Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brink

Bone

Öne çıkan mesajlar

2 saat kadar oynadım. bu oyun niye bu kadar kötü reviewlar aldı anlamadım.

tamam ses arada gidiyor ama ben başka bug görmedim ve tam tersi gayet zevk aldım. milleti buff'la, heal'la, revive et ama bunları yaparken nonoş bir silahın olmasın, gerçek silahlarla adamları öldür. daha ne isteyeyim yahu. team fortress'ın benim sevdiğim versiyonu resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

benim sistemde akiyor, herseyi sonuna kadar actim :)

oyunu BAYA begendim, reviewlara aldanip da almayan arkadaslara tavsiyem alan es-dostlarinda 15-20 dk oynasinlar.

pati steam community private diyor. ben server listesiyle ilgili de arada sirada problem yasiyorum, bazen hic server gelmiyor, veya 1-2 tane geliyor. Ayrica filter icin daha kullanisli bir interface gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

o patch, baya şeyi düzeltmişler. server browserın yavaşlığını falan. bu arada steam kullanmak için brink'i mi bekledin abi sen eklemişsin de beni baktım profiline tek oyun ve tek arkadaş ben :( sdf

13:14Brink Updated
Product Update - Valve
General:
Fixed issues with custom ui_fov settings when playing as a client
Added support for 2560x1440
Slightly improved start up times
Fixed crash when clicking in blank area on Training Videos menu
Fixed memory leaks on shutdown
Fixed Be More Objective leaderboards being incorrectly named

Graphics:
Fixed “texture gridding” issues on certain graphics cards
Fixed settings being incorrectly applied on the advanced video options screen
Improved performance when using Ambient Occlusion
Fixed halos not rendering correctly

AI Bots:
Removed bot intelligence inhibitors for Freeplay games
Adjusted bot behaviour in Campaign games to make teams more evenly matched
Changed bots’ objective priorities across all game modes
Fixed issue with bot difficulty continually dropping

User Interface:
Fixed poor server browser performance for users with a large number of items in their history
Made server browser refreshes much more responsive
Changed server browser to no longer group player counts by max players
Added new pop-up text for server browser filters
Fixed not being able to sort by favourites column
Server browser now retrieves favourites correctly from Steam
Fixed arrow keys not working when exiting out of a chat submenu
Made it easier to select a default secondary weapon
Disabled chat options in solo mode

Dedicated Servers:
Can now use net_ip command to assign IPs to server instances
Dedicated server binary can now be run as a service, which won't have a CSIDL_PERSONAL virtual folder
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 11`de biraktim, oyun bence kesinlikle verdigim paraya deger. Kimlerin ne tur beklentileri vardi bilmiyorum ama benimkileri kesinlikle karsiladi. Cok guzel oturtulmus bir teamplay sistemi ile birlikte, objectivelere oturtulmus mapler cok guzel, phase-phase olmasi farkli bir tat katmis. Customize gayet iyi, tek kotu tarafi `surat` uzerinde detayli oynama yapilamiyor. SMART sistemi cok akici ve etkili. Ozellikle light body oynayanlar cok iyi kullaniyor, kayip, knockback yaparak kafaniza sikiveriyolar. Heavyleri biraz ezik gordum, asiri hantallar ama bekledigim kadar dayanikli degiller. Ben ezik medic halimle catir catir indiriyorum. Baska sistemlerle ilgili konusmak istemiyorum ama NVIDIA`da oyun resmen akiyor. Herhangi bir yavaslik veya takilma soz konusu degil. Hizli, heycanli ve teamplay agirlikli. Tam istedigim gibi. Olme efekleri bence hic kotu degil, belki cok enchanted degil ama kotu de denemez.

En kotu durum su an arada sirada sesin gitmesi. Ben 30-40 oyun oynamisimdir, 5 tanesinde falan ses gitti. Hotfix ile duzeltilebilecek bir sey oldugunu tahmin ediyorum.

Ayrica server ekraninin gelistirilmesi ve daha detayli olmasi gerek. Multiplayer bazli yapilmis bir oyunun bu kadar `sade` bir server listesi olmasi bence cok kotu. Sahsen ben serverlari kaydetmeyi, favorite yapmayi falan bulamadim. Her seferin tekrar tekrar IP giriyorum, ki ping ve pop`da goremiyorum. Bunlarin uzerinde oynanmali biraz. Oyun icin bir etkisi olmadiginda acelesi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

Be More Objective level 2, botlar allah oluyor resmen

zor bölüm aslında orası. çünkü düşman botlar çok zekiyken dost botlar çok salak oluyor. oyunun yapısı böyle.

be more objective'de yapacağın şey şu:
bol bol kaçacaksın.

objective bölgelerine hemen koşup gideceksin, eğer botlardan önce varırsan tamamlamaya vakit oluyor.
ama geç kalırsan düşman botlar objective'in etrafını çeviriyor. 4 bot aynı anda sana saldırınca, karşı koyman imkansız. o yüzden böyle bir durumda hemen kaç.
birisi peşinden gelecektir, gruptan ayrıldığında onu öldür. sonra objective'in etrafına geri git. 3 kişi kaldı diyelim, bomba at. ölmeyeceklerdir muhtemelen. bir kutunun arkasına saklan. eğer yanına destek gelirse (ki nedense dost botlar destek olmuyor sana bir türlü) şanslısın, saldır adamları yoket hemen.
eğer yanına destek gelmezse (genelde bu oluyor), mapin etrafında dolan tekrar gel. bir şekilde objective etrafındaki adamları tek tek avlaman gerekiyor.

ilk denediğimde geçmiştim o 2 yıldızlı bölümü. 1 veya 2 kez öldüm ama sanırım.

yine de 3 yıldızlıya cesaret edemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun harika bence, incelemelere bakıp karar vermeyin biraz video izleyin diyorum.

Ayrıca oyun için ilk ÜCRETSİZ DLC duyurulmuş. Yeni haritalar gelecekmiş. İnşallah parkour modu için de yeni haritalar yapılır. Aslında mod toolu da dağıtsalar server dosyaları gibi, çok harika işler ortaya çıkar.

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Brink_icin_ilk_DLC_Duyuruldu-15640.htm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...