Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdoms of Amalur

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evet ama Origin olduğundan sadece € olarak alabileceğiz. Hem de bu EA hiç indirim yapmıyor adam gibi, fiyatı 2 yıl aynı kalır Allah bilir, belki bir 10 € düşürürler.

Alayım diyordum ama niye Origin bize € üzerinden satıyor ki?
Mesaj tarihi:
gerge yanilmiyorsam steamde vakti zamanında euro ile satiyordu daha sonra birileri falan baya baskı yaptı türkiyenin avrupa ülkesi olmadığını kanıtladı da dolara dönüldü.aslinda makul olanı euro gibime geliyor ama şirketlerin fiyat politikası $=€ olduğu için baya sıkıntılı tabi ülkemiz için
Mesaj tarihi:
Makul olanı kesinlikle Euro değil.

60$ oyunu Euro satarlarsa direk 60 Euro'ya satıyorlar.
Gerge, Origin'den VPN ile USA store'a çevirip alanlar var DH'de falan. Çok daha ucuza gelir heralde.

Ayrıca US store'da indirimler oluyor sürekli.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Bakayım.

//bakmaya gider

//döner

49$ orada, evet. İndirimler de var. Avrupa üvey evlat mı bu durumda?

Avrupa üvey evlattan da öte, tinerci gibiyiz. EA'nın facebook page'inde sürekli deal yapıp duruyorlar, Crysis 2'leri adamlar 20-25 dolardan sattı paso, "çok sattı crysis 2" diyorlar üstüne.

ABD'de mesela şuan BF3 pre-order edene Mass Effect 2, Medal of Honor yada başka bir oyunu bedava falan veriyorlar, avrupa avcunu yalıyor (yada tiner kokluyor diyelim)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
En büyük fantazim bir yerden 10 m para çıksada küçük bir saray yavurusu alsam, her türlü teknolojiyi anında satın alsam, ve günün 22 saati oyun oynasam, çıkan bütün oyunları......
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
BonePART said:

abi salvatore ve mcfarlane iyiydide
oblivion dedi sogudum

Oblivion gibiyse oynanır bence. Oblivion'ın kötü olmasının nedeni benim gözümde %90 öyküydü. Writing filan hep berbattı. Bunun potansiyeli var ama çok pahalı işte.
  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Preview: http://www.strategyinformer.com/xbox360/kingdomsofamalurreckoning/692/preview.html

Ayrıca:

TRON!!!!!

http://static.strategyinformer.com/r/article_images/original/1881.jpg

Hâlâ çok pahalı, Origin'de de Rus oluyor muydu?
  • 2 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
iyi de hiç ciddi bir hava yok ki çizimlerde, renklerde.

gittim icewind dale 2 kurdum. adam gibi silahlar,zırhlar falan var.

yani şu görselliği neden normal yapamiyorlar anlamadım.
Mesaj tarihi:
sene 2012, gothic II falan gibi oyunlar kaç sene geride kaldı, MB gibi oyunlar çıktı, hala combat sistemini buttonsmash yapan firmaların kafasına tüküreyim. MB gibi savaş motoru ile şu buttonsmash oyunlarının skill treeleri güzel bir şekilde birleştirseler çok güzel olur.

yoksa sırf degredasyon başka birşey değil
Mesaj tarihi:
umut sarıkaya karikatürü. aslen karikatürde belirteç niyetine kullanılıyor ama ben biraz bozdum sdf

http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/brownie_bok_kiz.jpg
  • Yeni Oluştur...