Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

aksiyon ve müzik baya iyi olmuş ya
tenzin çok şüphe çekiyor bi yandan

bu arada sürekli fire büküyor diyenler cam platformun üstünde başka ne büksün :P
sürekli ateş bükmesi rahatsız etti biraz aslında ama maximum dmg atmaya baktı orda
1v1 duelde kahvaltımın büyük bi kısmını kaybettim.
su kabarcığının içine disk parçası koymak kartopu içine taş koyan çocuk çirkefliği olmuş bariz orda güldüm bide baya aahahah

Sosyal ağlarda paylaş

İlle de sürekli aynı şeyi bükecekse Katara gibi yanında su taşısın onu büksün. Kendisi de su kabilesi doğumlu sonuçta.
Tamam, kendisi istisna, çok küçük yaşta 3 element öğrenmişti onun için su/toprak/ateş arasında pek fark olmayabilir ama yine de sürekli ateş kullanıp durması çok rahatsız edici.
Katara nın iaido gibi şişeden su çekip savurma hareketleri filan çok hoştu mesela, benzer şeyleri Korra dan görmek isterdim açıkçası.
-ki Katara Korra nın hocası sonuçta. Öyle havadan/çiçeklerden su çekmeyi filan da öğrenmişti, terini kullanmayı bulmuştu filan, bayağı öğretebilecek şeyi vardı. Sadece temel waterbending öğretip bıraktıysa yazık olmuş. Bir tek bloodbendingi öğrettiğini sanmıyorum, o da zaten aşırı imba bi teknik ve direkt dark side(gerçi Korra bayağı bi psikopatlık potansyeli taşıyo, bilse muhtemelen her bulduğuna "bloodbending spam lol" diye gezerdi). Diğer yandan chi blockerlara karşı çok lazım olabilir, "dodge lol" a karşı bloodbendingle yamultsun istiyorum alayını. Belki Katara ileride öğretir tekniği.

Ama detayları bir kenara bıraksak bile genel olarak su kullanması daha hoş olurdu işte.

Sosyal ağlarda paylaş

korra dedikoduları

korra'nın sürekli fire bending kullanması gerçekten dikkat çekmeyecek gibi değil. tamam anladık delişmen bi bünye, o bakımdan ateş karakterine yatkın filan ama yani insan 10 bükmeden bari 2'sini kendi elementinden yapar, araya da çeşit olsun diye toprak filan atar. ne yalan söyliim, neden olduğunu anlamakla birlikte ben de darlanıyorum kızımız zuko gibi ateş büktükçe...

btw shadow çok haklı: chi blockerlara blood bending şahane olurdu, ben düşünmemiştim hiç. bence katara'nın republic city'ye gelip, içi kan ağlayarak da olsa korra'ya blood bending öğretmesi ile ilgili bi bölüm yapılsın. ordan itibaren korra su bükmenin de über cool bişey olduğuna kanaat getirsin filan. evet yani imbalık anlamında bi her şeyi tıkama potansiyeli var kanbükemenin ama sezon başından beri lafı gezen spirit bending kadar diil :/

neyse ki spirit bending olayının sahte olduğuna eminim ben artık (zaten açıklamasını da almıştık sanki). tam böyle red kit'te kasaba kasaba gezip avuçtan saç çıkaran, ya da ölüyü dirilten şurup satan dolandırıcı kafası amon. pis herif. teknoloji destekli sermet erkin nolcak :P

velhasıl, geçen bölümde korra'nın kafada çakan görüntüler, aang'in vs görünmesi, benim asıl istediğim spirit world - avatar state - avatar chain - vs noktalarına yaklaştırıyor plotu, benim asıl heyecanım ordan. bu ayı kızın daha önce herhangi bir avatar reincarnation'ından feyz aldığını filan sanmıyorum ben. aang iki dakkada bir spirit world'deydi, roku'nun yanıbaşındaydı, ko'nun baççesindeydi... yardım almayı biliyordu yeavrım. bu kız ise tam bir bokyedibaşı, şeyim hıyar diyene bir avuç tuzla koşmakta üstüne yok :P

son olarak

peki tenzin ne ayak? korkak mı, banadokunmayanyılanbinyaşasıncı mı, beceriksiz mi yoxa bi işler mi çeviriyor? sen nasıl o son dövüşe girmezsin be arkadaş? bahanen ne? kırcan mı belimi?

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...