Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Chemical said: silika kum gayet kolaylaştırıyo açıkcası kum temizlemeyi falan az önce sıçtı bak harş harş kapattı duydum bide sağa sola saçılıp gece tuvalete kalkınca ayağının altına girmese şu şey aynı dertten müzdaribim valla , kenarları korumalıklı olan kaplardan var ama nasıl bi psikopatlıkla atıyosa o kristalleri fırlatıyo dışarı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feritso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Bizimkinin tüyden kıçına yapışıyor bok. Hayvan kuma zıçtığını zannedip bide kumda kakasını arıyo ama sonra salonda kıçından düşüyor yere. En sağlamı pudralı kum almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Liebe said: Chemical said: silika kum gayet kolaylaştırıyo açıkcası kum temizlemeyi falan az önce sıçtı bak harş harş kapattı duydum bide sağa sola saçılıp gece tuvalete kalkınca ayağının altına girmese şu şey aynı dertten müzdaribim valla , kenarları korumalıklı olan kaplardan var ama nasıl bi psikopatlıkla atıyosa o kristalleri fırlatıyo dışarı =) evet ya hırs yapıor sanki pislik cıkarmalıyım etrafı dagıtmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hani bunun tahrat musluğu, bideti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Feritso said: Bizimkinin tüyden kıçına yapışıyor bok. Hayvan kuma zıçtığını zannedip bide kumda kakasını arıyo ama sonra salonda kıçından düşüyor yere. En sağlamı pudralı kum almak. of benim kedi 2-3 aylıkken çok uğraşıyodum bununla.her tuvaletinden sonra elimde bebekler için olan ıslak mendille kedinin peşinden koşuyodum =) poposunun etrafındaki tüyleri bile aldırmayı düşünmüştüm ama nolduysa artık cillop gibi geziyor kakasını yeni yapmış bile olsa ,hiç bir şekilde bok falan kokmuyor =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 abi sizin kedilerin annesi ii eğitememiş ben sana söliim benimkinin annesi resmen kafalarından sürükleye sürükleye ögretmiş zamanında aha lan buraya böle sıçıosunuz diye, hayvan resmen efendi efendi sakin sakin sıcar kapatırdı kumunu nazik pence darbeleri ile sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Cat Genie alıp da kullanan var mı arkadaşlar? Su pınarından daha önce bunu alma ihtiyacındayım. İki kedi var evde ve tuvaletleri devamlı pis. 800-900TL verip de elde patlaması var, çok koyar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Görüntü olarak çok hoşuma gitti ama baya büyük alan kaplıyor. Yani 1 kolzet alanı da buna ayırmak lazım. Ve elbette baya pahalı bişiymiş. Son çare olarak alınabilir eve belki ama şimdilik manuel temizleme daha mantıklı şahsımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ben niyetlenmistim bir ara. bu 3 kat hizlandirilmis. butun islem 30 dk suruyor. http://www.youtube.com/watch?v=UeJ7hU5zcuQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Denemedim ama çok araştırdım. Alışması sıkıntı. Alıştı diyelim, bu temizleme anında eğer gelip yapmaya kalkarsa ya da tam o yaparken temizleme işlemi başlarsa aşırı korkuyorlar (düşün sen sıçarken alttan bir şeyin dürttüğünü). Korktuktan sonra bir daha o tuvalete girmiyorlarmış. http://www.omegapaw.com/products/roll-clean-litter-box.html Olay budur. Ancak TR'de yok hiçbir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Dynun said: ohoo kedi bakmanın ne özelliği kaldı bokunu da temizlemiceksek :p this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 muhteşem bişeymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Güzel hamur yoğurur bu makina haa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 riglous said: Denemedim ama çok araştırdım. Alışması sıkıntı. Alıştı diyelim, bu temizleme anında eğer gelip yapmaya kalkarsa ya da tam o yaparken temizleme işlemi başlarsa aşırı korkuyorlar (düşün sen sıçarken alttan bir şeyin dürttüğünü). Korktuktan sonra bir daha o tuvalete girmiyorlarmış. http://www.omegapaw.com/products/roll-clean-litter-box.html Olay budur. Ancak TR'de yok hiçbir yerde. bunun da cok ise yarayacagini sanmiyorum. sonucta hayvan sadece kaka yapmiyor. biraz fazla titiz bir insansaniz isinize gelmez. kumlar etrafa sacilmasin diye bundan almistim. her kum degistirdigimde bi tur domestoslayip yikiyorum. kumlari da bi guzel patileriyle surukluyor etrafa. ama tabi eskiye nazaran daha az dagitiyor ortaligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bizim kedi cikip klozetten suyun icine dusuruyor. kum, kap vs yok. koku yok ofsayti bozan cogu savunma oyuncusundan zeki. sifona basamiyor bitek, gucu yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Kedi kopek iseyip sicacak diye ne ugrasiyosunuz be arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Klozete nasıl alıştırdınız ya? Bizimki ilk günden, kumu görür görmez kanı kaynadı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 sesu said: Kedimi kontrole götürdüm, veterinerdeyken de bu aletin broşürü gözüme çarptı. http://www.marieclaire.com/media/cm/marieclaire/images/catgenie.JPG http://cache.smarthome.com/images/61653.jpg Böyle bir alet. İçindeki kürek her şeyi toparlayıp su gideriyle kanalizasyona aktarıyor. Üzerine bir de dezenfektan solüsyonla temizliyor kumu. Kum ihtiyacı bildiğimiz kedi tuvaletlerinden çok daha az. Veteriner 6 ay - 1 sene gibi uzunca bir zaman boyunca değiştirmenin gerek olmadığını söyledi. Fiyatı çok ucuz değil tabii, 700-800 lira gibi bir şey ama, 4-5 sene içerisinde karda çıkıyorsunuz. Muhteşem bir şey bence, para biriktirip alacağım ben. Herhalde annem ağlar sevincinden^^ 6 ay 1 sene kum değiştirmeye gerek yok? WTF ?!?!??! çişi de mi temizliyor ki? sanmıyorum hiç. temizlemiyorsa gayet 2 haftada değiştirmek lazım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Temizliyor abi dezenfekte ediyor. 2 kedi makina gibi çalışıyorlar. Fenalık geldi çişlerinden boklarından. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Günde 1 kere tuvaletin kapısını kapatıp bunu çalıştıracaksın 40 dakika sonra isteyen işesin isteyen sıçsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Raze said: bizim kedi cikip klozetten suyun icine dusuruyor. kum, kap vs yok. koku yok ofsayti bozan cogu savunma oyuncusundan zeki. sifona basamiyor bitek, gucu yetmiyor gozumde canlandi sifona basmaya calisip da gucunun yetmedigi falan , canim yaaa kiyamam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Redeagle said: Klozete nasıl alıştırdınız ya? Bizimki ilk günden, kumu görür görmez kanı kaynadı =/ Validehanımın yetenegi, bunun pisliğini tuvaletin içine sürüp kokusunu alıştırdı, kenarlarına çok az kum koydu. Daha sonraları bunun için yapılmış kitlerin felan olduğunu da farkettik zati. Memlekette var mı bilmem misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bEN ALMIŞTIM BUNUN EĞİTİM SEYİNİ 100tl civarıydı yanılmıyorsam ve son aşamaya kadar hartika gitmişti herşey. Son aşamaya biraz erken geçirmişim bi anda bütün emekler yandı gitti namussuz yataklara işedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 http://www.juenpetmarket.com/urun_detay.aspx?urn=14691&ad=citi-kitty-tuvalet-egitim-seti Şunu aldım ben de, hala kutusunda duruyor bir türlü uğraşıp eğitmeye başlayamadım. Alışsalar aslında çok büyük kolaylık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 İşe yararmı acaba bu eğitim seti. Seti çıkarınca nasıl yapacaklar. Yani klozette nasıl duracak hayvan yapacak. Aha başaran bir kedi :D http://www.youtube.com/watch?v=4bKID22-qFo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar