DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Android gurularina bir sorum olacak. Bu arama kaydinin yerine gececek bir uygulama var mi? Aramalar kismina bir geliyorum milyon tane sey duruyor bunlari stack edecek bir uygulama yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 exdialer gerçi ICS'nin dialer gördüklerimin en iyilerinden, onu kullanıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 DareJedi said: Android gurularina bir sorum olacak. Bu arama kaydinin yerine gececek bir uygulama var mi? Aramalar kismina bir geliyorum milyon tane sey duruyor bunlari stack edecek bir uygulama yok mu? Go Dialer. Çok rahat bir arayüzü var ve widgetları da baya kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=tr Battery Calibration ne manyak bi şeymiş. Sensation'a ARHD 6.7.0 kurdum. Pili %100 yaptım. Battery Stats'ı Recovery'den wipe ettim. Tekrar biraz şarja taktım. Sonrasında hiç bir app kurmadan sadece battery calibrator'u kurup kalibre ettim. 25 saat'in sonunda %10 pilim kalıyor oldu. Denemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 GERGE said: Aha en iyisi o tarz şeylerin: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc repleri bastim.. ben drawera app yukleyerek degisiklik yapilabildigini bilmiyordum.. cyanogen modu biraktiktan sonra cok zorlanmistim.. super oldu bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 performansi iyi gorselligi de olan bir launcher onerirmisiniz. su go launcher kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Miui da sıkıntı cekmemistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 yandexin var launcher telefonun iyiyse yükle onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Çok pil götürüyor ama o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 valla benim tel kaldırmıyo ztn onu.bende adw var tavsiye etmem free olanı daha kullanışlı paralıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 nemus launcher iyidir. artık go temalarını da kullanabiliyosunuz. daha light hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Go iyi ya bende son ICS güncellemesi ile yağ gibi kaymaya başladı. O kadar şey var 510-530 ram arasında bir kullanımım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ya zaten çoğu birbirine benziyor artık. go'nun geçişleri nedense yavaş. yavaş dediğim kastığından değil de animasyon bitip menü gelene kadar canım sıkılıyor, akış hissi vermiyor app drawer. bi de bir ton gereksiz şeyi var. bir zamanlar büyük fan idim. 4.0 kullanıyosanız apex veya nova launcher aşağısı için nemus veya holo öneriyim :):)):)):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Google'ın yeni güzelliği diyelim... Evdesiniz, dışarıdasınız herhangi bir yerdesiniz ve canınız sıkılıyor. açıyorsunuz Schemer'ı, sevdiğiniz şeyleri giriyorsunuz ve size öneriler vermeye başlıyor. mesela film seçtiyseniz eğer, "Godfather"ı izle diyor. home improvement seçtiyseniz size "wall mount pc" önerisi veriyor. açıkçası çok standart şeyler olduğu gibi orjinal şeyler de var. Schemer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Yeni mi? Yıl olduğu neredeyse schemer çıkalı :) Millet bırakmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ben duymamışım valla ama pek de başarılı diil gibi geldi işte 5 dakika bakabildim de. milletin kategorilere göre tavsiye girdiği, senin de kategori seçip onları okuduğun bir şey di mi, yanlış anlamadım 5 dakkada :D meh gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 millet kullanımı kolay, LAN üzerinden media stream yapacak programa ihtiyacım var, altyazı falan da desteklesin. biri bi tuto falan verse süper olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Şarj edip uyumuştum ,1 gece %100den %67'ye inmiş şarjı :S Pile baktığımda "hücre askıda" diye birşey kullanmış %70inide nedir bu tam olarak ,ne yapmak lazım bunun sömürmemesi için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 gece yatarken ucak moduna al %1 bile dusmez sarj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 e interneti kapat sadece. uçak modunda telefon özelliği de çalışmaz. kapatmakla farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 İnternet ,bildirimler vs mi sebep oluyor buna ? Kalastan geçiş yaptım da baya acemiyim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 cihazında auto sync kapatabilirsin mesela gece yatarken. o baya yer. ondandır zaten muhtemelen bu sarj durumu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Evet onuda geç de olsa farkedip kapadım ,zaten onun dışında bir tek internet kalıyor yiyorsa o yiyordur bir de. Bu eşitlemeden kastı nedir bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 autosync şey işte, gmail, twitter facebook gibi programlar sürekli kontrol etmiyorlar yeni bir şey var mı yok mu diye. hava durumu kıl tüy gibi şeyler de çalışmıyor. net açık oluyor ama sadece sen o sitelere girdiğinde çalışıyor. neti toptan da kapatabilirsin ama öncelikle geceleri o sync'i kapatman fayda eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar