scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 dk turuncu sette göbeğinde deathwing var gibim :P cata resimindeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 DK seti çogzel olmuş, Cataclysmde ne oynasam diye düşünüyordum bikaç gündür DK'ya karar kıldım şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Oyundaki depremlerden bahsedildi mi bilmiyorum ama orgrimmar bankın tavanından toz falan dökülüyor bazen. Bir kaç kere de baya iyi sarsıntılara denk geldim. Bir de Garrosh şu an Orgrimmar'da Thrall'ın karşısında ve eskiden Thrall'a verdiğiniz questleri Garrosh'a veriyorsunuz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 zelzeleler oluyor evet. SW beşik gibi sallandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 deadwoll said: Bir de Garrosh şu an Orgrimmar'da Thrall'ın karşısında ve eskiden Thrall'a verdiğiniz questleri Garrosh'a veriyorsunuz artık. After Thrall steps down to join the Earthen Ring in stabilizing a world shattered by the Cataclysm, Garrosh is named to succeed him as Warchief of the Horde. Now in charge, Garrosh evicts the majority of non-orc and non-tauren NPCs from central Orgrimmar, believing only they possess the strength to truly defend the city. However, every race is still accounted for and while being a tough leader, Garrosh sees value in all the races that belong to the Horde and uses them to the best of that value. Wowwiki'den buldum bunu da, cataclysm'in tam hikaye nedir şu anda hikayenin neresindeyiz fln, bir yerden okuyabiliyor muyuz? Sanırım yukarısı spoiler'mış, şu anda olan değilde cataclysm geldikten sonraki kısmı anlatıyor anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Cataclysm olduktan sonraki kısım o, ben şu anda olanlardan bahsediyordum. Bug gibi birşey olduğunu düşünüyorum questleri garrosh'a vermemizin çünkü hala warchief Thrall. Ha tabii cataclysm diyaloglarıyla konuşuyor Garrosh questi alırken. Thrall'ın aynı quest için diyalogları farklıydı hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 konusmalarini dinlersen, ben gidiyorum yerime sen bakican akilli ol diyo thrall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 abi shaman setlerine hic urasmamalari cok hos ya ole bisiler yapmislar komik bile deil ulan anamiyorum en cok lorelol olcak classiz aslinda elementler felan ates su toprak tahta felan hic bisi yok essegi boya boya sat anasini satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 al shaman t12 http://myplay.com/files/imagecache/photo_345_square/files/artist_images/dxc__qp1046245.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 abi ahahahahahahah ne kadar cirkin yeni setler. t3'ten sonra sicti adamlar bildigin bi tane guzel set cikmadi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Aslında çakma t7 ve yalan t9'u saymazsak, t10'ların biraz sönük kalmaları dışında setler iyiydi. Benim priest adına en sevdiğim setler t5 t6 ve t8'lerdi mesela. Hele t6'yı falan statları değişse sonsuza kadar giyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 getirirler onuda. item makeup fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 item makeup gelse off direk warrior rollar aasscandy run yaparım hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 BonePART said: abi shaman setlerine hic urasmamalari cok hos ya ole bisiler yapmislar komik bile deil ulan anamiyorum en cok lorelol olcak classiz aslinda elementler felan ates su toprak tahta felan hic bisi yok essegi boya boya sat anasini satiyim t5 t6 ve t 7.5 iyiydi bence. gerisi çöp ama t5 omuzluk efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 aiondaki gibi item makeup gelse 7/24 t6 ile dolasirimki adsffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 beta da premade char kopyalama suan acık söyliyim dedim ilgilenen varsa..açık bulmak zorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 makeup gelsin bloodfang set, perdi+core hound tooth YEAAAAAAHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Make-up gelirse, yeni tier setlere grafik falan yapmazlar. Herkes de zaten T2'leriyle falan dolaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 e zaten yapmiolarki asfdsdfa sakirtbringer yapmislar priest seti daha ne olsun heueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Penthesilea said: abi ahahahahahahah ne kadar cirkin yeni setler. t3'ten sonra sicti adamlar bildigin bi tane guzel set cikmadi lan. Lockların t6 hoştu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Masquerade said: makeup gelsin bloodfang set, perdi+core hound tooth YEAAAAAAHHHHHHHHHHHH Aynen özledim Gnome Rogueumu , bu bahsettigin şey vardı tamda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Penthesilea said: abi ahahahahahahah ne kadar cirkin yeni setler. t3'ten sonra sicti adamlar bildigin bi tane guzel set cikmadi lan. http://imgur.com/W1Dbl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Zaten make-up gelsin ya her yeni tier de en azından 6 class boktan oluyor.Hic ugrasmasınlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Sparkcaster said: Penthesilea said: abi ahahahahahahah ne kadar cirkin yeni setler. t3'ten sonra sicti adamlar bildigin bi tane guzel set cikmadi lan. http://imgur.com/W1Dbl.jpg i lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Sparkcaster said: Penthesilea said: abi ahahahahahahah ne kadar cirkin yeni setler. t3'ten sonra sicti adamlar bildigin bi tane guzel set cikmadi lan. http://imgur.com/W1Dbl.jpg Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar