Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendini temizleyen kedi tuvaleti

sesu

Öne çıkan mesajlar

Chemical said:

silika kum gayet kolaylaştırıyo açıkcası kum temizlemeyi falan
az önce sıçtı bak harş harş kapattı duydum
bide sağa sola saçılıp gece tuvalete kalkınca ayağının altına girmese şu şey

aynı dertten müzdaribim valla , kenarları korumalıklı olan kaplardan var ama nasıl bi psikopatlıkla atıyosa o kristalleri fırlatıyo dışarı =)
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Chemical said:

silika kum gayet kolaylaştırıyo açıkcası kum temizlemeyi falan
az önce sıçtı bak harş harş kapattı duydum
bide sağa sola saçılıp gece tuvalete kalkınca ayağının altına girmese şu şey

aynı dertten müzdaribim valla , kenarları korumalıklı olan kaplardan var ama nasıl bi psikopatlıkla atıyosa o kristalleri fırlatıyo dışarı =)

evet ya hırs yapıor sanki pislik cıkarmalıyım etrafı dagıtmalıyım
Sosyal ağlarda paylaş

Feritso said:

Bizimkinin tüyden kıçına yapışıyor bok. Hayvan kuma zıçtığını zannedip bide kumda kakasını arıyo ama sonra salonda kıçından düşüyor yere. En sağlamı pudralı kum almak.

of benim kedi 2-3 aylıkken çok uğraşıyodum bununla.her tuvaletinden sonra elimde bebekler için olan ıslak mendille kedinin peşinden koşuyodum =) poposunun etrafındaki tüyleri bile aldırmayı düşünmüştüm ama nolduysa artık cillop gibi geziyor kakasını yeni yapmış bile olsa ,hiç bir şekilde bok falan kokmuyor =)))
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Denemedim ama çok araştırdım.
Alışması sıkıntı.
Alıştı diyelim, bu temizleme anında eğer gelip yapmaya kalkarsa ya da tam o yaparken temizleme işlemi başlarsa aşırı korkuyorlar (düşün sen sıçarken alttan bir şeyin dürttüğünü).
Korktuktan sonra bir daha o tuvalete girmiyorlarmış.

http://www.omegapaw.com/products/roll-clean-litter-box.html
Olay budur. Ancak TR'de yok hiçbir yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:

Denemedim ama çok araştırdım.
Alışması sıkıntı.
Alıştı diyelim, bu temizleme anında eğer gelip yapmaya kalkarsa ya da tam o yaparken temizleme işlemi başlarsa aşırı korkuyorlar (düşün sen sıçarken alttan bir şeyin dürttüğünü).
Korktuktan sonra bir daha o tuvalete girmiyorlarmış.

http://www.omegapaw.com/products/roll-clean-litter-box.html
Olay budur. Ancak TR'de yok hiçbir yerde.

bunun da cok ise yarayacagini sanmiyorum. sonucta hayvan sadece kaka yapmiyor.
biraz fazla titiz bir insansaniz isinize gelmez.

kumlar etrafa sacilmasin diye bundan almistim. her kum degistirdigimde bi tur domestoslayip yikiyorum.
kumlari da bi guzel patileriyle surukluyor etrafa. ama tabi eskiye nazaran daha az dagitiyor ortaligi.
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Kedimi kontrole götürdüm, veterinerdeyken de bu aletin broşürü gözüme çarptı.

http://www.marieclaire.com/media/cm/marieclaire/images/catgenie.JPG

http://cache.smarthome.com/images/61653.jpg

Böyle bir alet. İçindeki kürek her şeyi toparlayıp su gideriyle kanalizasyona aktarıyor. Üzerine bir de dezenfektan solüsyonla temizliyor kumu.

Kum ihtiyacı bildiğimiz kedi tuvaletlerinden çok daha az. Veteriner 6 ay - 1 sene gibi uzunca bir zaman boyunca değiştirmenin gerek olmadığını söyledi. Fiyatı çok ucuz değil tabii, 700-800 lira gibi bir şey ama, 4-5 sene içerisinde karda çıkıyorsunuz.

Muhteşem bir şey bence, para biriktirip alacağım ben. Herhalde annem ağlar sevincinden^^

6 ay 1 sene kum değiştirmeye gerek yok? WTF ?!?!??!

çişi de mi temizliyor ki? sanmıyorum hiç. temizlemiyorsa gayet 2 haftada değiştirmek lazım hala.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Klozete nasıl alıştırdınız ya? Bizimki ilk günden, kumu görür görmez kanı kaynadı =/

Validehanımın yetenegi, bunun pisliğini tuvaletin içine sürüp kokusunu alıştırdı, kenarlarına çok az kum koydu.

Daha sonraları bunun için yapılmış kitlerin felan olduğunu da farkettik zati. Memlekette var mı bilmem

misal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...