Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 tşk ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 google çok iyiymiş kardeş sağol. altavista kullanıyordum ben ama bu da iyiymiş. teallam. theme diyor alayında aratınca, emin olamadık ki hangisi diye sorduk. lmgfy linki verene kadar "theme dediği kendisi zaten" de diyebilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.go.launcherex.theme.kxnt.miui&hl=en Aynısı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 stimpak said: google çok iyiymiş kardeş sağol. altavista kullanıyordum ben ama bu da iyiymiş. teallam. theme diyor alayında aratınca, emin olamadık ki hangisi diye sorduk. lmgfy linki verene kadar "theme dediği kendisi zaten" de diyebilirdin. abi kusura bakma öyle bi amacım yoktu ama. genelde icon packler go/apex teması olarak yükleniyor zaten. googleda ilaçlısı bile çıkıyor yani bi deneseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Minimal mui çok başarılıymış herşeyide çevirdi çok beyendiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mob in Control Kayıp ve çalıntı durumları için. Lookout var ama bu da fena görünmüyor.. Amazon AppStore Amazon'un Application store'u. Google markette olmayan bazı uygulamalar da var, ayrıca her gün bi uygulamayı bedava veriyorlar. AppGarden Bir çok farklı konulardaki bilgiyi bi arada bulunduran bir program. XMBC Media Player tarzı başarılı bir uygulama, dijital media erişimi de sağlıyor. Bir çok farklı platformda olan uygulamanın android sürümü de var. Set-top box'lar için çok başarılı olabilir. Buddhify Huzur bulursunuz :) Şurada bir çok uygulama var; https://docs.google.com/document/d/1xlxWMv4t8PDMmaZ3RgjHNnmTbYtaqIkHD6eiy-tghd8/edit aralarından gözüme kestiklerimden yazdım yukarıdakileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Bende o listedekilerin %80i yüklü telefonda tek adam akıllı işime yarayan snapseed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Arkadaşlar babama bi gps programı lazım. Tek istediği denizde balık bulduğu bi noktayı işaretleyip oraya isim verip kaydetmek istiyor. bi daha gittiğinde bulabilsin diye. sonar var ama onda kaydedemiyormuş noktaları. bildiğiniz bişey var mı bu işi yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 e google map yapıyor ya onu? denizde yapmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yapmıyomuş öyle diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=de.kemiro.marinenavigator&hl=tr şuna bir bak bakam bir de şu var ama 25 dolar. hd'si 60 küsür dolar. https://play.google.com/store/apps/details?id=it.navionics.singleAppEurope&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiaXQubmF2aW9uaWNzLnNpbmdsZUFwcEV1cm9wZSJd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Rasmon said: Arkadaşlar babama bi gps programı lazım. Tek istediği denizde balık bulduğu bi noktayı işaretleyip oraya isim verip kaydetmek istiyor. bi daha gittiğinde bulabilsin diye. sonar var ama onda kaydedemiyormuş noktaları. bildiğiniz bişey var mı bu işi yapan Tuttuğu balığın resmini çeksin, gps bilgisi olcak resimde. Daha sonra bilgisayarda harita üstünden tarihlere göre çekilen resimleri, yerleri görebilir. Bi de şöyle bişi var; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hookedroid.fishingcompanion.lite&feature=search_result Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 abi tutsa çok sıkıntı yok zaten.. My Fishing Companion güzelmiş işini görür sanıyorum. sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 abi tutmasa da olur bi resim çeksin işte? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Selam Xperia launcher kullanıyorum xda'dan. çok memnunum nazar değmesin. tek sorun bu klasör ikonları çok çirkin geliyor bana deli ediyor. bunu değiştirmenin pratik bi yolu var mı? folder app aratınca çok dandik app'ler çıkıyor hiç hoşuma gitmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bir arka sayfa miui theme pack verildi abi dehşet hoş bişi şirin 1.24 dolar ve değer centine kadar. Yanlız her launcherla çalışmaya bilir apex ve go ile çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 holo ile çalışıyor mu o miui zımbırığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abi xperia launcher go temalarını tanıyor ben apply ediyorum temayı da o launcherın tema ikonunu değiştirmiyor işte :D sırf bu yüzden nova launcher'ya geçicem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Nova çok iyi ya su gibi akıyor direk. Ok bir GO kadar görselliği yok ama gerek yok zaten mühim olanı stabil ve hızlı çalışması. 50krş idi indirim döneminde o zamandan beri kullanıyorum çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 nova ile verdiginiz miui seti cogzel oldu soyle bisi yaptim http://imgur.com/rEOVw52.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi smartphoneda ki işlevselliğe bak göt etme butonu var adamda. sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Launcher'ınız görmüyorsa "Icon changer free" ile masaüstü ikonlarını değiştirebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 WidgetLocker Nova Launcher yapan ekip TeslaCoil Software yapmış ve gerçekten çok başarılı. Tamamen özelleştirilebilen kilit ekranı yaratmanızı sağlıyor. Ram yükü oldukça düşük sorunsuz çalışıyor. Klasik kilit ekranından sıkılanlar için kesinlikle tavsiye ederim. Paylaşmak yasak olduğundan dileyene apksını öm ile atabilirim. Zere uygulama 3$ ben deneyip satın almıştım o yüzden apk linki var elimde. http://e1302.hizliresim.com/16/8/jwnyt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Locklerlardan Holo Lockerda çok başarılı sadece ve hızlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Evet o da başarılı ancak bunda cidden kaliteli kişiselleştirme var arkaplanın hangi kısmı ne kadar karanlık olsun vs ona kadar ayar yapabiliyorsun. Zaten ücretsizi yok ücretli olanda gayet iyi satmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar