Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bir liste oluşturalım diyorum, en sevilen oyunları görelim. yeni-eski farketmez, amiga-pc-konsol farketmez. daha önce topicleri vardı ama 2010'da birçok ilginç oyun çıktı, güncellenmiş olur. en fazla 20 tane dedik ama daha az yazabilirsiniz. bi de "X serisi tüm hepsi" olmasın, ayrı ayrı yazın. sırasız şekilde: - Planescape: Torment - Vampire: The Masquerade - Bloodlines - Vampire: The Masquerade - Redemption - Neverwinter Nights: Mask Of The Betrayer - Diablo - The Elder Scrolls III: Morrowind - Sanitarium - The Curse Of Monkey Island - Sherlock Holmes: The Awakened - Max Payne 2: The Fall Of Max Payne - Half-Life - Quake II - Clive Barker's Undying - Call Of Duty 4: Modern Warfare - The Darkness - Jedi Knight II: Jedi Outcast - Batman Arkham Asylum - Freespace - Starcraft - Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 fifa 98 nfs 2 diablo 2 age of empires 2 counter strike comandos 2 desperados transport tycoon medieval total war empire total war rome total war fm 2008 tropico 3 caesar 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 age of empires 2 warcraft 3: the frozen throne world of warcraft need for speed underground 2 halflife counterstrike team fortress heros of might and magic 3 syberia 1-2 ultima online need for speed II need for speed porsche unleashed fm 2000 fifa 98 fifa 98 rtwc prince of persia 1-2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 pc fifa 97 world cup 98 fifa 2001 day of defeat battlefield 1942 diablo 2 mafia moh:aa age of empires 1-2 roller coaster tycoon 2 call of duty 1-2 max payne nfs:hot pursuit wolfenstein(yazmayı unuttum için utandım :) :) ultima konsol uncharted 1-2 demons souls fifa 10 bfc 2 1-2 olarak yazdıklarımı tek bir oyun olarak düşünün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Red said: 1-2 olarak yazdıklarımı tek bir oyun olarak düşünün :) hepsi ayrı ayrı yazılcak işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ayrı ayrı 23 ediyor 3 oyundan birşey olmaz :) call of duty 6 oldu dimi ben 1-2 sevdim sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 su son donemlerde en cok fallout 3 just cause 2 oblivion bu ucunu sevdim ben, fallout 3 en guzeliydi ama konsolda da pes 2010 guitar hero metalika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 sadece son dönemde değil, geçmişlerdekini de yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Ultima Online Time Commando Grand Theft Auto Race Driver Grid NFS 1-2 Planescape Torment Elderscrolls 2-3 Dungeon Keeper 2 Black and White Half-Life Team Fortress 2 Theme Hospital Diablo Mafia WoW HoN BF Bad Company 2 Heroes of Might and Magic 2-3 Call of Duty 4 MW Rebel Assault 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ultima online another world (sevdiğiniz oyun diyince hala aklıma bu geliyor ) counter strike city of heroes diablo2 starcraft red alert revolt god of war fm call of duty 4 pes 2010 street hoop (şu atari de ki ) aoe2 generals monkey island medieval total war blood 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Jagged Alliance 2 Caesar 3 Wining Eleven Fifa 98 Fallout 1-2 Command Conquer Age of Empires 2 Football Manager Starcraft Call of Duty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Final Fantasy VIII Final Fantasy X Samurai Shodown II Fallout II Jagged Alliance II total annihilation resident evil 1-2-3 world of warcraft eve online ceasar III baldur's gate jedi academy kotor 1-2 syphon filter prince of persia sands of time warcraft III diablo 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Pirates (C64) Defender Of the Crown (C64) North & South (Amiga) Microprose Soccer (C64) Sensible Soccer (Amiga) Another World (Amiga) Winning Eleven Serisi (PS & PS2) NBA EA Serisi Age of Empires 2 Starcraft Diablo 1 2 Arcanum Baldur's Gate 1 & 2 Ice wind dale 2 Theme Hospital Sim City Civilization Serisi Rise Of Nations Phantasmagoria 1 Football Manager (95 den beri çıkan bütün seri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Baldur's Gateler Icewind Daleler Civizilationlar Pesler Diablolalar Warcraftlar World OF Warcraftlar Starcraftlar Max Payneler Ageoflar Falloutlar Hearts of ironlar Sierranın şehir kurma oyunları daha neler neler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Sensible Soccer Sensible World of Soccer Kick Off 2 Lotus I-II-III Prince of Persia (1989) Civilization IV (civ'e yeni başladım ilk oyunlarını oynamadım) Half Life 2 Worms World Party PES 4 NFS 2 Re-Volt Wolfenstein GTA 2 Mortal Kombat 1-2 Indianapolis 500: The Simulation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ultima time commando final fantasy VIII fallout 1-2-3 bg nwn 1-2 diablo 1-2 monkey island broken sword syberia warcraft 1-2-3 mass effect 1-2 might and magic serisi(o son çıkan iğrenç olan hariç tabi :)) elder scrolls serisi dragon age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Ultima Online Warcraft 3 Hon WoW Half Life Time Commando Icewind Dale 2 Baldur's Gate Dragon Age Diablo 1-2 Delta Force Call of Duty 4 Max Payne Need For Speed 2 Heroes of Might and Magic 3 Theme Hospital Sim City 3000 Championship Manager 2003 Populous 3 Worms 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Ultima online ( listesinde olmayan olmasın plz =) ) Starcraft Warcraft 3 WoW Eve online Freespace Freespace 2 Assasin's Creed Baldur's Gate 2 Diablo 2 Supaplex Bhunter PES Guitar Hero Vampire the Masquerade ( nası yazılıosa ): Bloodlines Quake 3 Rome Total War Medieval Total War 2 Red Alert Counter Strike GTA Jedi knight 2 : Jedi Outcast 21 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 1. Half-Life 2. Team Fortress (Classic de 2 de) 3. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 4. Legacy of Kain serisi 5. Test Drive Unlimited 6. TES4: Oblivion (evet sevdim sadfkja) 7. Silver (gelmiş geçmiş en underrated oyun heralde) 8. Heroes of Might and Magic III 9. CoD4: Modern Warfare 10. World of Warcraft 11. King of Fighters serisi 12. Grand Theft Auto serisi 13. Soul Calibur III 14. NFS Underground 2, Most Wanted ve Carbon 15. Guitar Hero II 16. Turrican III 17. Ultima Online 18. Mafia 19. Batman: Arkham Asylum 20. LittleBigPlanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Pc: Battlefield 1942 Quake II Red Alert Cultures 2 Patrician III GTA HL - Natural Selection Sanitarium Medieval Total War Carmageddon Ultima Online Black and White Amiga: Sensible Soccer Cannon Fodder Dune 2 Sim City Syndicate Civilization Lemmings International Karate :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Valvenin yaptığı HERŞEY heroes 3 diablo 2 (1 mi 2 mi pek karar veremedim ama neyse) Monkey island (eskisi) Witcher (çok az insan beyeniyor nedense benim çok hoşuma gitmişti) Morrowind Dawn of war Starcraft ve tabikideeeee ULTIMA ONLAYN (wow oynadım kaç yıl herşeyi yaptım wowda ama UO kadar zevk vermedi hiçbir zaman :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Disciples 2 (ve ek paketleri) Sacrifice Heroes of Might & Magic 3 (ve ek paketleri) Need For Speed Underground 1 Diablo 2 (ve LoD) Warcraft 2 (ve Beyond the Dark Portal) Starcraft 1 (ve Brood War) Starcraft 2 Baldur's Gate 2 Shadows of Amn Icewind Dale 1 Icewind Dale 2 Age of Mythology Command & Conquer Red Alert 1 Return to Castle Wolfenstein World of Warcraft (ve ek paketleri) Dragon Age: Origins (ve Awakening) Uncharted 1 Drake's Fortune Uncharted 2 Among the Thieves Red Dead Redemption God of War 1 God of War 2 God of War 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 "x serisi tüm hepsi" demeyince olmuyor bazı oyunlar için ama neyse.. - it came from the desert - myth 2: soulblighter - rome: total war - unreal tournament - half-life - sim city 2000 - command & conquer 2: red alert - transport tycoon - age of empires 2: age of kings - europa universalis 2 - fallout 2 - elder scrolls 3: morrowind - warhammer online - fallout tactics: brotherhood of steel - arcanum: of steamworks and magick obscura - max payne - syndicate - victoria: an empire under the sun - diablo 2: lord of destruction - doom 2 - valkyria chronicles meeeh yetmiyor ki 20 tane hiç, sıkıştırdım mecbur. bazı efsaneler açıkta kaldı. seriler için serinin gene olarak en iyis olmayabilecek ama en çok oynatanını yazdım. 19 yazdım sanmıştım 20 olmuş, sona 1 tane bonus yazdım konsol kontenjanı olsun, seri yazmadığıma bedel sayın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ilk 3 sırasıyla, gerisi sırasız. hemen aklıma gelenleri yazdım. Fallout Vampire the Masquerade Bloodlines Bioshock Diablo Baldur's Gate Civilization Starcraft Ultima Online Warcraft World of Warcraft Planescape Torment Dune Dragon Age Tropico Counter-Strike Sim Golf C&C Generals C&C Red Alert Jedi Knight Sanitarium Faust NFS Dragon Age geçtim galiba ama neyse sayamicam safdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar