Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Of konuyu bağlamak için çok acele etmişler. Herşeyi saçmasapan bir şekilde bağladılar, en önemli kısmı 2 dk bile sürmedi, gelişmeler filan aşırı tırt olmuştu. Şu son bölümü hiç beğenmedim. Seri bayağı güzel gidiyordu da son bölümde sıçtılar işte. Artık 720p bekleyemedim düşük kalite versiyonunu izledim 720p sonra çıkınca tekrar izlerim diye de, tekrar izleyesim bile yok. Diğer bölümlerin çoğunu 2 defa filan izlemiştim de son bölüm bayağı kötü ya tekrar çekilmez herhalde.

Amon un bending kilitlemeyi nasıl öğrendiğini açıklasalardı bari.
Energybending değil bloodbending+chi blocking birleşimi birşey kullanıyorsa Katara niye iyileştiremiyor ki? Chi block yiyen askerleri iyileştiriyordu, bloodbending de biliyor. O saçma geldi biraz.
Tarrlok ve Amon un sonunun da o kadar tırt olmasını hiç beğenmedim.

Korra nın parmak yedikten sonra airbendingi saniyesinde çözmesi, öncesinde hiçbirşey yapamazken 2 saniyede Amon u yerden yere vuracak kadar airbending öğrenmesi de kötüydü. Önceki seride bayağı gelişim görüyorduk, bunda bütün sezon hem airbending hem avatar spirit konuları boş geçtikten sonra son bölümün yarısında airbending spamlamaya başlaması çok kötüydü.

Bir de mutlu son kasıcaz diye spirit+avatar state+energybending işini çok aceleye getirmişler o çok kötüydü. Bence bu sezon energybending işi çözülmeseydi de gelecek sezon 1-2 bölüm ayırsalardı spirit worldde aang in anılarında filan energybending öğrenseydi en azından bu kadar absürd kaçmazdı. Artık başka bi halta yaramıyorum bari airbendingle avatar spirit olayını çözeyim onları kullanırım diye bağlamaları gerçekten çoook kötüydü.

Bölümdeki tek güzel şey General Iroh un uçakları indirmesiydi
-ki o bile dövüş sahnesi açısından pek başarılı değildi açıkçası.

Gerçi 3-4 saniye filan gördük ama General Bumi de çok iyiymiş. Tenzin in tam zıttı lol ^^

Sosyal ağlarda paylaş

final

airbending kapalı çakra diğerine akıyor teorisine gore beni çok rahatsız etmedi zira firebending yumrukları tekmeleriyle yaptı ; x yapmak isterken bunun y'ye redirect olması durumu hani

kesinlikle ya ortada 2 sezonluk malzeme var
gitsin korra ulke ulke dolassın bir yandan da geri kazansın gücünü
yan hikaye olarak geriye kalan equalistler reforma gidip faaliyetler göstersin bunlarla çatışmaları olsun konu

ne bileyim aang slm çakranı açtım aeo kib yapacağına ufak aralık bırakıp gerisi senin deseydi

çok mu zor bunu düşünmek ya

asami mako ilişkisinden pembe dizi yapacaklar herhalde

buminin iki saniye weleleöelleöölea demesi ve irohun beş on dakikalık kapışmaları serinin kalanından daha iyiydi

guilty crownla yarışacak dandiklikteydi, ekibi kutlamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu ne küfür gibi olmuş sezon finali
hatta anama babama küfür etseler bu kadar sinirlenmem

of neyse sakinleştim şimdi biraz yorum falan yazayım okuyan olur belki

abi mako ve korra kadar birbirine yakışmayan iki karakteri sırf esas oğlan esas kız klişesi yüzünden bir araya getirmişler sonunda, halbuki asami hanımkızımızla mako gayet yakışıyorlardı birbirlerine. korra'nın onca mallıktan sonra mako'yla öpüşmesi filan off o kadar kötüydü ki

aang'in gelip ANCAK DİBE VURDUĞUNDA HEDEHÖDE diye avatar state'i AL diye vermesi AAAAAH RESMEN İÇİMDEN Bİ PARÇA ÖLDÜ O AN, bu kadar mı zor onu hikayenin akışına yedirmek

tüm sezon amonamonamonamonamonamon sonra bi anda fırtladı herif. resmen özet geçmişler ya hala hiçbir şey bilmiyoruz nasıl bending alıyor napıyor hiçbir açıklama yok. hele yüzündeki boya filan olayı off, her sabah uyanıp da boya mı sürüyo abi. ve bütün sezon boyunca sakinliğini koruyan adam suya düşünce mi panikliyo da WATERBENDDDDDDDDDDD diye fırlıyo denizden?

çok üzüldüm ya ne güzel izliyoduk felaket baydım şu an

yani şirin, güzel yerler de vardı ama kurunun yanında yaş da yandı malesef
FUCK EVERYTHING ULAN
Sosyal ağlarda paylaş

ve de çok barizdi belki de

final

amonun altın göz rengi resmen beynimize sokuldu

son bölüm
SUDDENLY, MAVI

uçaktan önce optik lensi keşfetmiş herhalde beyfendiler

altı üstü çizgifilm tabi ki ama

casual ne oldu ne bitti diye izleyeninden
tüm gününü teori üreterek fanartlara bakarak geçirenine kadar
tüm izleyenlere küfürdü şu detay
Sosyal ağlarda paylaş

hani şu ana kadar gelişen olayları devam ettirerek çok daha güzel bir sezon 2'ye bağlayabilirdi (gerçi sezon başından beri negatif yaklaşan kişiler gene sevmezdi)
korra üç bendingi kilitlenip air bending kullanmaya başlar, daha sakin bir yapıya alışır, bu sırada amon'un kışkırtmalarını daha felsefik yöntemlerle çözmekle uğraşır felan en sonunda avatar state'i öğrenir vs... böyle gitse ne güzel olurdu.

şöyle yavaş yavaş ve derinden yarattıkları amonu tek bir bölümde fırlatıp atmaları cidden ayıp olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

cok agir nerdrage'e baglayanlar olmus.

seri zaten ilkinden farkli. her sey cok hizli isleniyordu, yine ayni oldu. finale kadar "huu bendingler negzel" diyenlerin simdi "finali cok reroro yaptilar" demeleri sacma.

hack-and-slash bir seriydi, o sekilde bitti iste. sasiranlara sasiriyorum.

hayır sen haksızsın biz haklıyız
gökçen de haksız
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...