Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Oyundaki depremlerden bahsedildi mi bilmiyorum ama orgrimmar bankın tavanından toz falan dökülüyor bazen. Bir kaç kere de baya iyi sarsıntılara denk geldim.

Bir de Garrosh şu an Orgrimmar'da Thrall'ın karşısında ve eskiden Thrall'a verdiğiniz questleri Garrosh'a veriyorsunuz artık.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Bir de Garrosh şu an Orgrimmar'da Thrall'ın karşısında ve eskiden Thrall'a verdiğiniz questleri Garrosh'a veriyorsunuz artık.

After Thrall steps down to join the Earthen Ring in stabilizing a world shattered by the Cataclysm, Garrosh is named to succeed him as Warchief of the Horde. Now in charge, Garrosh evicts the majority of non-orc and non-tauren NPCs from central Orgrimmar, believing only they possess the strength to truly defend the city. However, every race is still accounted for and while being a tough leader, Garrosh sees value in all the races that belong to the Horde and uses them to the best of that value.

Wowwiki'den buldum bunu da, cataclysm'in tam hikaye nedir şu anda hikayenin neresindeyiz fln, bir yerden okuyabiliyor muyuz?

Sanırım yukarısı spoiler'mış, şu anda olan değilde cataclysm geldikten sonraki kısmı anlatıyor anladığım kadarıyla
Sosyal ağlarda paylaş

Cataclysm olduktan sonraki kısım o, ben şu anda olanlardan bahsediyordum.

Bug gibi birşey olduğunu düşünüyorum questleri garrosh'a vermemizin çünkü hala warchief Thrall.

Ha tabii cataclysm diyaloglarıyla konuşuyor Garrosh questi alırken. Thrall'ın aynı quest için diyalogları farklıydı hatırladığım kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...