BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 yok be hdrip ya da brrip yapıyolar artık. 1.3gb falan oluyo boyutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Farinal said: hocam bu adamlar nasıl oyunları çıkmadan release ediyorlar? ben esas şeyi merak ediyorum.. berbat bir oyun nasıl halen 60 dolar fiyatla satılıyor da, kaliteli oyunlar 10 dolara satılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 oyun berbat olunca yapimcisida ugrasmiyordur amaan zaten rezil bisi satilmaz bu 2-3 satilirsa da hic yoktan iyidir diyordur sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 oyunların önce dağıtımı yapılıyor.dağıtım olayı bittikten sonra heryerde aynı gün satışa sunuluyor.işte dağıtım aşamasında ele geçiriyolar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Rewendor said: Cuce said: ama cdye basıma tasımaya olan harcamayı iç etmiyosun adam cd'yi basmışsa ve sen dükkandan almak yerine korsan indirdiğin için satamamışsa ediyosun aslında. Rewendor kafan çok güzelmiş canım, güle güle kullan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Bone said: Farinal said: hocam bu adamlar nasıl oyunları çıkmadan release ediyorlar? ben esas şeyi merak ediyorum.. berbat bir oyun nasıl halen 60 dolar fiyatla satılıyor da, kaliteli oyunlar 10 dolara satılıyor? abi eskiyince ucuzluyo orasını biliyoruz. ama en sikko oyun yeni çıkınca da 60 dolardan satılınca garipsiyo insan tabi. bu arada orijinal alıp napıcaksınız ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 steam'de oyunları aylık olarak kiralasak. Parayı kırarlar bence. Korsanda kalmaz. mw2 5 dolar olsa herkes alır en azından dener bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 1911 gibi gruplar şirket gibi çalışıyorlar crack hazırlayan başka adam upload eden başka release notu yazan başka oyunu bulan adam başka iş bölümü yapıyolar sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ShadowFax said: steam'de oyunları aylık olarak kiralasak. Parayı kırarlar bence. Korsanda kalmaz. mw2 5 dolar olsa herkes alır en azından dener bence. 1 aylık kiralar deviance gibi gruplar, bi güzel kırarlar. 40 dolar yerine 5le yetinmek zorunda kalır garipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 marifaritiko said: Rewendor kafan çok güzelmiş canım, güle güle kullan... Biraz da kendininkini çalıştır bi bak bakalım, görünen o ki 0 km duruyor daha, gayet basit bir mantığa bile böyle bir tepki vermiş, arpa boyu yol gidip. Belki seninki de güzeldir. ya da çirkindir, çalıştırmadan bilemezsin. Ne demiş atalarımız, geç olsun, güç olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ahaha :D Rewendor ne kullanıyosan özel mesajdan yaz, ben de senin gibi düz adam olmak istiyorum artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Diyorum ya, kafanı kullansan yeter diye. Ama sana fazla tabii o bile :) Hayır, laf ettiğin konuda hiçbir tutanağın yok, cevap bile verememişsin, işin gücün lamer saldırısı yapmak. Boşuna demiyoruz patiye yeni üye alımı yaparken zorunlu zeka testi yapalım gereksizleri eleyelim baştan diye, sonra böyle çer çöp adam doluyo etraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 oyunlara reklam almalilar bence ota boka reklam, abi max payne giyecek collezione, lara croft icecek uludah gazoz mesela, ne biliyim, medal of honorda kamyon duracak, o sirada kamera zum yapacak tekere pirelli fln, o zaman adamlar direk kendisi korsanini basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Fifa oyunlarında reklam dolu ama yine acımıyorlar satarken, hatta 2. el satışı olmasın diye her box'a sadece 1 online cd key koyacaklar galiba 2011 versiyonunda. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 wow oynuyorum. korsanı yok. kafam çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Castiel said: hiç yakıştıramadım sizin gibi ELITE insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Rewendor said: marifaritiko said: Bunun bir farkı yok, çünkü malı direkt olarak dükkandan çalmanla korsan indirmenin pratikte farkı olmuyor. Sen korsan indirerek direkt cd'yi çalmış olmasan da adamın o cd'ye yüklediği piyasa değerini çalmış oluyorsun. O değerden bizene kardeşim. İndirir oynarım oyunu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Rewendor said: aquila said: senko said: bilmiyorumda tapilasi adamlar onlar. bana deselerki microsofttami calisirsin razorda mi razora giderim dusunmeden. Kac kisinin duasini aliyorlar belli deil adamlar. yaptiklari iiligin haddi hesabi yok. direk cennetlikler sdf peki kaç ailenin ekmeğine mani oluyolar, kaç adamdan küfür yiyolar onu da düşündün mü? Evet korsan hırsızlık, haksızlık ve suç. Buna itirazım yok, ama korsan sanıldığı kadar büyük darbe vurmuyor oyun piyasasına. Daha geçenlerde okudum, yapılan araştırmalar sanılanın aksine korsanın orjinal oyun piyasasında çok minik bir etkisi olduğunu gösteriyor. Korsan indirilen oyunun büyük kısmı meraktan vs indirilirken indirenlerin büyük çoğunluğu zaten korsan indirme imkanı olmasa oyunu almayacak olan insanlar oluyor. Haliyle hani oyun 100 sattıysa 50 de korsan indirildiyse aslında o 50'nin sadece 2si 3ü orjinal alacakken korsan indirmiş adam oluyor mesela, adamlar da 150 değil 102 satacakken 100 satmış oluyor pek farketmiyor. (rakamlar benim uydurmam da aşağı yukarı aradaki farkı anlatmak için şeyettim) Bu da yapımcılar için minimum düzeyde ve göze alınabilir bir kayıp. şey de cabası, 50 tane korsan indiren adamın, zengin orjinal alacak adama gidip OBÜ ŞO OYON ÇOK GÖZÖL demesi de var. forumlarda orada burada tartışıp reklamını yapması da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Rewendor said: Diyorum ya, kafanı kullansan yeter diye. Ama sana fazla tabii o bile :) Hayır, laf ettiğin konuda hiçbir tutanağın yok, cevap bile verememişsin, işin gücün lamer saldırısı yapmak. Boşuna demiyoruz patiye yeni üye alımı yaparken zorunlu zeka testi yapalım gereksizleri eleyelim baştan diye, sonra böyle çer çöp adam doluyo etraf. hakkımda bilgin yoksa fikrin de olmasın. senin gibi narsistleri cebimden çıkarırım, bunu bil. şimdi shut your fuckin mouth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 beyler sakin eğlenmeye geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sana mı sorcaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 marifaritiko said: hakkımda bilgin yoksa fikrin de olmasın. senin gibi narsistleri cebimden çıkarırım, bunu bil. şimdi shut your fuckin mouth. Ahaha 3 günlük velede bak gaza gelmiş bi de :) İngilizce küfredince karizma oluyo tırt ergenimiz. Hakkında bilgiyi de fikri de tırt mesajlarınla verdin zaten. Büyü de gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Bence yeter bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 OLOLOLOLOLOLOLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Griswold said: Bence yeter bu kadar. shut your fuckin mouth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar