Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

7 aralık hangi gün diye baktım şöle salıymış

çakal blizz yine milleti tester gibi kullanarak, salı günü herkese goblin worgen açtırıp carsamba günü 1 gün bakım koyarak milletin elini ayağını titreticek

inş. o günkü bakım patlamaz yoksa ..

+ olarak goblin/worgen dk açılabilecek mi? onlar server first için daha avantajlı konumda olur
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Gangren said:

Her classtan 80 goblin maksimum 2 günde biter.

TBC dönemiden, serverlar açıldıktan 12-13 saat sonra L6X belf pala yapanlar vardı.

abarttığın gibi değil hatırlıyorum nessaj belf palaya dönmüştü 20 küsürde stratholmeda boostladılar felan sora normal normal kastı yani

Nessaj değil de, Hi Goat'tan, Craz'ın kardeşi, ben L63 kasıyorken, L62 belf palası vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

benim direk spam foldera almis 4 mail var diye sadfasdfsfd

hala arali ciddi bir firma saniyormusunuz? adsfafds

http://www.aralgame.com/content_files/prd_images/pc/010983b.gif

adamlarin koydugu resim ya, canlarim benim

cinli farmerlar bile sundan bilmemkac akt yaratici imajlar yapip janjanli maillar atiyorlar, kicikirik fansiteleri bile sundan daha duzgun calisiyor

araldan kurtuldugumzu gun turk oyun dunaysi icin bir milat olucak
Sosyal ağlarda paylaş

abi aral kurumsal değil ki? bildiğin kücücük bi dükkanı fln var mahmutbey de elinde sigara kapının önüne sandalye atıp bütün gün oturup sohbet eden bakkal hasan efendi vs manav hüseyin gibi muhabbet ediolar kapı önünde yaz aylarında.

abi şu oyun çok para kırdırtıcak diye inandırırsan mario kart'ı bile sattırabilirsiniz bugün.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi türkiyede önemli düzeylerde ingilizce bilen adam yok, ben onu anladım. Bürokratlar, politikacılar malum, adam Cern'e gidiyor ingilizce bilmeden; rijkaard aylarca 50 tane fix kelimeyle konuşan tercümanla çalıştı galatasarayda; aral tekel gibi birşey şu ortamda, adamlar 100 sayfalık manualın baştan ve sondan 10ar sayfasını içler acısı bir şekilde çevirip türkçe manual diye kutuların içine koyuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

abi aral kurumsal değil ki? bildiğin kücücük bi dükkanı fln var mahmutbey de elinde sigara kapının önüne sandalye atıp bütün gün oturup sohbet eden bakkal hasan efendi vs manav hüseyin gibi muhabbet ediolar kapı önünde yaz aylarında.

abi şu oyun çok para kırdırtıcak diye inandırırsan mario kart'ı bile sattırabilirsiniz bugün.

Havaalanı ikitelli yolunda giderken hurriyet binasına gelmeden bir bak o küçücük dükkan dediğin aral ın tamamen kendine ait dışı cam kaplı 4 katlı binasını göreceksin, tepede kocaman aral yazıyor,yani senin dediğin gibi hiçte kücücük dükkanı felan olan bir yer değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...