dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 über Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 oha çok tebrikler, umarım her şey orada güzel gider. kendim kabul almışcasına sevindim, helal olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 helal team devam böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 adım burak 21 yaşındayım,25 yaşnda bende böyle bi topik açacağım gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 vay arkadaş tebrik ederim =) ya şey sorcam kışın bir konu açmıştın bununla ilgili yanlış hatırlamıyorsam, askerlikle ve bu okul mevzusuyla ilgili . onu nasıl hallettin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Tebrik ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gratz Gimli. Ne guzel abi. Mutlu olursun insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 gz gimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 helal hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bravo murat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 super, tebrikler umarim hersey istedigin gibi olur =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 "hll Gimli" Bu lafı 8 sene önce trip'te CS oynarken söylüyordum :), şimdi çok daha önemli bir başarına söylüyorum Yolun açık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gimli şeyi merak ettim. Kız arkadaşın noldu bu süreçte? Duruyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bir yanlısı duzeltmek isterim. murat sen 26 yasındasın. tebrikler ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bravo cidden. en hayırlısı olur umarım hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 EN BUYUK SENSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Çok efsane bi olay tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bir insanın hayalini gerçekleştirebilmesi kadar gurur veren bir şey yoktur sanırım. Çok çok tebrik ederim inşallah devamıda senin için çok güzel olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 fizban said: bir yanlısı duzeltmek isterim. murat sen 26 yasındasın. tebrikler ama =P Hayır lan, diilim, kasımda olucam, diilim banane jacabo said: vay arkadaş tebrik ederim =) ya şey sorcam kışın bir konu açmıştın bununla ilgili yanlış hatırlamıyorsam, askerlikle ve bu okul mevzusuyla ilgili . onu nasıl hallettin ? Evet öyle bi sorun var hala. Sırf bu yüzden hala masterdayım, masterı uzatıyorum burada. 2 senemi öyle kurtarabiliyorum. Sonrası için bi de doktora bulmam gerekecek hollandada konservatuar okurken. Bilim adamı yaptılar resmen zorla. :) AthleT said: Gimli şeyi merak ettim. Kız arkadaşın noldu bu süreçte? Duruyor mu :) Yok yahu nereye durucak, zaten sanırım herşey ondan ayrılmamla başladı. Korax said: lan olm beni niye yazmadin, ne alcak adamsin, bu iste encok kanina giren adam, oku lan muzigi, imkaninda var, muteahhitmi olcan diyen ben degilmiydim? yaziklar olsun, yarin kafani kiricam olm senin nardiste :) (teprikler :)-D yarin ickiler senden muro eheueh) :D 15 lira vericem girişe sen ısmarla içki hayvan herif. İyi gaz verdin ama sen de hakkını yemiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Tebrikler Murat. Şimdiden kolay gelsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gimli said: Tam bu sırada ULAN BEN NAAPIYORUM dedim. Hayatım boyunca bilgisayar başında göt göbek büyüterek hayat geçirip, kırk yılda bir konser izleyip, çok da sevmediğim eşimle yaşlanmak mıydı olay? Yok olmadı işte. Artık bir hayalim vardı, iyi bir caz piyanisti olmak. Gerçek bir amacım ve beni mutlu edebilecek gerçek bir hayal. Kahramanımsın, tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 adım samuel 25 yasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 congratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gimli said: Sene 2010. Ben Murat. Bugün telefonum çaldı. Arayan "Hallo Ali" diyen bozuk aksanlı dutch piyano hocasıydı. Burayı anlamadım 2 isim mi var ?Ali misin Murat mısın kimsin sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar