabış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 aman abi, amerikadan gelen hangi sıradan yer türkiyede übermuhteşemçokkaliteliharika olarak lanse edilip gazlanmadı ki.. millet ilk geldiğinde mcdonaldsı bile kaliteli gördü, bırak ötesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 mcdonalds memlekete gelmese bu ülkenin gençleri götü boklu dolaşırdı!!!!!!!!111!!!1 http://www.rodionpetrov.com/works/WC%20Public%202009-2010%20Oil%20on%20canvas%20100x130.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 memeler de pardon kızlar da ithal olacak mı? olmicaksa bi espirisi yok. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 hatunlar tesettürle servis yapar ben size diyim. tmm hooters diyorsunuzda mal değil heralde adamlar araştırmayı yapmışlardır asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 geliyorda bana mı geliyor? bana gelse ben gelebilecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Vingthor said: geliyorda bana mı geliyor? bana gelse ben gelebilecek miyim? hooters konsepti bi otursun, bizim için milfs açıcam. ama biraz bekleyeceğiz. halk buna hazır değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 dasaaa said: peki ya son 100yılda ne oldu sayın ShadowFury? bu berbat karışımı kendi içinde harmanlayıp durmadık mı? zaten umut vaadetmeyen bir gen çorbası içinde debelenmedik mi pis domuzlar gibi? o domuzlar ki dinimizce haramdırlar! artık dünyadan faydalanma ve nitelikli genleri bünyemize katma zamanıdır.. ilerleyen günlerde zenci genleri ile kendisini donatmış sevda demirel ile bir basın açıklaması yapıp yabancı gelinler .web.tr sitemizin tanıtımını yapacağız.. sizlerin de katılımını bekliyorum.. sloganımız ise "o orka başlık parası vereceğine biletini al da hurilere karış" gibi bir şey olacak. gerçi tam kesinleştirmedik bu konuyu.. dediklerine katılıyorum işin şakası bi yanada aklıma bir açmaz geldi. tutturmuşlar bir cennettir namaz kılın oruç tutun şöyle böyle. şimdi müslüman olmayanların tamamının cehenneme gideceğini düşünürsek ve bizlerinde ortalama olarak cennete gideceğini düşünürsek bu cennetede ork dolu oluyo.??? düşünsenize huri var diye gidiyosun orc camp bildiğin kaçarı yok :S ozaman? welcome to hell mansion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar