Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"The Prince Claus Conservatory in Groningen has accepted you and has a place for you in the prepatory year."

Gimli

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

bir yanlısı duzeltmek isterim.

murat sen 26 yasındasın.

tebrikler ama =P

Hayır lan, diilim, kasımda olucam, diilim banane

jacabo said:

vay arkadaş tebrik ederim =)

ya şey sorcam kışın bir konu açmıştın bununla ilgili yanlış hatırlamıyorsam, askerlikle ve bu okul mevzusuyla ilgili . onu nasıl hallettin ?

Evet öyle bi sorun var hala. Sırf bu yüzden hala masterdayım, masterı uzatıyorum burada. 2 senemi öyle kurtarabiliyorum. Sonrası için bi de doktora bulmam gerekecek hollandada konservatuar okurken. Bilim adamı yaptılar resmen zorla. :)

AthleT said:

Gimli şeyi merak ettim. Kız arkadaşın noldu bu süreçte? Duruyor mu :)

Yok yahu nereye durucak, zaten sanırım herşey ondan ayrılmamla başladı.

Korax said:

lan olm beni niye yazmadin, ne alcak adamsin, bu iste encok kanina giren adam, oku lan muzigi, imkaninda var, muteahhitmi olcan diyen ben degilmiydim? yaziklar olsun, yarin kafani kiricam olm senin nardiste :)

(teprikler :)-D yarin ickiler senden muro eheueh)

:D 15 lira vericem girişe sen ısmarla içki hayvan herif. İyi gaz verdin ama sen de hakkını yemiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Gimli said:

Tam bu sırada ULAN BEN NAAPIYORUM dedim. Hayatım boyunca bilgisayar başında göt göbek büyüterek hayat geçirip, kırk yılda bir konser izleyip, çok da sevmediğim eşimle yaşlanmak mıydı olay?

Yok olmadı işte.

Artık bir hayalim vardı, iyi bir caz piyanisti olmak. Gerçek bir amacım ve beni mutlu edebilecek gerçek bir hayal.

Kahramanımsın, tebrik ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...