Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / KADIKÖY, 00865 - 34158 27/07/2010 19:05:48 2. Teslim Alındı İSTANBUL / KADIKÖY DAĞITIM Gelen Servisi - 34752 28/07/2010 11:00:25 arkadaş gitse alabilirmi benim adıma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Arayıp söylersen, posta hala oradaysa alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ara sor bu paket nerde diye garanti olsun tabii arkadaşım alabilio mu diye de sor. belki arkadaşının yanında senin kimliğin olması gerekir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abi sekreter izinde. telefonlarda dışarı kapalı kontürde yok lol bi şekilde kaldım iş yerinde böle. arkadaşın uyanmasını bekliyorum arasın halletsin herşeyi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Shopto'dan alışveriş yapmış arkadaşlar,benim sinir bir sorunum var.Delivery adress'i değiştirmek istediğimde aptal bir sayfa geliyor sadece arka plan resmi var bir de home,ps3,forum gibi tıklanacak yerler çıkıyor.Bir de sipariş verip vermediğimden emin değilim.kredi kartını verdim ama my orders bomboş duruyor.Bunun anlamı ne şimdi,sipariş verirken bir şeyi yanlış mı yaptım yoksa order sonradan mı gözüküyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ordera eklenene kadar bekle. tekrar almaya calisma aynen cekerler parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 order'a eklenmesi ne kadar sürüyor hocam?Sitede sc2'nin yarın stoklarda olacağını belirtiyordu.Acaba yarın stoğa gelince mi order'ımı kabul edecekler?Buy değil preorder seçeneği vardı.Önceden amazondan yanlıslıkla 2 tane satranc kitabı almıstım,babam öldürüyordu az daha...Ölmek istemiyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ya şunu da sormam lazım,emaille kontağa geçtim adamlarla,adama sordum order'ım sizde görünüyor mu diye,adam hayır dedi ve ekledi,tekrar order yapmalısın diye.Kafam iyice karıştı,senin order ne kadar süre sonra belirmişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 30dk kadar sonra pre-order bölümünde görünür olmustu. ama mail gelmişti oyunu eklediniz vs diye. sana gelmedimi simdi oyun cıktı preorder olmaması lazım durum nedir ne degildir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 pharaoh said: ......kredi kartını verdim ama my orders bomboş duruyor.Bunun anlamı ne şimdi,sipariş verirken bir şeyi yanlış mı yaptım yoksa order sonradan mı gözüküyor? Kredi kartından parayı çekmişler mi kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 https://www.sendit.com da yaklaşık 85 TL ye gelio gönderim dahil. bugünlük kampanya sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Beklerken stresten içeceğin çay kahve sigara parasını da kat ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 valla ben senditten alıcam galiba wowu da öyle almıştım 2 hafta sonra gelmişti ama olsun FaKiR STyLa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ulan hala kargoda sanırım sinir oldum edit:ptt de yanlıs yere bakıyormusum yurtiçi kısmından baktım gözukuyor yarın gelir büyük ihtimal dün bursaya gelmiş bugün gelmesi gerekiyordu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 CE yi heryerde gördüm dün gezerken leventte etilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 3 haftaya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 2 günde ingiltereden gelen kargoyu 2 günde bursadan bana getiremiyor ptt ne işe yararsın sen %%!@%!%!%!%@! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 flash ben gittim merkezden aldım merkezde fallout gibin biyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 pharaoh said: Shopto'dan alışveriş yapmış arkadaşlar,benim sinir bir sorunum var.Delivery adress'i değiştirmek istediğimde aptal bir sayfa geliyor sadece arka plan resmi var bir de home,ps3,forum gibi tıklanacak yerler çıkıyor.Bir de sipariş verip vermediğimden emin değilim.kredi kartını verdim ama my orders bomboş duruyor.Bunun anlamı ne şimdi,sipariş verirken bir şeyi yanlış mı yaptım yoksa order sonradan mı gözüküyor? Shopto eğer iki kez alışveriş yapmadıysan delivery adressi kredi kartının fatura kesim adresi olarak alıyor yanlış bilmiyorsam. Ben oradan sipariş verdikten sonra my orders kısmı benimde boştu. Orası yerine my pre-orders kısmına bakman lazım. Siparişin değerlendirilip yola çıkmasından önce pre-order olarak gözükür. Ayrıca e-mailine bilgilendirme maili gelmiş olmalı. Eğer pre-orderda boşsa ve mail gelmediyse sipariş verememiş olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Flassh said: 2 günde ingiltereden gelen kargoyu 2 günde bursadan bana getiremiyor ptt ne işe yararsın sen %%!@%!%!%!%@! PTT öyle ya, Aras Kargoyla Bursa'dan Hakkari'ye 3 günde kargo geliyodu, ama PTT 2 haftada anca yolluyodu. Yolladığı da APS hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 aps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 3.Teslim Alındı BURSA / BURSA POSTA DAĞ Gelen Servisi - 16007 28/07/2010 15:16:45 4.Dağıtıcıya Teslim Edildi, BURSA / BURSA POSTA DAĞ, TURGUT - 16007 28/07/2010 15:52:44 böyle yazıyor şimdi bu dağıtıcı nerde ki gitsem alsam sitesinde adres bile yazmıyor of be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 çok geç artık. posta dağıtım merkezinden çıktıktan sonra alamazsın, muhtemelen postacıya vermişlerdir zaten. bugun gelir, olmazsa pazartesiye kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 sendit.com'da güvenlik amacı ile fatura adresini kontrol etmek için kredi kartı ekstresi istiyor. faks veya posta ile önce onu göndermen lazım. ben amazon.de'den söyledim 39€'ya ama almanca galiba malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 EU (EN) Client yükleyip, aldığın keyle aktif edersen, sorun olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar