Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Buddha said:

Aykut sezon ortası gidecekse ben hala Rıdvan Dilmen diyorum :D En azından onada bir yarım dönem şans tanıyıp görmüş olurduk :) Zaten sezon sonu kimi getirecceksen getirirsin gelecek sezon için. Şuan hangi hocayı getirsen pek bişey değişmeyecek. Belki Rıdvan bu şansı iyi değerlendirir :)

yanlış bilmiyorsam rıdvan 4 yıllığı 5 milyon dolardan yorumculuk yapıyor NTVspor'da

adam bırakıp gelir mi fener'e ?

kafa rahat ya asdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Alex De Souza said:

"Bir gün Fenerbahçe benimle çalışmak istemezse bavulumu toplar ve bu ülkeden giderim. Oynayacağım yer Türkiye içerisinde başka bir yer olmaz. Bu örnekleri ben Brezilya’da da yaşadım. Eğer benim bir kulüple gönül bağım olduysa o bağı hiçbir şeyin kırmasına izin vermem. Brezilya’da da benzer durumlar olduğunda reddetmiştim. Fenerbahçe taraftarı rahat olsun. Alex de Souza bir gün Fenerbahçe’den ayrılırsa forma giyeceği yer bu ülkede başka bir takım olmaz. Alex, bavulunu toplar ve başka bir yere gider."
Sosyal ağlarda paylaş

Hele bir Antalya ve Trabzonspor maçlarının sonucu ortaya çıksın. Bakalım Aykut'un durumu ne olacak. Belli Alex kalıyor. Aykut'ta kalırsa ki Alex önemli bir oyuncumuz dedi. Bakalım Alex'e göre takım kuracak. Yoksa en başta dediği sistemi Alex'li mi oynatmaya çalışacak. Gerçi bunlarıda gelecek sezon öğrenicez. Tabi Aykut 2. devre durumu düzeltip kalabilirse.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Esnaf said:

şöyle bi yazı var ligtv de.morinho 8 yıl önce fenerle masaya oturmuş ama anlaşamamış :P.

Bilseler Morinho ortalığı duman etcek ayaklarınıda öperlerdi o zaman ne bilsin adamlar :D

abi adam "8 yıl önce İstanbul’daydım. Fenerbahçe ile anlaşamamıştık. Daha doğrusu benim isteklerimi kabul etmediler, beklentilerime cevap vermediler." demiş. büyük ihtimal takımın transfer bütçesini arttırın, bilmem kaç kişiyi direk kovun tarzı şeyler söylemiştir. henüz isimde yapmadığı için portekiz yolunu göstermişlerdir.. gelmemesi iyi olmuş mourinho için, nitekim geleydi büyük ihtimal bugün real'in başında başkası olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

valla şartlarını kabul ettirmiş olsaydı tahminen benzer başarıları burada da yakalardı.

Portekiz gibi kalitesiz bir ligden Porto gibi bir takımı fenomen haline getiren adam, GS ile Avrupa'ya iyice ısınmış bir futbol ülkesinde hayli hayli destek alıp başarılara da gidebilirdi.

O dönem sadece GS'liler değil, diğer takımları tutanlarda eğer körü körüne kalitesiz taraftarlık yapmıyorsa GS'yi destekliyordu. Hatta takım fark bile etmiyordu,

lakin 3-4 sene üst üste başarısız olunca 2000'in ardından, iyice düşmanlıklar, fatura kesmeler başladı. Mourinho gelse belki ülkenin futbol anlayışı vs. de değişirdi.

Sonuçta şuan içinde bulunduğumuz kalitesiz durum, 15-20 senelik bir durum değil, son 10 yıl içinde yavaş yavaş bu hale gelmiş bir düzen,

Ha niye Mourinho değiştirir diyordum, adam Porto'da baskılardan bir nebze olsun etkilenmedi. Chelsea'ye gitti, başkası olsa oturup ağlardı yine bana mısın demedi. İtalya'da zaten adama karışamadılar bile bunun üzerine,

Gerçi kim bilirdi Benfica'da kısa bir dönem çalışmış, üstüne Portekiz'in köy takımı Leira'yı çalıştırmış bir adamın 8 yıl içinde dünyanın en iyi teknik direktörü olup çalıştırdığı takımların kendi ülkelerinde 5 lig şampiyonluğu 8 kupa, 1 UEFA, 2 Şampiyonlar ligi ve 1 avrupa süper kupası kazanacağını ...

Hayat işte asdf
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

valla şartlarını kabul ettirmiş olsaydı tahminen benzer başarıları burada da yakalardı.

Portekiz gibi kalitesiz bir ligden Porto gibi bir takımı fenomen haline getiren adam, GS ile Avrupa'ya iyice ısınmış bir futbol ülkesinde hayli hayli destek alıp başarılara da gidebilirdi.

O dönem sadece GS'liler değil, diğer takımları tutanlarda eğer körü körüne kalitesiz taraftarlık yapmıyorsa GS'yi destekliyordu. Hatta takım fark bile etmiyordu,

lakin 3-4 sene üst üste başarısız olunca 2000'in ardından, iyice düşmanlıklar, fatura kesmeler başladı. Mourinho gelse belki ülkenin futbol anlayışı vs. de değişirdi.

Sonuçta şuan içinde bulunduğumuz kalitesiz durum, 15-20 senelik bir durum değil, son 10 yıl içinde yavaş yavaş bu hale gelmiş bir düzen,

Ha niye Mourinho değiştirir diyordum, adam Porto'da baskılardan bir nebze olsun etkilenmedi. Chelsea'ye gitti, başkası olsa oturup ağlardı yine bana mısın demedi. İtalya'da zaten adama karışamadılar bile bunun üzerine,

Gerçi kim bilirdi Benfica'da kısa bir dönem çalışmış, üstüne Portekiz'in köy takımı Leira'yı çalıştırmış bir adamın 8 yıl içinde dünyanın en iyi teknik direktörü olup çalıştırdığı takımların kendi ülkelerinde 5 lig şampiyonluğu 8 kupa, 1 UEFA, 2 Şampiyonlar ligi ve 1 avrupa süper kupası kazanacağını ...

Hayat işte asdf

malesef sadece gs için konuşmuyorum bjk ve fb için de bu böyle,zira adam ilk parlamaya başladığı sıralarda ancak türkiyede çalışabilirdi, o zaman da barçadan 5 yediği gibi türkiyede 5 yese çat diye giderdi. Bizde bu futbol mantalitesi ve sabırsızlık oldukça böyle adamlar çıkması çok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Mourinho Real'e çok ısınamadı gibi hissediyorum; adam hala diyor en iyi takım Inter ben Inter taraftarıyım diye, eğer CL alamasa bile bu sezon Barça'nın önünde şampiyon yaparsa takımı bi çentik atar döner Inter'e

Mourinho gayet başarılı. Ama bazı oyunculardan kurtulması lazım. R.Madrid bireysel yetenek takımı olduğu için takım oyunu nedir bilmediği için Ronaldo Mesut falan tek başına yetemiyorlar. Mesela o sol beg saçma sapan adam yada Khedira mıdır nedir pas atmayı bilmiyor herif. Ne işi var hala bu ikisinin Real'de anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mourinho'nun tercihi o diyenler de var da, ben sanmıyorum Real'i yönetip bu kadar mütevazi davranacağını, benim anlamadığım tamam geçen sene çok para harcandı ama Schuster döneminde bile daha fazla para harcamıştır Real, Mourinho istediği adamları alamadı. Mesela sezon başında Benzema'yı istemiyordu, Mario Gomez'i alın dedi 25'e veriyordu Bayern Valdano burun kıvırdı, Dzeko'nun 40 ettiği yerde Gomez de en az o kadar para edeceğini bu sene gösteriyor zaten.

Mourinho ama akıllı herif, forvetim yok forvetim yok diye yaygara kopardı Benzema varken elde Ronaldo'yu forvet oynattı birkaç maç fakir edebiyatı yapıp forvetsiziz bak demek için, alındı Adebayor ermiştir muradına
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...