mani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://i49.tinypic.com/zl212.jpg AMC Mad Men ve Breaking Bad den sonra orjinal serilerine bi yenisini daha ekledi. Bu sefer konumuz amerikan istihbarat teşkilatı, komplo ve New York. http://www.youtube.com/watch?v=Egu8fDL3cw0 ilk bölüm güzeldi. çok mükemmel değildi ama AMC dizisi olunca ve Mad Men ve Breaking Bad inde öyle mükemmel başlamadığını düşününce merak edecek birşey yok. İlerleyen bölümlerde kendine daha fazla saracak, düşündürecek ve hakkında konuşturacak bi dizi kısacası. Dizilerin bittiği ve oturup kendini konuşturacak dizilerin kalmadığı bir dönemde 13 bölümlük bir dizi var önümüzde. not :pilot bölümü yayınlandı breaking bad den sonra yani bugün ayın 13 ünde. devamı ağustos ayında gelecek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 amc den babam çıksa yerim artık breaking bad'den sonra. afiş güzel. thirty-nine steps'i çağrıştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 konu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 mani said: Bu sefer konumuz amerikan istihbarat teşkilatı, komplo ve New York. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mad Men de Breaking Bad de mükemmel başlamıştı. Rubicon ilk bölüm o seviyede olmasa da çok güzel. Aynı kaliteyi tutturmuş bir diziye benziyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 breaking bad den sonra amcnin kötü bir şey yapacağına inanmıyorum, izlemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 indirelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 AMC'nin köpeği olayim böyle güzel diziler çıkarmaya devam etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 nası izleyen var mı bu diziyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 amc amc diyip duruyosunuz amc ne amc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 bence bmc breaking bad i izlememiştim izlicem.sonra buna başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ya feci bi şekilde Attacking Midfielder Centre diyesim geldi... daha az FM oynamam gerek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 rubicon diyince niye benim aklıma Anarchy Online geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 benim de aklıma kuzu pirzola geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 benim de aklıma robinho geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 rubicon değil rubi-ka idi, doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bezikteki rebikon geldi benim aklıma da napıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ilk bölümünü izledim, çok sürükleyici değildi, güzeldi ama. breaking bad'in ilk bölümü nasıl durağan ve güzelse, bu da öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Benim aklıma ilk Planescape: Torment geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Fazla ağır gidiyor. Yalnız adam ne intro yapmış arkadaş, youtube'dan dinlemeye doyamadım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 jeneriği çok güzel hakkaten. 3 bölüm mü var şu ana kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi her şey iyi güzel de bütün amc dizilerinde DİABLO 2 MONASTERY KAPI AÇILMA EFEKTİ KULLANMASINLAR komedi ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 izledim 3 bölümü de, tam benim kalemim bu tip diziler. amc bu işi biliyor gerçekten, ağır gidiyor epey ama tam breaking bad tarzı çekimler falan. 4.bölüm pazar geliyor. bu arada dizinin yayınlanan 2.bölümü AMC kanalının şimdiye kadar en çok izlenen dizisi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Tabii AMC'nin rekoru oldukça mütevazı, 2 milyon izleyici. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 güzel beğendim :] cryptology ftw dersi ftl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar