Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ip yide satamamışlar bunlar galiba, 38 Studios u kuran amcada kanser olmuş oyunun ismini amalur'un laneti diye değiştirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 sakat sakat takimi sampiyon yapmisti 2004te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 remaster geliyormus: https://www.microsoft.com/en-us/p/kingdoms-of-amalur-re-reckoning/9nvcnm9dq839?activetab=pivot:overviewtab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 ben hala bir ara bunu oynayacağım diyeyim . Demoyu oynamıştım zamanında hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 On 27.03.2012 at 09:08, Darksun dedi ki: Demoyu bende oynadım, da grafikler demodamı kısılmış yoksa oyunun normal hali öyle mi? eyyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Dandik oyundu lan kim naapsin remasterini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Zamanına göre güzel oyundu ya. MMO gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Aynen oynamıştım, eğer eskisi olanlara bir indirim yaparlarsa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 zamanında baya iyiydi, şimdi de eğlenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Meh aldigima pisman oldugum oyunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 https://store.steampowered.com/app/1041720/Kingdoms_of_Amalur_ReReckoning/ boyle bir karakter yoktu falan derken yeni exp. pakediymis o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar