silent Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Zaten yeni sıfırlandı sezon basında, bu sezonun bıtmesınede daha vardır dıye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 9 ay fln var sanırım :D bence elonun düşüklüğünden faydalan, forumda 1500 civarı irini bul. birlikte oyuna dalın 1300-1200 arası bişiler oluyosa ortalamanız elo kastırır o sana kendiside noob yenip 1600-1700 lere varmış olur tabi sen kötü oynuyosan gene düşersin o ayrı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 lol oynuyor diye pis fakirler kokuyo bunlar diyip biber gazı sıktığım herkesten özür diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 sağlam ad carry veya support varsa duo queue yaparım yani, mmr'dan ötürü benim de 12 12 artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kötü değilim en iyiyim dsf. mmr şu an 480 = aldıgımda 502 falandı ben düşürdüm lose streak yaşadım 3 tane. dahada yükselecek gibi değil ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Biri beni lvl 30 yapsın yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 herkes westtemi şu an ya? paticik kanalı zart zurt var mı birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 girerdim paticik kanalınada gelen bi kişi vardı o da 'sizi gibi lepitesler sizi' yazıp gidiyodu. daha da uğramadım 500 elo :/ accountu bi versen de bi oyun atsam sunlarla :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 east bok gibi arkadaş bok gibi ,oyundan soğuttu oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 500 elo daha zordur, trollerle leaverlarla bebelerle oynamak 2200'de oynamaktan daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bi baktım 2 yenı hero cıkmıs, adamlar yemiyo icmiyo hero cıkartıyo. buzlu kız pek bayıkmıs ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 yeni hero fena değilde health regeni düşük junger oynanıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Damage nasıl, ne runelerle oynanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Deathblade said: Geri döndüm.westte misin sen gel ara sıra 5. lazım oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Westte lethe dışında hiç online gordugum yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 e cünkü gercek oyun eastte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Eastin kötülüğü daha önce onaylanmıştı sanki bu sayfalarda^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Kojiroh said: Damage nasıl, ne runelerle oynanır? kısa süreli oyunlar oldu genelde ancak, tank vari bi hero, ben junger runeları kullanıyorum;arp/armor/mr 2. skill + sunfire üzüyor. Ama sevmedim geri verecem heroyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 yeni jax süper olmuş ya, yırtıyor resmen. bir de şeyi sorcam, ignorelanan kişi ile tekrar ranked atılmıyordu değil mi? ignore list doldu taştı zaten elo hell sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Cuce said: e cünkü gercek oyun eastte abi eastten weste büsürü arkadaşım geçti. eastte oynamıyolarmış lan oyunu westte kaybedebiliyoruz falan dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 1 aydır eastten weste gecmis bir arkadaşı izliyorum da west eastten iyidir diyene dotumle gülerim. Net 2 kat fazla leaver var. Deneysel takılan embesil ad kennenleri falan saymıyorum bile Ranked daha beter. Bütün batı Avrupa'nın dotu kalkmış herkezde bir fifi havaları çift junglerlar mı dersin ahriye karsı ap mf ler mı dersin West > east diyen açıkça yalan soyluyordur ve pişmanlığından dolayı baskalarını da aynı hataya sürüklemeye çalışıyordur. İnanmayın, inandirtmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Sen dönmeden LoL oynamıyorum ben. dön de bi atalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Valla bende tam gaza gelip geçicektim West'e. Ne şimdi eğrisi doğrusu, palavra mı west hakkında söylenenler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ben West'e transfer ettiğim ilk gün baya kibar adamlarla karşılaştım, "West ne iyiymiş" falan derken ilerleyen günlerde East'ten bi farkı kalmadı. Aynı tiplerin biraz daha iyi İngilizce konuşabilenleri var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar