Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Schuster sene sonunda kovulacağını biliyor ve avukatına diyor ki İspanyadan klüp bulalım bana
Getafe ve Atlethico Madrid ilgilen,iyorlar ve büyük bir ihtimal Getafe ile anlaşıyor Schuster
Normalde Beşiktaş yönetimine şunu deseydi'Ben başka bir klüple anlaştım gitmek istiyorum' o zaman,Beşiktaşla yaptıkları sözleşme gereği Schuster Beşiktaşa yaklaşık 1.750.000 eur tazminat ödeyecekti
Ama Schuster diyor ki:Ben yapamadım başarılı olamadım,sizden tazminat da istemiyorum,istifa ediyorum
Beşiktaş klübü de sanıyor ki sene sonu kovup buna tazminat ödemekten kurtulduk
Ve balıklama üzerine atlayıp kabul ediyor Scusterin istifasını
Sosyal ağlarda paylaş

adam yalnız gelecek sene ki parasından ve bu sene ki alacağının büyük bir bölümünden de vazgeçmiş.

Son maçlardaki durumu, halleri, kararları vs. göz önüne alındığında "lan acaba teklifi aldı da, kasten mi kovulmak için kastı" falan diyor insan

A. Madrid lan sonuçta asdf
Sosyal ağlarda paylaş

sen nesin ?

" atletico madrid ne abi.. "
falan demez mi bide ahausdhfasfuahfu

ya yalvarırım kapatın abi şu bölümü veya sınavla mı alıcaksınız buraya post atan adamı napıcaksınız artık bilemicem.

sizin şu AVROPO DEVÖ QUARESMA VÖ ÇÖTÖSÜ takımınızı koyalım mı ispanyaya kaçıncı bitiricek ligi ?

sizin AVROPO TAKÖMÜ YILDÖZLÖR KARMÖSÜ ile atletico madrid'i bir 10 dakikani ayırda araştır,karşılaştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...