Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyundaki depremlerden bahsedildi mi bilmiyorum ama orgrimmar bankın tavanından toz falan dökülüyor bazen. Bir kaç kere de baya iyi sarsıntılara denk geldim.

Bir de Garrosh şu an Orgrimmar'da Thrall'ın karşısında ve eskiden Thrall'a verdiğiniz questleri Garrosh'a veriyorsunuz artık.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Bir de Garrosh şu an Orgrimmar'da Thrall'ın karşısında ve eskiden Thrall'a verdiğiniz questleri Garrosh'a veriyorsunuz artık.

After Thrall steps down to join the Earthen Ring in stabilizing a world shattered by the Cataclysm, Garrosh is named to succeed him as Warchief of the Horde. Now in charge, Garrosh evicts the majority of non-orc and non-tauren NPCs from central Orgrimmar, believing only they possess the strength to truly defend the city. However, every race is still accounted for and while being a tough leader, Garrosh sees value in all the races that belong to the Horde and uses them to the best of that value.

Wowwiki'den buldum bunu da, cataclysm'in tam hikaye nedir şu anda hikayenin neresindeyiz fln, bir yerden okuyabiliyor muyuz?

Sanırım yukarısı spoiler'mış, şu anda olan değilde cataclysm geldikten sonraki kısmı anlatıyor anladığım kadarıyla
Mesaj tarihi:
Cataclysm olduktan sonraki kısım o, ben şu anda olanlardan bahsediyordum.

Bug gibi birşey olduğunu düşünüyorum questleri garrosh'a vermemizin çünkü hala warchief Thrall.

Ha tabii cataclysm diyaloglarıyla konuşuyor Garrosh questi alırken. Thrall'ın aynı quest için diyalogları farklıydı hatırladığım kadarıyla.
Mesaj tarihi:
abi shaman setlerine hic urasmamalari cok hos ya
ole bisiler yapmislar
komik bile deil

ulan anamiyorum en cok lorelol olcak classiz aslinda
elementler felan
ates su toprak tahta felan
hic bisi yok
essegi boya boya sat anasini satiyim
Mesaj tarihi:
Aslında çakma t7 ve yalan t9'u saymazsak, t10'ların biraz sönük kalmaları dışında setler iyiydi.

Benim priest adına en sevdiğim setler t5 t6 ve t8'lerdi mesela. Hele t6'yı falan statları değişse sonsuza kadar giyebilirim.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

abi shaman setlerine hic urasmamalari cok hos ya
ole bisiler yapmislar
komik bile deil

ulan anamiyorum en cok lorelol olcak classiz aslinda
elementler felan
ates su toprak tahta felan
hic bisi yok
essegi boya boya sat anasini satiyim

t5 t6 ve t 7.5 iyiydi bence. gerisi çöp ama

t5 omuzluk efsane
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

abi ahahahahahahah ne kadar cirkin yeni setler. t3'ten sonra sicti adamlar bildigin bi tane guzel set cikmadi lan.

Lockların t6 hoştu lan.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

Penthesilea said:

abi ahahahahahahah ne kadar cirkin yeni setler. t3'ten sonra sicti adamlar bildigin bi tane guzel set cikmadi lan.

http://imgur.com/W1Dbl.jpg

Ahahaha
  • Yeni Oluştur...