Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
9 ay fln var sanırım :D

bence elonun düşüklüğünden faydalan, forumda 1500 civarı irini bul. birlikte oyuna dalın 1300-1200 arası bişiler oluyosa ortalamanız elo kastırır o sana kendiside noob yenip 1600-1700 lere varmış olur

tabi sen kötü oynuyosan gene düşersin o ayrı :/
Mesaj tarihi:
kötü değilim en iyiyim dsf.
mmr şu an 480 =
aldıgımda 502 falandı ben düşürdüm lose streak yaşadım 3 tane.
dahada yükselecek gibi değil ;_;
Mesaj tarihi:
girerdim paticik kanalınada gelen bi kişi vardı o da 'sizi gibi lepitesler sizi' yazıp gidiyodu. daha da uğramadım

500 elo :/ accountu bi versen de bi oyun atsam sunlarla :d
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Damage nasıl, ne runelerle oynanır?

kısa süreli oyunlar oldu genelde ancak, tank vari bi hero, ben junger runeları kullanıyorum;arp/armor/mr 2. skill + sunfire üzüyor. Ama sevmedim geri verecem heroyu.
Mesaj tarihi:
yeni jax süper olmuş ya, yırtıyor resmen. bir de şeyi sorcam, ignorelanan kişi ile tekrar ranked atılmıyordu değil mi? ignore list doldu taştı zaten elo hell sağolsun.
Mesaj tarihi:
1 aydır eastten weste gecmis bir arkadaşı izliyorum da west eastten iyidir diyene dotumle gülerim. Net 2 kat fazla leaver var. Deneysel takılan embesil ad kennenleri falan saymıyorum bile

Ranked daha beter. Bütün batı Avrupa'nın dotu kalkmış herkezde bir fifi havaları çift junglerlar mı dersin ahriye karsı ap mf ler mı dersin

West > east diyen açıkça yalan soyluyordur ve pişmanlığından dolayı baskalarını da aynı hataya sürüklemeye çalışıyordur. İnanmayın, inandirtmayin.
Mesaj tarihi:
Ben West'e transfer ettiğim ilk gün baya kibar adamlarla karşılaştım, "West ne iyiymiş" falan derken ilerleyen günlerde East'ten bi farkı kalmadı. Aynı tiplerin biraz daha iyi İngilizce konuşabilenleri var işte.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...