Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 key verecekler steam'e girip aktive edeceksin yani, zaten başka seçenek yok dediğim gibi bu arada preload açılmış başlattım 5.5gb :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Aldım ya, önce laf ettim oyuna, ucuzluğu görünce aldım. Key'i ne zaman vericekler acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 çıkınca dıkşın dıkşın birbirimizi vuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 steam forumlarında yazanlara göre d2d keyleri dağıtmış millete, millet de steam'e girip preload'a başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 aldım oyunu da, bana vermiyo key. download tuşu yerine pre-order tuşu çıkıyor, ona basınca da bir şey olmuyor... peh. açıldığı gün vericek heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 North America için dağıtılmış keyler. D2D'nin bölge ayrımı acayip salakça. Halbuki Steam'de bütün bölgelerde pre-load açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Khiran said: North America için dağıtılmış keyler. D2D'nin bölge ayrımı acayip salakça. Halbuki Steam'de bütün bölgelerde pre-load açıldı. steam de baya beyinsiz o konuda ya. dragon age 1 + expansion mesela sadece amerika'ya indirim yaptılar 20 dolara, başka hiçbir ülke satın alamadı falan. bu arada Brink hepi topu 3-4 kişi mi aldı pati'den ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Pati'den öyle gözüküyor ama DH'den bayağı[bayağı derken co-op kadrosu oluşur yani :)] bekleyen var. http://steamcommunity.com/groups/DHBrink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 DH'de kilerle oynamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aga clan pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 zararını görmedim şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben de pati brink grubu oluşturdum buyrun, girin de toplaşalım kaynaşalım, beraber girelmi oyuna vs: http://steamcommunity.com/groups/brinkpati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ikisine de girdim ben, yeterki ezecek adam olsun aadhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 girdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 çıktımıki bu oyun steamde 13ü diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 çıkmadı daha. 13'ünde çıkacak dediğin gibi. launch trailer yayınlanmış; http://www.youtube.com/watch?v=NrqhykRsKVI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 http://steamcommunity.com/groups/Brink-Turkiye şöle brink türkiye grubu kurmusum bende zamanında pc kaldırıcakmı bilmedigim için deniyene kadar almıycam galiba duo e7300 2.66 4gbram bide hd4800 var yani tökezler oyun heralde bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 satin aldim simdi bende steamden guzele benziyor baya ii oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 cidden iyi mi şimdi, yetkili birileri referans olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yerde kaymaktan başak herhangi bir fpsden ne farkı var bunun biri açıklayabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ilk 2-3 sayfayı oku. çok farkı var. team fortress'ın daha aksiyonlu, hareketli versiyonu diyebiliriz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 beyenmeyen almasin panpa. ayrinti aciklama gamespot vede ign'de mevcuttur gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aslinda insan hizli fps görünce istemiyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Sparkcaster said: yerde kaymaktan başak herhangi bir fpsden ne farkı var bunun biri açıklayabilir mi sadece yerde kaymak değil parkour yapıyorsun. light body için düşünülmüş bir özellik. daha ağır body seçenlerin gidemeyeceği yerlere kolaylıkla çıkıp düşmanları şaşırtabiliyorsun. tf'deki scout'ın daha işlevsel hale gelmişini düşün. oynadıkça classların yeni özelliklerini, yeni silahları açıyorsun. ancak oyun içinde istediğin class arasında geçmen mümkün olacak. (ava'da veya tfc'de önce ölmen gerekiyordu mesela). klasik fps'lere göre gameplay'i değişik yapmışlar, bunu yaparken team fortress'tan çok etkilenmişe benziyorlar. 4 class var, medic, soldier, engineer, operative. classların değişik özellikleri var. mesela operative ile hem sniper, hem scout, hem spy gibi takılabiliyorsun. soldier ise heavy, demoman, pyro gibi takılıyor. oyun içinde capture point'ler var. burayı capture ettiğinde takımın o bölgede buff almış oluyor. engineer'lar sentry gun kurabiliyor. ayrıca bazı yerlerde machine gun kutusu oluyor, orda bir makineli tüfek yuvası oluşturabiliyorsun. böylece soldierlara ateş gücü sağlamış oluyorsun. oyunun en sevdiğim özelliği, silahları istediğin gibi customize edebiliyorsun. kullandığın rifle'ın üstüne dürbün takmak, reflex sight takmak felan mesela hep kendi tercihine göre değiştirebiliyorsun. tabii ilk başta açık değil bunlar, APB'deki gibi oynadıkça puanları bunlara yatırabileceksin. oyun içindeki çeşitliliği arttırabilecek bir unsur. character customization da bir o kadar geniş. "polis kuvvetleri" karakter açıp istersen swat gibi, istersen güvenlik görevlisi gibi, istersen asker kılıklı bir adam yaratabiliyorsun mesela. değişik kombinasyonlar var ve oyun içinde kendi zevkine uyan bir karakterin olmuş oluyor. yani oyunun sunacağı şeyler, bir fps'den ne beklediğine bağlı. akıcı bir oyun sunsa yeter benim için mesela. izlediğim videolardan anladığım kadarıyla bunu da sunuyor. ha başkası için türde devrim yaratıp hiç akla gelmeyecek şeyler sunması gereklidir. bu öyle bir oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Oyunun X360 versiyonunda sanırım görsel bir bug var. FW'li xboxda oynayanların dediğine göre oyunun grafikleri ilk Xbox kalitesindeki bir oyunun grafikleri gibiymiş. Ve farkındaysanız oyuna incelemelerde düşük not veren siteler, oyunun X360 versiyonunu incelemiş. ( http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Brinkin_ilk_inceleme_Notlari-15538.htm ) Diyeceğim şudur, oyunu almayı planlayanlar IGN, Joystiq gibi sitelere bakıp karar vermesinler. Çünkü Steam forumlarında oyun hakkında olumlu yorumlar var. Mesela: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1881585 Ayrıca Joystiq için ayrı bir iddia çıktı. 2/5 vermişler mâlum. Joystiq'den incelemeyi yapan arkadaş galiba oyunu oynamamış: http://ve3d.ign.com/articles/news/60202/Brink-Reviews-Are-A-Mixed-Bag-Some-Thoughts Ekiştirme: En akıllıca işi Game Informer yapmış. Adamlar incelemeyi ambargo kalktığında yayınlamamış. "Bu bir multiplayer oyunu ve botlarla oynadığımız singleplayer deneyimimizi incelemeye yansıtamayız" gibisinden yazmışlar. İncelemenin tamamlanması için serverların açılmasını bekliyorlarmış. Ayrıca tahmin ettiğim gibi, X360'daki oyun grafikleri vasat seviyede. http://www.lensoftruth.com/head2head-brink-screenshot-comparison/ Grafiği arka plana atan siteler 75-90 arası vermiş oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar