Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II Normal ve CE Edition Türkiye Fiyatları

hacibekirlokumu

Öne çıkan mesajlar

Shopto'dan alışveriş yapmış arkadaşlar,benim sinir bir sorunum var.Delivery adress'i değiştirmek istediğimde aptal bir sayfa geliyor sadece arka plan resmi var bir de home,ps3,forum gibi tıklanacak yerler çıkıyor.Bir de sipariş verip vermediğimden emin değilim.kredi kartını verdim ama my orders bomboş duruyor.Bunun anlamı ne şimdi,sipariş verirken bir şeyi yanlış mı yaptım yoksa order sonradan mı gözüküyor?
Sosyal ağlarda paylaş

order'a eklenmesi ne kadar sürüyor hocam?Sitede sc2'nin yarın stoklarda olacağını belirtiyordu.Acaba yarın stoğa gelince mi order'ımı kabul edecekler?Buy değil preorder seçeneği vardı.Önceden amazondan yanlıslıkla 2 tane satranc kitabı almıstım,babam öldürüyordu az daha...Ölmek istemiyorum :d
Sosyal ağlarda paylaş

pharaoh said:

Shopto'dan alışveriş yapmış arkadaşlar,benim sinir bir sorunum var.Delivery adress'i değiştirmek istediğimde aptal bir sayfa geliyor sadece arka plan resmi var bir de home,ps3,forum gibi tıklanacak yerler çıkıyor.Bir de sipariş verip vermediğimden emin değilim.kredi kartını verdim ama my orders bomboş duruyor.Bunun anlamı ne şimdi,sipariş verirken bir şeyi yanlış mı yaptım yoksa order sonradan mı gözüküyor?

Shopto eğer iki kez alışveriş yapmadıysan delivery adressi kredi kartının fatura kesim adresi olarak alıyor yanlış bilmiyorsam. Ben oradan sipariş verdikten sonra my orders kısmı benimde boştu. Orası yerine my pre-orders kısmına bakman lazım. Siparişin değerlendirilip yola çıkmasından önce pre-order olarak gözükür. Ayrıca e-mailine bilgilendirme maili gelmiş olmalı. Eğer pre-orderda boşsa ve mail gelmediyse sipariş verememiş olabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...