Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Moda oldu buralarda, adam bırakıyor gidiyor camda telefonu var bazılarında da açıklama, "iki dakka para çekip geliyorum" falan. Polis bunları dikkate alıyor mu deneyen başına gelen var mı? İşe yarıycaksa biz de yapalım maaş cezalara gidiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 505 ise şayed numara polis hattı diye polis ellemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sonunu ceza maaştan gidiyor artık diye okudum ve baya iyi bir yaptırım olabileceğini farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Aket-Atum said: sonunu ceza maaştan gidiyor artık diye okudum ve baya iyi bir yaptırım olabileceğini farkettim. oha editle pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hayir bi ise yaramiyo ama adam insaniyet yapiyo mesela yildiz universitesi yildiz kampusunde arkada E blogun orda 30 araba ic ice parkeder ama kisede sorun yasanmazdi herkesin caminda numarasi vardi cunku cikamassan arardin adam gelir cikarirdi arabayi ceza yememek istiyosan kaputu ac git eauheahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yasak yere park edilip camına telefon numarası bırakılmış aracın camını levye ile okşadıktan sonra koşar adım uzaklaşmak.. yapmayın! yapıcaksanız da suratınızı göstermeyin bari.. ayıp.. vandalizim yaparken surat gösterilmez evladım etrafa.. Adab-ı Muaşeret var, geleneklerimiz var, saygı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Sene 2010 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Polisin böyle bir şeyi dikkate alıp ceza yazmayacağını sanmak kötü. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 oha kaputu açmak zekice. dörtleri de yak tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bu arabaya ceza yazanın anası babası ölsün yazmayı da deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 dasaaa said: yapmayın! yapıcaksanız da suratınızı göstermeyin bari.. ayıp.. vandalizim yaparken surat gösterilmez evladım etrafa.. Adab-ı Muaşeret var, geleneklerimiz var, saygı var.. http://img97.imageshack.us/img97/7981/62674017.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yesil plakali olmak wardı, ne park sorunu var ne cevrilme derdi ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 boyayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bu insaniyet değil, daha çok kendi başı derde girmesin diye yapılan bir hareket. ne zaman insalık olur peki bu? cama telefon numarası değil, telefonun kendisini bırakırsa. lavuğun teki olmadık bir yere araba park etti diye mağdurun parası niye gitsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Yurdum trafiğinde hayvan oğlu çok fazla. Belli başlı "racon" başlatmışlar kendilerine. Bu da onların son örneği işte. Mesela TEM'den etiler, levent çıkışındaki trafiğin sebebi genelde ileride yol daraldığı sırada park edilmesi yasak yere park eden, 4lüleri yakıp bırakan ya da ikili park etmiş bi denyo oluyo. Bu hıyar yüzünden yarım saatlik trafik oluşuyor. Polis de bu arabaya çat diye cezayı yazmak yerine arabanızı çekin falan diyo. Versene cezayı, hatta kaldır götür arabayı çekici parası dahil ödesin hepsini bi güzel. Magandalıkta sınır yok, dörtlüleri yaktığın sürece istediğin yerde bekleyebilirsin, kolu camdan çıkarıp pardon dediğin sürece her haltı yapabilirsin (kusurlu sollama, arabanın önüne kırma, sıra çalma), telefonu bıraktığın sürece park edilmez yere park edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 etiler her daim trafiğe mahkum ciks mekan, sürekli sosyete yerler açılıyor oraya tabi ki akşama doğru doluyor oralar napsın adamlar akşam evde dolma mı yesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 park etmesi yasaksa park etmesin? Yasağa uysun. Evet Etiler falan bu kadar kalabalık ve sosyete için planlanmamış bir yer haliyle fazla kalabalık kapasitesine göre. Ama kural kuraldır. İkili park etmek yasaksa etmeyecek, park ettiği yerde park yasaksa etmeyecek. Ara sokak arayacak, otopark arayacak, bulamazsa da şansına küsecek, yokluk (ki hani hayati bir yokluk değil bu yemek su gibi) insana kuralları bozma hakkı vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 polis takar mı be telefon numarasını, 5dk ı. cezada keser arabayıda çeker. trafik vakfı denen yasal mafya olduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 polis evet hiç takmıyor, ama ne ceza kestiği var ne araba çektiği. Çekiciyi almış sokakta göz korkutmaya geziyo "çekin arabayı ben çekerim haa" diyo, adam da gidip çekiyo arabasını. Yazsana cezayı oraya bıraktığı için? Ama yok. E ceza gelmedikçe bu suistimaller de artıyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bizim okuldada öğle bir sistem varki arkama 6 araç park edebiliyor herkez birbirini tanıdıgı için hop hup derken herkez otoparkçi kesiliyor. kimsede sıkıntı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Rewendor said: park etmesi yasaksa park etmesin? yok çift park etmeyle alakalı değil onu diyorum sağlı sollu mekanların önüne park edince bir de çift taraflı otobüs gelince her şekilde tıkanıyor trafik. yani kurallara uysalar da tıkanır orası çünkü çift tarafta da mekanlar var ve çift tarafa da park edilebiliyor o daracık yolda. Rewendor said: Ara sokak arayacak, otopark arayacak, bulamazsa da şansına küsecek, yokluk (ki hani hayati bir yokluk değil bu yemek su gibi) insana kuralları bozma hakkı vermiyor. e tabi değil niye rage oldun ben de adamlarla dalga geçiyorum zaten her akşam oralar o kadar doluyor diye. "adam evde dolma mı yesin" = "biraz da evde yiyin be kardeşim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 rage olmadım yaw, smiley kullanmayınca öyle gözükmüş heralde mesaj. ama genel olarak kafasına göre veya kendi ihtiyacına göre kuralları bozabileceğini düşünen sürücülere kılım onu belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bizim binanın otoparkta yer olmuyor cogu zaman daha dogrusu sokakta yer olmuyor arabaların arkadasına bırakıyom cama adres yazıyorum :D 26/6 yazıyom adamlar sabah kapıcı calıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 çekiciler gördü mü hiç acımaz çekerler, onlar da çekme başına para alıyorlar. o yüzden illa park edecekseniz, çekici arabanın yanına yanaşına müthiş trafik olacak bir yere park edebilirsiniz. o zaman çekemez. karaköy tünelin olduğu cadde buna örnektir mesela dsf. onun dışında numara bırakıp gitmek hiçbişey bırakmamaktan iyidir. numarayı polis ceza kesmesin diye bırakmıyorlar sonuçta, çıkacak biri olur sıkışır ben de başka yer yok diye buraya koydum diyen adam bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 4Ever said: bizim binanın otoparkta yer olmuyor cogu zaman daha dogrusu sokakta yer olmuyor arabaların arkadasına bırakıyom cama adres yazıyorum :D 26/6 yazıyom adamlar sabah kapıcı calıyo :D Türkçe'ne hayranım 4ever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar