ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 beşiktaş da iyi topçu yiyor ha. ahmet dursun süperdi mesela noldu o adama kayboldu gitti. nouma'dan sonra toparlanamadı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 PZero said: nostalji yapasım geldi Bu maçtan hemen sonra Fener'i 3-0 yenmiştik de 6 yabancıdan dolayı hükmen 3-0 malup sayılmışlardı. Federasyon o zaman da varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 PZero said: nostalji yapasım geldi Benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 baggio seni yaşayan en gereksiz canlı olarak mumyalamak gerek bence. daha gelmez çünkü senin gibisi yani çok zor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Ok canısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 tamam bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Yazık lan bu arada, kim bu hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 @Baggio Galatasaray'lıysan 5-0 Chelsea Fenerliysen CL 0 puan Kasaba takımlarına elenmeyi bıraksın şu iki takım da ondan sonra konuşuruz. Hadi kibaeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 gereksiz gerginliğe gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 trollüğe atlayanların suçu asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Trolle troll yapıyoruz bir tane adı sanı belli değil banlanıp gelmiş kefal ordan atlayıp ciddiye alıyor, ben ne yapayım ulan yani :p harry ve PZero'ya verilmiş cevaplar ayrı, geri kalan postlar ayrı, bariz bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ilk trollü baggio atmış ama, ben fb topiğine İKİ İKİ Mİ koysam direk banlanırım zegna fanatik fbli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sırf zegna olsa iyi biri daha var asıl fanatik o(kendini biliyor) modlarımız şuraya pzeroyu mod yapın ya ondan fanatik beşiktaşlı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aaa ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 aktiftablet said: PZero said: nostalji yapasım geldi Bu maçtan hemen sonra Fener'i 3-0 yenmiştik de 6 yabancıdan dolayı hükmen 3-0 malup sayılmışlardı. Federasyon o zaman da varmış :D golleri atanlar tescillenmişti ama. genelde o tip durumlarda goller silinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 td mustafa denizliydi heralde lemanda fln alay konusu olduydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Baggio said: PZero said: nostalji yapasım geldi Benim de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Rekor mu? değil. 70 yıl sonra torunlarınız açıp uefa'nın ŞL rekor listesine bakacak ve acı gerçekle karşılaşacak. İşte o an, kendilerini beşiktaşlı yapan dedelerinden nefret ettikleri gün olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 onu da kıran takım olur sen tatlı canını sıkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Belki seneye biz çıkıp 9 atarız bir takıma, sevinirsiniz bizimle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ayrıca fenerin rekorlar tarihine bakınca bu maçı gören insanlar sormaz mı: sigma ne ya? böyle bi' takım mı var? maçı canlı izlemiştim, içim acımıştı. neyseki liverpool maçını izlememiştim haha fm de kırdım ben rekoru :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Sigma Olomuc yenilgisi demir perde zamanından kalma bi olay, adamlar o zamanlar dopingten ilaçtan at gibi tazı gibi oluyorlardı, boşuna mı yıllarca yugoslavı, romeni, bulgarı, rusu isim yaptı eskilerde. Sonradan geldi denetimler cartlar curtlar Amma Bjk'nın Liverpool'u öyle mi, analarının ak sütü gibi helal 8 gol lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 şampiyon beşiktaş tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bir biz bir de milli takım 8 tane yemişti demi,ingilizlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 milli takımın 8 yemek kaderinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar