Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

nasıl yani

ordaki bütün adamlar para karşılığı rol mu yapio diosunuz, amon gelip alnına parmak basıp, onlar da aman Bendingim gitti mi dio!?

buysa sanmıyorum ya, çünkü öbür türlü bizim genç kardeşi oraya koymazlar ona öle bi muhabbet yapmamışlar bariz.

tabi komplo teorinizi doğru anladıysam huehue

büyük ihtimal adam kökten chi blokluo beyinden bitio işte.

Sosyal ağlarda paylaş

Eee kurtarmasalar Bolin e de basıcaktı parmağı, ondan da mı anlamıycaklardı? Gösteri bittikten sonra bükücekti yine istediğini, Korra nın da haberi olucaktı -ki diğerleri gösteri olsa bile aynı amaçla Bolin i kullanması çok saçma olurdu. Adam probender sonuçta, her gün dövüşücek. Kimse dövüşlerini izlemeyecekmi bunun? Antibenderları destekleyen insanlar bending maçı izlemeye gitmez gibi bir varsayımda bulunmak çok zayıf olurdu bence. Ayrıca Bolin bayağı tırsmış ve olan bitenden habersiz gözüküyodu, o kadar rol yapıcak kapasitede biri gibi değil bence:P

Tabii Amon kendisinin şarlatan olduğuna inandırıp Korra yı yemlemeyi amaçladıysa o başka...

Sosyal ağlarda paylaş

patatespresi said:

Kimse shady shin'in verdiği paradan bahsetmemiş.

Dolayısıyla amon'un hikayeden böyle bir işe başladığı savını güçlendiriyor.

Para ile tutulan adamlar ile bir güç gösterisi.

Zaten gerçekten böyle bir gücü ve amacı olsaydı, kehanet falan diye niye ortalığı ayağa kaldırsın, korra'yı bulur alırdı gücünü henüz güçlenmeden.

Hepsi tezgah dolayısıyla.

öyle bir şey olmasını istemem aslında, ama öyleyse bile oldukça değişik ve ilginç bir hikaye sunar.

öte yandan ben şöyle bişi tahmin ediyorum:

amon aslında bender, ama yine de bir sebepten ötürü (tek bender olup herkesi domine etmek?) böyle bir "eşitlikçiler" akımı başlatıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Şarlatan olma ihtimali bana zayıf geliyor. Şarlatan olsa o saf çocuğu rol kesmek için kullanmazdı. Ama düz tek yönlü sıradan kötü karakter olduğunu da düşünmüyorum. Bender olma ihtimali var veya chi binding tekniklerinin suyunu çıkartırcasına çalışmış biri de olabilir. Fakat en azından amacının söylediği şey olduğunu düşünmüyorum. Biriyle aile bağı olabilir, özel birine kin güdüyor olabilir, avatar state'e kendisi geçmeye çalışıyor olabilir, vs. vs.

Sosyal ağlarda paylaş

ben en çok probendingcilerin tırt olmasına gıcık oldum arkadaş.

mma gibi bişi değilmiş bu. mahalle arası karate salonu sanki anasını satayım. adamlar sokaktan gelen adamla dövüşemiyorlar. yahu pro olmuşsun, amon'un tırt elemanı seni tartaklayınca ağzının kenarından kanı silip tadına bakıp basıcaksın alevi, gümleticeksin yeri arkadaşım..

Sosyal ağlarda paylaş

bide bu bending konusunda hiç yaratıcı diiller ya, özellikle firecılar böle mal oluo biraz. Adam etrafında dolanıo bassana aoe yi.
ki avatar sadece fire kullandı orda, hadi su yok etrafda oke ama ör etrafını toprakla.

ben olsam chi blocklanacak yerleri topraklar kaparım lolololo yaparım sora.

bide bastınmı aoe flame i bitti olay

hayır final maçını koymak istemiorm aang muhteşem ordada onun dışında bile adam yaratıcı ya hu

http://www.youtube.com/watch?v=kIzTd7FjVRQ

Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

ben en çok probendingcilerin tırt olmasına gıcık oldum arkadaş.

mma gibi bişi değilmiş bu. mahalle arası karate salonu sanki anasını satayım. adamlar sokaktan gelen adamla dövüşemiyorlar. yahu pro olmuşsun, amon'un tırt elemanı seni tartaklayınca ağzının kenarından kanı silip tadına bakıp basıcaksın alevi, gümleticeksin yeri arkadaşım..

bizim probendingçiler henüz "golden league" statüsünde değil herhalde, bronze felan olabilirler, sanki dizide "proleague'e giricez" gibi bişi demişlerdi.

bi de "sokaktan gelen adam" diyerek aşağıladığın kişiler baya özel eğitimli adamlar.
şöyle düşün, maçlarda karate vs gibi şeyler yapanlar "puan kazanmaca" üstüne çalışıyorlar.
şimdi o adamı getirip green beret commando gibi bir adamın önüne koyarsan bişi yapamaz. çünkü biri en kısa yoldan adam öldürmek için eğitiliyor, diğeri ise rakibi şaşırtıp puan kazandıracak dokunuşlar yapmakla kasıyor...

ha bi de chi block işi var tabii. avatar the last airbender'da ne imba olduğunu görmüştük.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

bide bu bending konusunda hiç yaratıcı diiller ya, özellikle firecılar böle mal oluo biraz. Adam etrafında dolanıo bassana aoe yi.
ki avatar sadece fire kullandı orda, hadi su yok etrafda oke ama ör etrafını toprakla.

ben olsam chi blocklanacak yerleri topraklar kaparım lolololo yaparım sora.

bide bastınmı aoe flame i bitti olay

hayır final maçını koymak istemiorm aang muhteşem ordada onun dışında bile adam yaratıcı ya hu

http://www.youtube.com/watch?v=kIzTd7FjVRQ

bending öyle wow'daki gibi "aoe spell" şeklinde işlemiyor, last airbender'da görmüştük zaten. dövüş hareketlerine, pozisyonuna ve duruşuna göre bile etkiler değişebiliyor.

"etraflarını taşla kapatsaydı hemen biterdi" demişsin, ancak adamlar baya çevik. atılan ateşlerden bile rahatça kaçabiliyorlar, topraktan çıkan taşları rahatça aşabiliyorlar, elbette taşla kapatmaya çalışırken ondan da rahatça sıyrılırlardı.

korra sparring'e alışkın, aang nasıl zamanla yeteneklerini geliştirdiyse, korra da o şekilde gelişecektir.

chi blockerları daha yeni öğreniyor, stone armor çekmesi anlamsız olurdu o.

gerçi bena burda ilginç gelen kısım, kızın sürekli firebending'e başvurması. katara gibi yanında sürekli su taşısa ya...

Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

karate vs gibi seyler dedigin zaten bending.

dediğimi anlamamışsın herhalde.
evet, bending teknikleri kung-fu, karate vs gibi şeyler üstünden hazırlanmış.
ancak, benim dediğim farklı bir olay. probender maçlarının normal karate, kung-fu, futbol vs maçları gibi belirli tekniklerle puan kapmaca üstüne kurulu olması.
bundan probender maçlarda başarılı oldun diye özel eğitimli askerlere de aynı başarıyı sağlayacaksın anlamına gelmiyor.

ya da bir futbolcu 90 dakika sahada koşuyor, ama sırf koşuyor diye 100m koşusuna girince başarı elde etçek gibi bir şart yok.
bölümdeki durum da ona benziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

onemli olan su:

aang'in korra'ya "ben de zamaninda soyle bir hata yapmistim" diye anlatacagi sey ne? eger onu bulamiyorsaniz, "benim de bending bilmeyen oglum vardi, ona da spiritbending ogrettim" diyebilir, sasirmayin.

Adam bending bilmiyor diye kötü adam olacağını zannetmiyorum.
Zamanında Dayı'sından eğitim almış weapon-master olarak çıkacaktır, bir bölümde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...