Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 şöyle bi yazı var ligtv de.morinho 8 yıl önce fenerle masaya oturmuş ama anlaşamamış :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Zegna said: isallah benıtez fılan gelmez aman diyim. bu arada umuyorum gelecek sezon alex olmaz takımda, alexin kosasınını alsın yonetim :D alexin ko$ani olsa brezilyali olmaz asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Buddha said: Aykut sezon ortası gidecekse ben hala Rıdvan Dilmen diyorum :D En azından onada bir yarım dönem şans tanıyıp görmüş olurduk :) Zaten sezon sonu kimi getirecceksen getirirsin gelecek sezon için. Şuan hangi hocayı getirsen pek bişey değişmeyecek. Belki Rıdvan bu şansı iyi değerlendirir :) yanlış bilmiyorsam rıdvan 4 yıllığı 5 milyon dolardan yorumculuk yapıyor NTVspor'da adam bırakıp gelir mi fener'e ? kafa rahat ya asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Esnaf said: şöyle bi yazı var ligtv de.morinho 8 yıl önce fenerle masaya oturmuş ama anlaşamamış :P. Bilseler Morinho ortalığı duman etcek ayaklarınıda öperlerdi o zaman ne bilsin adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Alex De Souza said: "Bir gün Fenerbahçe benimle çalışmak istemezse bavulumu toplar ve bu ülkeden giderim. Oynayacağım yer Türkiye içerisinde başka bir yer olmaz. Bu örnekleri ben Brezilya’da da yaşadım. Eğer benim bir kulüple gönül bağım olduysa o bağı hiçbir şeyin kırmasına izin vermem. Brezilya’da da benzer durumlar olduğunda reddetmiştim. Fenerbahçe taraftarı rahat olsun. Alex de Souza bir gün Fenerbahçe’den ayrılırsa forma giyeceği yer bu ülkede başka bir takım olmaz. Alex, bavulunu toplar ve başka bir yere gider." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Hele bir Antalya ve Trabzonspor maçlarının sonucu ortaya çıksın. Bakalım Aykut'un durumu ne olacak. Belli Alex kalıyor. Aykut'ta kalırsa ki Alex önemli bir oyuncumuz dedi. Bakalım Alex'e göre takım kuracak. Yoksa en başta dediği sistemi Alex'li mi oynatmaya çalışacak. Gerçi bunlarıda gelecek sezon öğrenicez. Tabi Aykut 2. devre durumu düzeltip kalabilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Buddha said: Esnaf said: şöyle bi yazı var ligtv de.morinho 8 yıl önce fenerle masaya oturmuş ama anlaşamamış :P. Bilseler Morinho ortalığı duman etcek ayaklarınıda öperlerdi o zaman ne bilsin adamlar :D abi adam "8 yıl önce İstanbul’daydım. Fenerbahçe ile anlaşamamıştık. Daha doğrusu benim isteklerimi kabul etmediler, beklentilerime cevap vermediler." demiş. büyük ihtimal takımın transfer bütçesini arttırın, bilmem kaç kişiyi direk kovun tarzı şeyler söylemiştir. henüz isimde yapmadığı için portekiz yolunu göstermişlerdir.. gelmemesi iyi olmuş mourinho için, nitekim geleydi büyük ihtimal bugün real'in başında başkası olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 valla şartlarını kabul ettirmiş olsaydı tahminen benzer başarıları burada da yakalardı. Portekiz gibi kalitesiz bir ligden Porto gibi bir takımı fenomen haline getiren adam, GS ile Avrupa'ya iyice ısınmış bir futbol ülkesinde hayli hayli destek alıp başarılara da gidebilirdi. O dönem sadece GS'liler değil, diğer takımları tutanlarda eğer körü körüne kalitesiz taraftarlık yapmıyorsa GS'yi destekliyordu. Hatta takım fark bile etmiyordu, lakin 3-4 sene üst üste başarısız olunca 2000'in ardından, iyice düşmanlıklar, fatura kesmeler başladı. Mourinho gelse belki ülkenin futbol anlayışı vs. de değişirdi. Sonuçta şuan içinde bulunduğumuz kalitesiz durum, 15-20 senelik bir durum değil, son 10 yıl içinde yavaş yavaş bu hale gelmiş bir düzen, Ha niye Mourinho değiştirir diyordum, adam Porto'da baskılardan bir nebze olsun etkilenmedi. Chelsea'ye gitti, başkası olsa oturup ağlardı yine bana mısın demedi. İtalya'da zaten adama karışamadılar bile bunun üzerine, Gerçi kim bilirdi Benfica'da kısa bir dönem çalışmış, üstüne Portekiz'in köy takımı Leira'yı çalıştırmış bir adamın 8 yıl içinde dünyanın en iyi teknik direktörü olup çalıştırdığı takımların kendi ülkelerinde 5 lig şampiyonluğu 8 kupa, 1 UEFA, 2 Şampiyonlar ligi ve 1 avrupa süper kupası kazanacağını ... Hayat işte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ve şimdi katalanlar adama `tercüman` diyip rage e sokmaya calısıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 adamın öğretmeni iyi :D.şimdide başka bir öğrencisi portoyu uçuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Mourinho Real'e çok ısınamadı gibi hissediyorum; adam hala diyor en iyi takım Inter ben Inter taraftarıyım diye, eğer CL alamasa bile bu sezon Barça'nın önünde şampiyon yaparsa takımı bi çentik atar döner Inter'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yok abi adam barcanın önüne geçene kadar bırakmaz madridi.belki bi ingiliz klübü için gidebilir ama şimdilik madridi bırakçağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 DarKRideR said: valla şartlarını kabul ettirmiş olsaydı tahminen benzer başarıları burada da yakalardı. Portekiz gibi kalitesiz bir ligden Porto gibi bir takımı fenomen haline getiren adam, GS ile Avrupa'ya iyice ısınmış bir futbol ülkesinde hayli hayli destek alıp başarılara da gidebilirdi. O dönem sadece GS'liler değil, diğer takımları tutanlarda eğer körü körüne kalitesiz taraftarlık yapmıyorsa GS'yi destekliyordu. Hatta takım fark bile etmiyordu, lakin 3-4 sene üst üste başarısız olunca 2000'in ardından, iyice düşmanlıklar, fatura kesmeler başladı. Mourinho gelse belki ülkenin futbol anlayışı vs. de değişirdi. Sonuçta şuan içinde bulunduğumuz kalitesiz durum, 15-20 senelik bir durum değil, son 10 yıl içinde yavaş yavaş bu hale gelmiş bir düzen, Ha niye Mourinho değiştirir diyordum, adam Porto'da baskılardan bir nebze olsun etkilenmedi. Chelsea'ye gitti, başkası olsa oturup ağlardı yine bana mısın demedi. İtalya'da zaten adama karışamadılar bile bunun üzerine, Gerçi kim bilirdi Benfica'da kısa bir dönem çalışmış, üstüne Portekiz'in köy takımı Leira'yı çalıştırmış bir adamın 8 yıl içinde dünyanın en iyi teknik direktörü olup çalıştırdığı takımların kendi ülkelerinde 5 lig şampiyonluğu 8 kupa, 1 UEFA, 2 Şampiyonlar ligi ve 1 avrupa süper kupası kazanacağını ... Hayat işte asdf malesef sadece gs için konuşmuyorum bjk ve fb için de bu böyle,zira adam ilk parlamaya başladığı sıralarda ancak türkiyede çalışabilirdi, o zaman da barçadan 5 yediği gibi türkiyede 5 yese çat diye giderdi. Bizde bu futbol mantalitesi ve sabırsızlık oldukça böyle adamlar çıkması çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 biz chelsea'den 5 yedik sonra gittik uefa aldık. eğer kişi başarılı olabileceğine inandırırsa bi şekilde bizim ülkemizde de 5ler 6lar vsler tolere edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 mourinho portoyu fenomen haline getirmedi.cl yi kazandırdı bi kere.porto zaten büyük takım.mourinho olsada olmasada.haksızlık etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 BulletRide said: Mourinho Real'e çok ısınamadı gibi hissediyorum; adam hala diyor en iyi takım Inter ben Inter taraftarıyım diye, eğer CL alamasa bile bu sezon Barça'nın önünde şampiyon yaparsa takımı bi çentik atar döner Inter'e Mourinho gayet başarılı. Ama bazı oyunculardan kurtulması lazım. R.Madrid bireysel yetenek takımı olduğu için takım oyunu nedir bilmediği için Ronaldo Mesut falan tek başına yetemiyorlar. Mesela o sol beg saçma sapan adam yada Khedira mıdır nedir pas atmayı bilmiyor herif. Ne işi var hala bu ikisinin Real'de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 sol bek zaten carlostan sonra düzelmedi, hala sorunlu da Khedira'yı özellikle kendisi isteyip aldı Mourinho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ama basın Khedira'nın yetenek yoksunu olduğunu konuşup duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bu arada antalya maçında bi ara volkan aut kullanırken gozuktu kamerada. nası gobek yapmış. salmış resmen adam kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ya fener çok gölgede kaldı bu ara canım sıkılıyor. gs'nin takim kötü ama stad var diye heyecanlı adamlar. beşiktaş portekiz milli takımını topladı, trabzon lider zaten, çok sönük kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Galatasaray Fenerbahçe derbisi zevkli olacak baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Rewendor said: sol bek zaten carlostan sonra düzelmedi, hala sorunlu da Khedira'yı özellikle kendisi isteyip aldı Mourinho. Ben bildim bileli Real'de 100 tane yıldız olurdu. Şimdi higuain sakatlanınca yerine benzema oynuyor forvette, türkiye süper lig kalitesinde bi adam ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mourinho'nun tercihi o diyenler de var da, ben sanmıyorum Real'i yönetip bu kadar mütevazi davranacağını, benim anlamadığım tamam geçen sene çok para harcandı ama Schuster döneminde bile daha fazla para harcamıştır Real, Mourinho istediği adamları alamadı. Mesela sezon başında Benzema'yı istemiyordu, Mario Gomez'i alın dedi 25'e veriyordu Bayern Valdano burun kıvırdı, Dzeko'nun 40 ettiği yerde Gomez de en az o kadar para edeceğini bu sene gösteriyor zaten. Mourinho ama akıllı herif, forvetim yok forvetim yok diye yaygara kopardı Benzema varken elde Ronaldo'yu forvet oynattı birkaç maç fakir edebiyatı yapıp forvetsiziz bak demek için, alındı Adebayor ermiştir muradına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Basın mensuplarının "Şenol Güneş'e kırgın mısınız?" sorusuna Aykut Kocaman'ın "İnsan sevdiğine kırılırmış. Kimseye kırgın değilim" diyerek Güneş'e gönderme yapması dikkat çekti. http://spor.milliyet.com.tr/kocaman-dan-ilk-gol-/spor/spordetay/28.01.2011/1345252/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 aykut çok dangalak bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar