PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 win7de ctrl+alt+del yapınca direk xp gibi task manager açılsın istiyorum, var mı yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 taskbara sağ tuşla tıkla, görev yöneticisini başlat'ı seç. ctrl+alt+del ile uğraşma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Ctrl+Shift+Escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 neoluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 PrudenT said: win7de ctrl+alt+del yapınca direk xp gibi task manager açılsın istiyorum, var mı yolu? bu konuda alacağın cevap ne yazık ki %99 "abi o yok ama bunu verelim" olacaktır diyecektim.. e zaten o cevapları vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Kojiroh said: Ctrl+Shift+Escape adam sölemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 said: win7de ctrl+alt+del yapınca direk xp gibi task manager açılsın istiyorum, var mı yolu? şu konuda var ya bilgisi olan tek adam yok bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 PrudenT said: win7de ctrl+alt+del yapınca direk xp gibi task manager açılsın istiyorum, var mı yolu? task manager'ı kısa yol olarak atayabiliyorsun. daha doğrusu pinleyebiliyorsun. http://i45.tinypic.com/2lc7i3q.JPG şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Kojiroh said: Ctrl+Shift+Escape dasaaa said: PrudenT said: win7de ctrl+alt+del yapınca direk xp gibi task manager açılsın istiyorum, var mı yolu? bu konuda alacağın cevap ne yazık ki %99 "abi o yok ama bunu verelim" olacaktır diyecektim.. e zaten o cevapları vermişler. dasaaa said: said: win7de ctrl+alt+del yapınca direk xp gibi task manager açılsın istiyorum, var mı yolu? şu konuda var ya bilgisi olan tek adam yok bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ctrl+shift+esc çok iyiymiş.. basarken 'kesin bilgisayar kapanacak..' diye tırsmadım da değil. nitekim bilgi doğruymuş. +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 @cevabı beğenmeyenler: Beğenmediysen kullanmazsın. dasaaa'nın maşallahı var bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 MeSh said: ctrl+shift+esc çok iyiymiş.. basarken 'kesin bilgisayar kapanacak..' diye tırsmadım da değil. nitekim bilgi doğruymuş. +rep. eve gidince deniycem bende ama korkuyorum acıkcası pc kendine dos atak yapip format atcak diye. yedekleri alıp öyle ctrl shift esc yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ctrl shift esc oldu valla yeni bir şey öğrenmiş olduk la taskbardan fareyle yapıyodum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Neden yılların ctrl+alt+del ini degiştirip böyle birşey koyarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 dasaa kotu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Kojiroh said: @cevabı beğenmeyenler: Beğenmediysen kullanmazsın. dasaaa'nın maşallahı var bu aralar. yalan mı dedim, yoo doğruyu demişim.. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ctrl shift esc iyiymis. ama gercekten task manager eskisi gibi kalsaydı da ctrl shift esc ye koysalardı bu yeni seyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bende geçen bu forumda shitft+ f3 ü ögrendim seçili yazıların hepsini büyük harfe dönüştürüyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Win 7 de bi olay var hani task bardaki simgelerin üstüne geldiğimizde eğer çalışıyosa mini pencere açılıyo.Bi kısayol varmış basınca taskbardaki çalışan bütün pencereli görebiliyomuşuz bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 alt+Tab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Hayır arkadaşım taskbarda bütün çalışan programlar yine taskbarda ufak pencere olarak görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n_acre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 öğrendiğim iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ctrl+shift+esc eskiden de vardı ama basması zor geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar