Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 genel olarak ozellikle melee classlar soyle skille bas 2 gcd bekle veya filler bisi sok yeni skille bas birdaha skille bas 2 gcd bos bekle bir daha skille bas bekle skill skill skill filler skill skill bekle rotasyonlara melee icin baya bosluk birakmislar boyle, aoe den daha rahat kac movement i bol encounterda dps in cok dusmesin, tunnel a girme diye ama su anki livedeki gibi her gcd nin onemli oldugu dinamik sistemden sonra acikcasi asiri bayiyor rotasyondaki bosluklar, tbc nerf patchi sonrasi her boss %10 da arcanite ripper cikarip bossun yaninda calardim geyigine, sanirim baya oyuncak toplamak gerekicek cata raidleri icin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Lock fena değil gibi. Aff.da soul swap pvp için baya ii olmuş , level kasmak için harika. tek tuşla bütün dotlarınızı(ua+cor+boa) diziyorsunuz. Raidde ne kadar kullanışlı olur encounter dizaynları multi target falan olursa olabilir.(aklıma geldi agro reset-phase geçişleri için ideal olmuş.) Fel flame pve için fark yaratır.(İmmolate ve Ua ya 6.sn eklio) Pvp içinde çok ii özellikle aff. lock pvpsinde "finish dmg" eksikliği bunla giderilmiş gibi.bi nevi mage'nin icelance gibi. dmg düşük ama instant. Shadow flame bence en iyi ability bu olmuş özellikle pvpde Deathcoil yanında 6sec. Fear effect. aynen mage'in Dragon Breath gibi. SoulBurn combolarıda baya iyi.Ua dmg'nin %30unun insta vurması.Yada SoulFire instant atılması. SoulHarvest similar evocation diebiliriz.%15 hp regen + 3 shard. chaneling tabi ne kadar cast ettiğinize bağlı. SoulSharddan kurtulmuş locklar. pet,ss,hs, SoulFire vs. Shard istemiyor artık.(Shard bagden kurtulmak ciddi ii bişey) Demon soul be Dark intent var birde, daha alamadım alınca bi bakıcam ii gibi duruyor onlarda. Aklıma gelenler şimdilik bunlar.Pve için bişi sölemek için test yapmak lazım ama addon mlsf kullandırılmıyo şimdilik.hangi spec nası vurur görücez zamanla. aman şunu diyebilirm ; pvp si baya bi farklı olucak eskisine göre; daha flex biraz daha agresif.Ama tabi çok şeydeğişebilir görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Warlockla ilgili benim merak ettiğim şey var... Bane of Havoc mu ne öyle birşey var destroda aşağılara indiğinizde, ana targetınıza verdiğiniz toplam damage'ın eksra %15i de üzerinde bu Bane of Havoc'un olduğu targete gidiyor. Bunu single-target-nuke bir encounterda bossun üstünde kullansanız, attığınız her incinerate 10k vuruyorsa mesela bir 1,5k da extra vursa her seferinde? Single-target encounterlarda aylar yıllar sonra bir caster meleelerle yarışabilcek duruma geldi mi şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ciprian said: Warlockla ilgili benim merak ettiğim şey var... Bane of Havoc mu ne öyle birşey var destroda aşağılara indiğinizde, ana targetınıza verdiğiniz toplam damage'ın eksra %15i de üzerinde bu Bane of Havoc'un olduğu targete gidiyor. Bunu single-target-nuke bir encounterda bossun üstünde kullansanız, attığınız her incinerate 10k vuruyorsa mesela bir 1,5k da extra vursa her seferinde? Single-target encounterlarda aylar yıllar sonra bir caster meleelerle yarışabilcek duruma geldi mi şimdi :p Tam olarak geldi diyemeyiz. diğer classlarada baya farklı talent ve abilityler var. Warriorda dual-wield misal. her iki silahlada abilitylerden yararlanabilme %20 dmg inc. veya Hunter 80lvl da bile steady shotla plateye la pvpde 20k atıo. vs.vs. uzar liste gider. İcraata gecince görücez kim ne yapacak. normalde vanilladan beri exp. geldiğinde önce caster dps ağar basar soradan tierler değişip dps aralıgı yüksek silahlar gelince melee ağırlığını koyardı. Böyle mi olacak görecez, değişme durumu var tabi. yıllardır caster ağlar haklı olarak "statlardan etkileşim meleerde abarabilioken casteri fazla bootslamaz". caster direk olarak sp ve combat ratinglerde daha fazla yararlanırken. melee aynı şekilde ap ve combat ratingleri yanında . Startlardan da dmg scalesi olurdu. Str.agi gibi. Catac da olay şimdi tamamaen stat ve mastery e döndü. bakalım nolcak görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Amonn said: plateye Plate'e. Amonn said: scalesi Scale'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 axedice said: Amonn said: plateye Plate'e. Amonn said: scalesi Scale'ı. hayata bakışımı değiştirdin saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 @axedice Bu hafta ki Penguen'de, Ersin Karabulut'un Sandık İçi'ni oku bol bol küfür etmiş sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu saptırmadan, yazılanlara dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 |Joker| said: said: Activision Blizzard has announced its financial results for the second quarter of 2010, ending June 30, and it posted net revenues of $967 million, which is down 7 percent from $1 billion Şirket zarar etmeye başladı beyler! vay vay vay, ulan yatırım bankalarından fazla kar ediyorlar, oy oy oy. o değil de, hakkaten, betada oynayanlar warriorlar hakkında birşeyler yazabilirse güzel olur, rage starvation oluyor mu bu yeni gelen passive özellikten sonra? bir de arms nasıl özellikle, colossus smash ile throwdownu çok merak ediyorum ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 evet dendiği gibi DK bilhassa bildiğin vanilla paladinlere benzemiş vaziyette autoshot yapıp alt tab yapabiliosunuz ztn HP ler abardı ölmeniz imkansız gibi bişey hic kasmanın lüzumu yok alt tab film izle olayına döndü iş solo takılırken cok dandik tabiki ve sıkıcı wotlk hızlı seysinden sonra cok basit ve sıkıcı gelio. aynı sebepten ötürü warrior rage problemi pek farketmedim warrior pek bilmem 80-81 arası premade oynadım 10 ICC gearlı çatır çatır kesiodu charge atıp daldığını bi rage sıkıntısı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Warriorun talentlerini beğendim ben ya. Ama 1h vs 2h nasıl olacak acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 cataclymsde değilde bugün wintergraspta 103k hp li dk gördüm oha dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 nası ya wg de öle bişi mi var? ben de 35k hp li 5k frostbolt ( normal ) atan mage gormustum, bi buff mı var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 anlamadım bende ya hatta raiddden yazdım nası mümkün böle bişi.. onlarda 103k hpli adam var ama biz üşüttürüyoruz diye egoist cevaplar aldım aydınlatmadılar beni odalarda ışıksızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 tenacity mi ne işte öyle bi buff var sayıca az olan taraf öküz gibi hp damage buff alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 evet. cok da lame. 99k hp li bi warrior 2shot attı bana. 1 tanesi de evasion actigimdan dodge ladım. yoksa 1 shot yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 evasiona overpower vurmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ben ole 20k shield cakmistim bi kez tank halimle wotlk ilk zamanlari, ole manyak tenacity vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Şimdi beta clienti update ediyor da, malum 17gb patch var; şu yeşil çizgiyi geçtikten sonra oynayabilirsiniz diyor ve benim artık %68 oldu ama hala ne azerotha çıkabiliyorum ne de worgen/goblin açabiliyorum. Ne zaman denesem loading screende takılıyor. Var mı bir bilgisi olan, nedendir diye? Yoksa %100 olmadan normal mi böyle olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 One word: Beta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 İyi ki alphasına falan girmemişim kaza bela, dokuz doğururdum dl bitene kadar. Hayır 10mbit bağlantım var 200kb/s çekiyor dloaderi, dün akşamdan beri açık makine artık sc2 oynarken takılmadan, laglemeden scv basamıyorum QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 yeni client geldi diye leş gibi download çıktı. vazgeçtim devam etmekten beta'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=bcejITJRXw0&feature=player_embedded koyulmuşmuydu link ? maelstrom epic değil diye ağlayanlara inat koymuş blizzard haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bi 15 sayfa falan kadar önce koyuldu evet ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yeni class var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar