axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 R.A. Salvatore, Todd McFarlane ve Ken Rolston'ın Big Huge Games çatısı altında yaptığı ve dağıtıcılığını EA'ın üstleneceği Project Mercury kod isimli aksyon/rpgnin adı belli oldu : Kingdoms of Amalur http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/07/500x_thing.jpg said: Gamers will get their first look at Big Huge Games and 38 Studios' console RPG this week at San Diego Comic Con at a panel featuring the project's top brass: Big Huge lead designer Ken Rolston, best known for Elder Scrolls' Morrowind and Oblivion installments; fantasy author R.A. Salvatore, artist Todd McFarlane (Spawn) and 38 Studios founder Curt Schilling. The single-player PC, Xbox 360, and PlayStation 3 RPG formerly known as Project Mercury will be titled Kingdoms of Amalur: Reckoning. It's the first incarnation of the universe that will underpin future games developed by 38 Studios ... As part of the announcement, Rolston said the Big Huge team has taken the visual and narrative work of McFarlane and Salvatore, respectively, and built "the open-world exploration, vast narrative and character customization fans expect from the best RPGs." Added Rolston, "And we've added something new that we've always wanted from the genre -- a fast-paced, graphically stimulating action combat experience with fluid control and immersive, discoverable gameplay fans haven't seen before in other fantasy RPGs." The project is separate from the massively multiplayer online game that 38 Studios is building, but both titles are intended to be set in the same universe and share IP extensions. Bi de aynı evrende geçen Copernicus adında bir MMO geliyor. http://www.gamasutra.com/view/news/29508/38_Studios_Revealing_Big_Huge_RPG_Kingdoms_of_Amalur_At_Comic_Con.php Oblivian ve Morrowindi ne kadar sevmesem de Rolston non-lineer ve geniş dünya tasarımı konusunda baya bilgili bi arkadaş, McFarlane'i tartışmaya pek gerek yok, Salvatore de çok cheese yazan ama yine de bi kendini sevdirebilen D&Dnin kurtlarından. Ekip fena diil, hedef kitle konsol bebeleri ve projenin asıl amacı ileride çıkacak MMO için bi taban oluşturmak. Çok umutlu olmasam da belki bu oyundan bize de ekmek çıkar. Comicondaki ilk tanıtımdan sonra ssleri vidyoları falan düşecektir nete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ayni basligi ayni anda mi actiniz naptiniz?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bu başlığı daha çok sevdim. Şimdilik buraya yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 1 dakika önce açmışım başlık benimdir!!! Bide oyunun ismi ne başarısız ya. Project Mercury kalsaymış daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bu daha afilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 sensin cheese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Salvadore cheese değilse nedir yaf :/ Tamam bir ton kitabı bende de var ama yani edebiyat dahisi falan değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 FR için hafif kalıyor evet ama kendi evreninin romanları fena değildi Salvatore'nin. Genede combatı biraz kısması lazım çok sıkılıyorum ben okurken. Aslında War of the Spider Queen yazar tayfasını toplayıp yeni Neverwinter Nights çıkarsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bu kaçıncı abi ya :D tamam vermiyorum haber fln size :D üçtür hevesim kursağımda kalıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Asıl amaç zaten MMO'ya zemin hazırlamak. Copernicus daha büyük ses getirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Farlane varsa is bitmiş demektir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 İnternet sitesine vidyo ss falan bişeyler koymuşlar. Grafikler baya güzel ama gameplay namına daha bişey yok ortada. http://www.reckoningthegame.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 gameplay trailer. http://www.youtube.com/watch?v=6lhzDkaKi1w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Preview çıktı bir tane: http://www.strategyinformer.com/pc/kingdomsofamalurreckoning/619/preview.html Heyecanla bekliyorum ben bunu. Aklımdaki Action RPG ideasına yaklaşacak gibime geliyor. Hep söylediğim gibi, Dark Messiah olmuştu şimdiye dek tam bir Action RPG diyebileceğim, onun tadını ve öyküsünü open world yakalayabilirlerse efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ANOTHER PUSH A BUTTON 230 TIMES IN 10SECS GAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Aksiyon kısımları yeteneğe bakacak, button-smash olmayacak diye duydum ben. Risen kadar olmasa da iyi bir şey bekliyorum ben aksiyon açısından. Button-smash olsa da iyi olabilir hem. Bkz: Witcher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 inşallah button masher olmaz. olursa, evet bi goril bile oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yumy http://www.gametrailers.com/video/sdcc-11-kingdoms-of/718473 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Buda 40 dk demo: http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-kingdoms-of/716057 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 video çok iyi abi. kesin alınacak oyunlar listeme ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 obaa button smash fln tam benlik oyun geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Ulan yapın şöyle arcanum tadında planescape tadında bişey alalım oynayalım illa rpg yi actionla harmanlıcaksınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 lan 2 saat aradim su oyunu adini cikaramadim. sansa burda gorduk iyi mi. baya iyi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Pre-Order: http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/DisplayProductDetailsPage/productID.232511600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar