kfg Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi orada niye gaza geliyor ki garrosh, ben mi yanlıs anlıyorum ehueh, diyaloga bak, -as a race we forsaken are unable to procreate -watch your clever mouth, bitch bu ne gaz abi, ne dedi ki kızcagız ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 videoda senkron hatası var. konuşma öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tourmente Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 hemorrhage e buff istiyoruz arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bitch deyişi samuel amcayı hatırlattı ahah "does he look like a bitch?!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=M2wEcyo7o-Q&feature=related yeni raid boss ses kaydi said: I will engulf as I please! http://www.hollow-hill.com/sabina/images/fabulous-dude.jpg paticigin favori bossu olur heralde :D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 su catayla beraber gelecek olan hic bisiyi sevmedim tam swekid contenti gibi cok gereksiz geliyor su oyunda drake flm = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ahaha bu boss ne, biz kesin wipe yeriz gülerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Abi giggle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 üşendim, kusuruma bakmayın direk burdan soruyorum, cata gelince yeni race'lere direk race-change olcak mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 OF o boss ne laksjfnşasliflkmsşgkjansşdilaisd as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 http://farm1.static.flickr.com/131/319047856_dbf1ef3e92.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Dynun said: üşendim, kusuruma bakmayın direk burdan soruyorum, cata gelince yeni race'lere direk race-change olcak mı acep Belli bir süre kapalı olacak yeni ırklara paid change. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 hadi ya, bende cata gelir gelmez mage'imi worgen yaparım diye düsünüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 oyunu yükleyip girdiğin ilk expansion gününde full wrathfull setiyle seni gankleyen worgen/goblin rogue hoş olmazdı ama. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 gelsin, geleceği varsa göreceği de vardır elbet. Warrior/Rogue'ları çok ağlatmısımdır, yine ağlatırım. Deep Frost FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 gralsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 tey tey 60 da rank 14 warriorları çıplak rank1 frost boltla keserdiler ama kimse skill demezdi buna deep frost FTW(!) Bring the player not the class rafoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 iyi warrior mage i kesebiliyor zaten çıtır çıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 They are dungeon sets (5-man gear), they are NOT class raid sets. These sets drop from 5-man dungeons and possibly aren't even real "sets" with bonuses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ooo eski dungeon setleri gibi setler mi geliyor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ahah black set ve gnome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aa super olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Valla güzel 5man setleri hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 barbu said: ooo eski dungeon setleri gibi setler mi geliyor yoksa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Masquerade said: iyi warrior mage i kesebiliyor zaten çıtır çıtır Ben başka birşeye barnak basmak istemiştim anlaşılmamış lakin iyi warrior iyi mage kesemiyor diyeyim o zaman. Bu arada eskilerden daha fazla esinlenip değişiklikler yapılsa daha işe yarar bi exp olabilir ayrıca o kadar şey değişiyorki release sonrası yine 6 ay beta oynayacakmışız gibi geliyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar