Delyyyy Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ersan mıydı şu stoperde hızlı olan çocuk, o sakatlanınca takım toparlanamadı. ayağıda baya iyiydi çocuğun güzel top çıkarıyordu. yok yere şusterin üzerine yüklenip sonunda yollattırdılar, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 inanamıyorum ya. yazık oldu valla. yönetimde istifasını kabul etmiyoruz deyip gaza getirmezmi arkadas, bukadarmı geçmişten ders alamazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 schuster para mi veriyor olm size mantik sinirlarini zorlamayin beceremedi isini ve gec de olsa gitti GG demek duser bize de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 beyler şuster istifasını vermiş kabul edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 detay var mı gökalp ne diyorlar kim gelicekmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 söylediğim isim gelirse bölümü bırakmanız an meselesi olabilir utançtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yönetim kabul etmemiş tayfun hoca başta şuan sezon sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 noldu beyler yüce beşiktaş ne hallere geldi ahahah şusterle beraber gutide gider fernandes evine döner.almeida q7 simaodan hangisi kalır acba sene sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 tazminati verir gider parasını basar bonservisini veririz... sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Schuster sene sonunda kovulacağını biliyor ve avukatına diyor ki İspanyadan klüp bulalım bana Getafe ve Atlethico Madrid ilgilen,iyorlar ve büyük bir ihtimal Getafe ile anlaşıyor Schuster Normalde Beşiktaş yönetimine şunu deseydi'Ben başka bir klüple anlaştım gitmek istiyorum' o zaman,Beşiktaşla yaptıkları sözleşme gereği Schuster Beşiktaşa yaklaşık 1.750.000 eur tazminat ödeyecekti Ama Schuster diyor ki:Ben yapamadım başarılı olamadım,sizden tazminat da istemiyorum,istifa ediyorum Beşiktaş klübü de sanıyor ki sene sonu kovup buna tazminat ödemekten kurtulduk Ve balıklama üzerine atlayıp kabul ediyor Scusterin istifasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yönetim kabul etmedi istifasını ama istifa tek taraflı bişey diyor yapcak bişey yok hocamız tayfun hoca diyor yardımcılarınıda kendini seçicek diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hakan gündoğar : schusterin atletico madridle sözleşme imzalaması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://im.htspor.com/2011/03/15/610499_detay.jpg?1300192912 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 oha atletiko mu. adam gider beyler. asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 adam yalnız gelecek sene ki parasından ve bu sene ki alacağının büyük bir bölümünden de vazgeçmiş. Son maçlardaki durumu, halleri, kararları vs. göz önüne alındığında "lan acaba teklifi aldı da, kasten mi kovulmak için kastı" falan diyor insan A. Madrid lan sonuçta asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 sadece aguero bizim takimi 4 le carpar lan. forlani saymiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 atletico madrid ne abi beşiktaştan daha büyük bir klup değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 simao geri gider : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Red said: atletico madrid ne abi beşiktaştan daha büyük bir klup değil AHAHAHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 sen nesin ? " atletico madrid ne abi.. " falan demez mi bide ahausdhfasfuahfu ya yalvarırım kapatın abi şu bölümü veya sınavla mı alıcaksınız buraya post atan adamı napıcaksınız artık bilemicem. sizin şu AVROPO DEVÖ QUARESMA VÖ ÇÖTÖSÜ takımınızı koyalım mı ispanyaya kaçıncı bitiricek ligi ? sizin AVROPO TAKÖMÜ YILDÖZLÖR KARMÖSÜ ile atletico madrid'i bir 10 dakikani ayırda araştır,karşılaştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 trole cevap.. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 trole cevap, trollden daha beter bir şekilde verilmiş. Üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Beslene beslene semirdi troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ateletico iyi de bi alex değil çok içimden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Pryda said: ya yalvarırım kapatın abi şu bölümü veya sınavla mı alıcaksınız buraya post atan adamı napıcaksınız artık bilemicem. Besiktas topic'ine post atan herkesi BJK'li sanmak.... ??? Sen o sınavdan kalmıssın anlasılan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar