Keri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Türkiye'nin en önemli ve en büyük oyun dergilerinden Level, Fantastik Kurgu denince akla gelen ilk ve en tecrübeli sitesi FRPNET'in basın sponsoru oldu. Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen yöneticiler, bundan sonraki adımları birlikte atmak için keyifli ve bir o kadar heyecanlı sohbetin ardından ortak kararı açıkladılar. Level, FRPNET'in bundan sonraki tüm projelerinde basın sponsoru olacak. Bu projelerin ilki, gelecek Eylül ayında yapılması planlanan FRPNET Convention II. Birincisi 27 Ocak 2008'de yapılan Convention'ın ikincisini tüm FRP severler merakla beklemişti. Sonunda 2010'un Eylül ayında 2. Convention gerçekleşecek. Bu proje ile başlayacak olan Level - FRPNET birlikteliği, bundan sonra da ortak projelerle devam edecek. Türkiye'de Fantastik Kurgu'nun en önemli merkezi FRPNET, merakla ve heyecanla beklenen projeleriyle önümüzdeki günlerde tüm üyelerini memnun edecek fikirlerle ortaya çıkacak!FRPNET HaberiLevel Haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 siteye baktım da ejderha mızrağı unutulmuş diyarların üstüne konulmuş, site başlamadan bitti benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Level kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Altta veya üstte olması önem sırasını teşkil etmiyor. : ) Sonuçta bir sıraya koymak mecburiyettendir. Level neden kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Oyungezer iyi level villain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Level şansını kaybetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 hmm dikkatli bakmadan yazmışım, edit... ama lvl konusunda yazılanlara katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 antipatikliğin kitabını yazdı level Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 level chaotic evil, oyungezer true neutral, gameshow lawful good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yapmayın beyler 20 yaşından sonra oyun dergisine para mı verilir oyun dergisi celeron 600 bilgisayarına 5 sene öncenin orijinal oyununu verdi diye sevinen gençler içindir. şaka şaka, o eski orcinal oyunlara da en çok sevinen bendim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 FRPNET'i yıllardır takip ederim Fantastik Kurgu türündeki ilk yazılarımı orada yayınlamıştı Keri yazmaya başlamamda katkısı ve gazı büyüktür. Level dergisinide zamanında çok takip etmiştim ara ara yine ilgimi çeken sayılarını alırım, Oyungezeri'de severim böyle taraf tutmaya gerek görmedim hiç çünkü o kadar bağımlılığım yoktu yazarlarına ya da dergiye. İşbirliğine gelirsek, iki ekip içinde hayırlısı olur umarım. Birlikte güzel işlere imza atabilirler bunun için gerekli potansiyele sahipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 frpmi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 @milamber en son kitabı okudunmu :) Rides A Dread Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Yok okumadım daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 rss yok mu yau sitede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Ah gameshow ah... Level(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Convention falan seneler önce olsa ilgimi çekerdi. Artık her tarafta yapılıyor, gidesim gelmiyor falan... Myshkin said: antipatikliğin kitabını yazdı level ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Sparkcaster said: siteye baktım da ejderha mızrağı unutulmuş diyarların üstüne konulmuş, site başlamadan bitti benim için böyle diyince siteye baktım da conan ve call of cthulhu'yu ortaya koymuşlar, allah'larından bulsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 : )))) Haydaaaa... Sıralamanın ne önemi var arkadaşlar ben anlayamadım durumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Site o kadar kötü değil. Unutmayın, o koydukları dışında Türkçe'ye çevrilen pek eser yok. Sitede güzel yazılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Keri said: : )))) Haydaaaa... Sıralamanın ne önemi var arkadaşlar ben anlayamadım durumu? orası işin geyik kısmı. Level ismi yapıyor yapacağını yeteri kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 level ne yapsa eleştirecekler var burda :) metucon'da oyungezer god of war 3 standı koymuştu, o ye adamlar rulz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ne oyungezeri ne level fanıyımda (hoş eski level - şimdiki oyungezer takipçisiydim) level kötü ve saçmalayan bir dergi olmuştu en son baktığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 level çok batak.Özellikle çamur 3 lüyü kovmadıkları müddetçe o dergi alınmaz. Kapak tasarımları harika ama yapanın hakkını verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 oyungezerde batakki butun bılgısayar ve oyun dergılerı batak bıkere. yorumlar yanlı geyikler saçma hel hele bilgisayar dergileri her ay aynı manşeti atıolar "bilgisayarınızı 10 adımda hızlandırın!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar