-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Sparkcaster said: -Deno- said: zuko ve aang'i de sayabiliriz, onlar da lifetime bükücü olmasa da bükmüşlükleri var. aang ve zuko bükemiyo sadece yansıtıyolar yesinler dikkatini. yansıtıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 sen git 3 bölüm havada durmalı animeleri izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 olm senin yaşın kadar anime izledim ! korra mı yener aang mi diyip kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 dün aang'le ozai'ın kapışmayı izledim bilmem kaçıncı kez, fakat şunun da yeri başka ya. dat music, http://www.youtube.com/watch?v=oCXHi0kFucc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 yaşın kaç sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 -Deno- said: dün aang'le ozai'ın kapışmayı izledim bilmem kaçıncı kez, fakat şunun da yeri başka ya. dat music, http://www.youtube.com/watch?v=oCXHi0kFucc Aynen ya. Hala arşivde HD olarak durur bu vs. Zuko adamım ya keşke yeni seride olsaydı böyle ermiş yaşlı bunak tarzı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Ermiş yaşlı bunak karaktere Sokka lazımdı asıl. Sırf düşüncesi bile gülümsetiyo beni. Mükemmel karakter potansiyeli vardı bence, yazık etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 o videoda katara süper, korra'dan da benzer hareketler bekliyoruz bu seride. bu arada şu müzik de enfestir http://www.youtube.com/watch?v=KApH38PZlec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 En sevdiğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ShadowFury said: Ermiş yaşlı bunak karaktere Sokka lazımdı asıl. Sırf düşüncesi bile gülümsetiyo beni. Mükemmel karakter potansiyeli vardı bence, yazık etmişler. cidden sanki adamlar gerçekte rahmetli oldu veya parasını ödeyemediler sokkayı getirtemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 -Deno- said: http://www.youtube.com/watch?v=oCXHi0kFucc oşş iyi olmuş bunu kesip yapıştırmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Avatar the Legend of Korra episode 2 - A Leaf In the Wind http://www.animeflavor.com/index.php?q=node%2F34353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 esas oğlan da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 anlamadım ki ilk bölüm streamden leak oldu deavmı sonra gelcek diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ikinci bölümü izledim, hikaye anlatımı enfes, müzikleri müthiş. korra'nın karakter gelişimini izlemek zevkli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ohşş 720p'si düşmüş ilk iki bölümün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 çizgi film çok leziz ya, 1 hafta nasıl beklenir ki bu çizgi film. off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 2. bölüm de çok iyiydi. Dövüş sahneleri filan çok güzeldi. probending oyununda bile dövüş koreografisi kasmışlar çok başarılı olmuş. Bir de şu zor öğrenilen element olayını direkt olarak başlangıç elementiyle alakalı sanıyordum Air/Earth ve Fire/Water şeklinde(ilk seride öyle birşeyler söylememişlermiydi, ben mi yanlış hatırlıyorum?). Burada kişilikle alakalı dediler işte Korra bayağı odun olduğundan hava elementinde zorlanıyomuş filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 eet orda bi retcon döndü, roku da suda zorlandığını söylüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 İlk iki bölüm HD çıktı bu arada =) İzliyorum sonunda güzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 animeflavor linki calismadida nerden izleyebiliriz bilen varmidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Demonoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Ben de demonoid'den indiriyorum genelde ama az once bir google'layayim dedim su site cikti download'a usendigim icin ordan izledim. Gunah degilse spoilerda paylasiyorum linki : spo http://www.gogoanime.com/avatar-the-legend-of-korra-episode-2?cp=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 streamlerin kalitesi düşük olur hep, download edip izlemek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Tesekkurler Bonet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar