Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Amon hakkında tahmin Tarrlok Konseydeki kuzey su kabilesi hedesi ya amon yada yardakçısı çıkçak gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 olm amonun kim olduğunun spoilerını yemedik mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 yargılanan adam ya da onun çocuğu çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Amon Amon'un dodge çok iyi harbi. Airbenderlığı öğretirken Tenzin ilk dodge kastırmıştı Korra'ya. Acaba burda bi bağlantı mı var yoksa bağlantı varmış hissini mi vermeye çalışıyolar? Aynı şeyi Tarlok için de yapıyolar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 tarlok kesin pis herifin teki. bakın buraya yazıyorum... *yazar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bu sezon cok fazla ne oldugu belirsiz karakter var, isi tamamen suspense vurmuslar, ters koseye yatiralim diye bekliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 o amonun dodgelar sıradan dodge değil yani bildiğin havabükücü esnekliği var adamda, aangin oğlu bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 illa dıdısının dıdısı olmasın abi kötü karakter random bi adam da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 anami babami atesoglanlar yakti diyen adamnasil aangin oglu olucak. aangin bender olan iki occugu var biri tenzin, digeri de waterbender, 3. yeto. baska da airbender zaten yok. belki airbender yapmaya calistigi biri olabilir aangin, ama bending nasil bisey hala tam bilemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 amon "bas bas paraları leyla'ya"da paraları basan adam olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 amon aang ile alakli buyuk ihtimalle de oglu olmasin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 yigeniymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 rokun oğluymus, rokuyu firebender yakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Content falan sağlam aslında niye bi B2P avatar mmosu çıkarmazlarki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Fena spo Edindiğimiz son bilgilere göre amon kimsenin oğlu değil .iç miş. İllaki çıkıcak kim olduğu gerçi çıkmasada pekte umrumda değil izlerken zevk alıyoruzya ona bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Asıl umdugum Amon'un bender olması, ama prensipleri yüzünden bend'lememesi. Çarpık da olsa prensipleri, evil'lara biraz depth lazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 aksiyon ve müzik baya iyi olmuş ya tenzin çok şüphe çekiyor bi yandan bu arada sürekli fire büküyor diyenler cam platformun üstünde başka ne büksün :P sürekli ateş bükmesi rahatsız etti biraz aslında ama maximum dmg atmaya baktı orda 1v1 duelde kahvaltımın büyük bi kısmını kaybettim. su kabarcığının içine disk parçası koymak kartopu içine taş koyan çocuk çirkefliği olmuş bariz orda güldüm bide baya aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 İlle de sürekli aynı şeyi bükecekse Katara gibi yanında su taşısın onu büksün. Kendisi de su kabilesi doğumlu sonuçta. Tamam, kendisi istisna, çok küçük yaşta 3 element öğrenmişti onun için su/toprak/ateş arasında pek fark olmayabilir ama yine de sürekli ateş kullanıp durması çok rahatsız edici. Katara nın iaido gibi şişeden su çekip savurma hareketleri filan çok hoştu mesela, benzer şeyleri Korra dan görmek isterdim açıkçası. -ki Katara Korra nın hocası sonuçta. Öyle havadan/çiçeklerden su çekmeyi filan da öğrenmişti, terini kullanmayı bulmuştu filan, bayağı öğretebilecek şeyi vardı. Sadece temel waterbending öğretip bıraktıysa yazık olmuş. Bir tek bloodbendingi öğrettiğini sanmıyorum, o da zaten aşırı imba bi teknik ve direkt dark side(gerçi Korra bayağı bi psikopatlık potansyeli taşıyo, bilse muhtemelen her bulduğuna "bloodbending spam lol" diye gezerdi). Diğer yandan chi blockerlara karşı çok lazım olabilir, "dodge lol" a karşı bloodbendingle yamultsun istiyorum alayını. Belki Katara ileride öğretir tekniği. Ama detayları bir kenara bıraksak bile genel olarak su kullanması daha hoş olurdu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 blood bending, avatar mmosunda olsaydı ragequit qq her şey ne ararsan olurdu. senaristler bu imbalığı fark edip bi daha konusunu açmadı resmen bloodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 korra dedikoduları korra'nın sürekli fire bending kullanması gerçekten dikkat çekmeyecek gibi değil. tamam anladık delişmen bi bünye, o bakımdan ateş karakterine yatkın filan ama yani insan 10 bükmeden bari 2'sini kendi elementinden yapar, araya da çeşit olsun diye toprak filan atar. ne yalan söyliim, neden olduğunu anlamakla birlikte ben de darlanıyorum kızımız zuko gibi ateş büktükçe... btw shadow çok haklı: chi blockerlara blood bending şahane olurdu, ben düşünmemiştim hiç. bence katara'nın republic city'ye gelip, içi kan ağlayarak da olsa korra'ya blood bending öğretmesi ile ilgili bi bölüm yapılsın. ordan itibaren korra su bükmenin de über cool bişey olduğuna kanaat getirsin filan. evet yani imbalık anlamında bi her şeyi tıkama potansiyeli var kanbükemenin ama sezon başından beri lafı gezen spirit bending kadar diil :/ neyse ki spirit bending olayının sahte olduğuna eminim ben artık (zaten açıklamasını da almıştık sanki). tam böyle red kit'te kasaba kasaba gezip avuçtan saç çıkaran, ya da ölüyü dirilten şurup satan dolandırıcı kafası amon. pis herif. teknoloji destekli sermet erkin nolcak :P velhasıl, geçen bölümde korra'nın kafada çakan görüntüler, aang'in vs görünmesi, benim asıl istediğim spirit world - avatar state - avatar chain - vs noktalarına yaklaştırıyor plotu, benim asıl heyecanım ordan. bu ayı kızın daha önce herhangi bir avatar reincarnation'ından feyz aldığını filan sanmıyorum ben. aang iki dakkada bir spirit world'deydi, roku'nun yanıbaşındaydı, ko'nun baççesindeydi... yardım almayı biliyordu yeavrım. bu kız ise tam bir bokyedibaşı, şeyim hıyar diyene bir avuç tuzla koşmakta üstüne yok :P son olarak peki tenzin ne ayak? korkak mı, banadokunmayanyılanbinyaşasıncı mı, beceriksiz mi yoxa bi işler mi çeviriyor? sen nasıl o son dövüşe girmezsin be arkadaş? bahanen ne? kırcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 xunn said: Asıl umdugum Amon'un bender olması, ama prensipleri yüzünden bend'lememesi. Çarpık da olsa prensipleri, evil'lara biraz depth lazı. ilginç olur baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bender adamın öyle prensibi olmaz. Benderlar bi kere direk funky bi ruhla doğuyo. Çok çok çok düşük ihtimal bi benderın ailesinden falan kopup (ki bağlılar örf adet ananelere) tek başına prensip edinip ben tersten gidicem demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bloodbending de niye dark side, niye kullanmaktan cekiniyodu katara, oldum olası anlamadım onu da ehuehu... korra'ya ogretir insallah harbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 star wars'ta force choke niye dark side ise, avatar'da da bloodbending o yüzden dark side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bloodbending baya imbaydı farkına varıp sessizliğe geçtiler bi dahada hiç bi yerde kullanmadı zaten full moon falan lazımdı yaparken bile rahatsız olmuştu baya hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar