Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

3 bayağı güzeldi. Amon u da görmüş olduk.
Ama olaylar bayağı hızlı gelişiyo, the last airbender daha yavaş ilerliyodu.

3

Piuuuu lightningbending de iyice ayağa düşmüş. Önceki previewlerde görüp te combat sahnesinde yapılıyo sanmıştım, santralde jeneratöre elektrik veriyolarmış lol.

The last airbenderda lightningbending konusunda iki saat felsefe yapıyolardı iç huzur yin yang stabilite denge hedehödö filan, doğru düzgün kullanabilen topu topu 2 kişiyi görmüştük, 3 kişi de redirect edebiliyodu- gerçi iroh ta kullanabiliyodu sanırım. Bu 5 kişinin 4 ü kraliyet ailesinden, 1 i de avatar.
Burada fabrika işçileri, probending oyuncusu, çete lideri filan sürüsüyle adam kullanıyo lol.

4 preview

Korra energybending i yiycek gibi gözüküyo. Eski avatarlarla, spirit worldle filan uğraşıp güçlerini geri kazanmaya filan kasıcak heralde.
Avatarın energybendinge immune olması ya da Amon energybending yapamadan son saniyede kurtarılması gibi ihtimaller de var tabii ama ben bol bol Aang görmek istiyorum, o yüzden umarım ilk seçenek olur :P

Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ben Korra'yı Aang'den daha çok sevdim. Tavırları filan daha doğal, karakter olarak daha gerçekçi. Aang ya çok ciddi, ya çok cıvıktı ortası hiç yoktu (Gerçi o hep baskı altındaydı filan, o yüzden o da kısmen normal ama yine de bence tavırlarının arasında uçurumlar olması karakter anlamında Avatarın eksiklerinden biriydi)

Ruhani öğeleri de zamanla görürüz bence, aceleye gerek yok:P Gerçi birazcık berserk avatar state, birazcık da Aang in yaşlanmış halini gösterselerdi fena olmazdı, böyle hiç spiritual işlere girmeden gerçekten de biraz boş geliyo. Korra da spirit işlerini filan nasıl öğrenicek merak ediyorum açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

ya gözünü kırpmadan 2000 yıllık şeyleri yakıyor var mı ötesi ? şımarıklığın dibi. inşallah bütün bendinglerini alırlar da sezon boyunca onları tekrar kazanmak için uğraşır durur

"bu 2000 yıllık, bu çok değerli, dikkat et" diyen olmadı ki 2000 yıllık şeyleri yakıyor diye yaklaşıyoruz...
kasten yapmadı, şımarıklığın dibi demek anlamsız olur o yüzden.

aang nasıl toprak bükmeyi beceremediyse, katara da hava bükmeyi beceremiyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...