Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Holy said:

vaperon said:

IFFSH said:

IFFSH tarafından yapılan Dünya Kulüpler sıralamasında Beşiktaş, 25. basamağa kadar yükseldi.

Geçen ay 48. sırada yer alan Beşiktaş 23 basamak birden atlamayı başardı. F.Bahçe 81. sıradan 136. sıraya düştü. Beşiktaş'ın UEFA'dan elediği Viktoria Plzen ile aynı basamakta yer aldı. G.Saray 132. sıradan 163. basamağa indi. Dundee United ve Hajduk Split ile aynı basamakta yer aldı. Trabzonspor 164. sıradan 147. sıraya yükselirken, Bursaspor ise 256. sıradan 198. sıraya yükselmeyi başardı.

Bu iyiymiş.
Yahu bu sıralamayı ciddiye mi aldınız gerçekten? Ligler bittiği için maç yapmadı takımlar. Bu yüzden geriledi yani bütün takımlar ahah. BJK'de Avrupa ligi maçları ile yukarı çıktı zaten.

Saçma saçma istatistikler koymayın şuraya ya. Bilmeyen biri gelip vay be falan diyecek sonra sizin gibi.

genç oglanlardan tokat yemeseydinz yükselseydnz arkadasm alla alla.. turkiye kupasnda 0 cekip tur atlayamaynca da .. ama bjk gs kupa'da mac yaptılar o yüzden ust sıradalar mi diceksin ??.. geçiniz
Mesaj tarihi:
@Holy O IFFSH sıralamasının sandığın kadar günlük bişey olduğunu sanmıyorum. Inter ve bayern tepesinde hala listenin zaten. Senin dediğin gibi olsa çoktan vurmuşlardı dibe bu iki takımda.
Mesaj tarihi:
Bide dandik türk bir adamın yaptığı liste vardı. Arda Turan en iyi futbolcu fln seçilmişti belkide oda bu listedir.

Açıkcası 25. olmak eğer uefa nın onayladığı bir listeyse büyük başarı ama neye göre 25. yaptılar bizi anlamadım. Neyse bi 2 tur daha atlarsak uefa da belki hakederiz 25.

Bu formayı öpme olayınada çok takılmayın. Formayı öpmek ben bu takımı seviyorum, anam babam zaten bu takımlıydı ben oraya hiç gitmek istemedim demek değildir. Ekmeğini yediği destek gördüğü sevgi gördüğü yere vefasını ödemektir. Görüntü çok hoştur. Yoksa kimse Guti den Real Madrid i bırakıp bjk yi tutmasını istemez. Guti yi guti yapan Real Madrid dir.
Mesaj tarihi:
knox said:

manve said:

Abi Guti de beşiktaşlı oldu tamamen artık. Golden sonra armayı öpmesi falan. Güzel hareket bunlar.

Evet,güzel yakalamışsın

manisa maçınada toraman jest yapıp gutiye kaptanlık bandını vermiş. guti de alıp toramanın koluna takmış.

adam her türlü win.
Mesaj tarihi:
manve said:

Abi Guti de beşiktaşlı oldu tamamen artık. Golden sonra armayı öpmesi falan. Güzel hareket bunlar.

Üründülün karın ağrısı ne harbiden? Nobre'nin attığı golde de auhua o ne biçim vuruş adam bir garip vurdu hatta vuramadı gene de gol oldu dedi ya. Ulan herif ne güzel yere çarptırarak şut çekiyor. Onu bile anlamıyor beğenmiyor.

Abi Nobre çok iyi vurdu orda. Çok akıllı vurdu, Üründül anlamadı bariz.
Mesaj tarihi:
PhysX said:
manisa maçınada toraman jest yapıp gutiye kaptanlık bandını vermiş. guti de alıp toramanın koluna takmış.

adam her türlü win.

Guti Reis röportajda bu takımın benden önce iki kaptanı var ama ben de her türlü yardımcı olurum gibi bir cümle sarfederek gönüllerde taht kurmuştu. (tu)
Mesaj tarihi:
El-Barto said:

@Holy O IFFSH sıralamasının sandığın kadar günlük bişey olduğunu sanmıyorum. Inter ve bayern tepesinde hala listenin zaten. Senin dediğin gibi olsa çoktan vurmuşlardı dibe bu iki takımda.
Abi diğer türk takımları Hajduk Split ile falan aynı sırada diyo. Mantıklı geliyorsa bu size, futbolu bırakın bayanlar plaj voleybolu seyredin. İlgilenilecek daha çok şey var.
Mesaj tarihi:
Holy said:

El-Barto said:

Abi diğer türk takımları Hajduk Split ile falan aynı sırada diyo. Mantıklı geliyorsa bu size, futbolu bırakın bayanlar plaj voleybolu seyredin. İlgilenilecek daha çok şey var.

Oralara niye bakiyorsun ki? Besiktas'in 25. sirada olmasi zaten cok mantikli bir siralama olmadigini ya da cok kisitli bir zaman araligini olusturan bir olcum oldugunu gosteriyor.

Kisa sure de olsa basari midir? Evet. Tebrikler, ama ovunecek baska birseyler bulun. Buyuk takim taraftari gibi davranin.
Mesaj tarihi:
Aynen yukarıdaki geçerli olan; istatistik kurumunun yaptığı maç içindeki isabetli pas, kullanılan korner sayısı, topla kaç dakika oynadığın vb. bir sürü abidik şeyi hesaba katıyor

Ha bir de kendi liginde zirvenin baya baya uzağında, Kupa 2'de grubundan 2. olarak çıkmış bir takımın 25. olması da çok iyi
Mesaj tarihi:
biliom abi benim de istatistik için baktığım site o zaten :)
keko zamanımıza geldi 5 sene önce puan bile alamıyorduk, bari bu sene puan kasalım :O
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

manve said:

Üründülün karın ağrısı ne harbiden? Nobre'nin attığı golde de auhua o ne biçim vuruş adam bir garip vurdu hatta vuramadı gene de gol oldu dedi ya. Ulan herif ne güzel yere çarptırarak şut çekiyor. Onu bile anlamıyor beğenmiyor.

abi biraz garip olmamış nobrenin o şutu bilinçli çektiğine inanmak? Kafayla yere sektirilip atılır da, voleyle öyle bir teknik yok yani. Topu tam ayağına oturtamazsan, üstünden vurursan öyle yerden falan seker. Sanmıyorum ki nobre onu düşünmüş olsun.
Mesaj tarihi:
Burax said:

onun yerine avrupada galibiyetsiz bir takımın 36. olması daha mantıklı :)

Üşenmeyip okursan bu yıl için Gs ve Fb'nin 2.400, Bjk'nin ise 9000 küsür olduğunu görebilirsin, 5 sene daha böyle git sen 36. ol
Mesaj tarihi:
Eralp said:

aktiftablet said:

manve said:

abi biraz garip olmamış nobrenin o şutu bilinçli çektiğine inanmak? Kafayla yere sektirilip atılır da, voleyle öyle bir teknik yok yani. Topu tam ayağına oturtamazsan, üstünden vurursan öyle yerden falan seker. Sanmıyorum ki nobre onu düşünmüş olsun.

Top uzaktan ya da yüksekten gelmiyor aslında. Zorluk olarak çok zor bi vuruş değil. Ama iyi düşündü. Bence bilinçli yani.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Burax said:

onun yerine avrupada galibiyetsiz bir takımın 36. olması daha mantıklı :)

Üşenmeyip okursan bu yıl için Gs ve Fb'nin 2.400, Bjk'nin ise 9000 küsür olduğunu görebilirsin, 5 sene daha böyle git sen 36. ol

gördüm gördüm takip ediyorum zaten, gsnin sonuçlarını bilmiyorum da FB nin galibiyetsiz olduğunu biliyorum :)
yok zaten sonrasında dedim bizim geçmişteki puanlar çok düşüktü ondan sorun yaşıyoruz diye,

tüm takımlar için her sene gruplara kalabilmek, hatta gruplardan çıkabilmek önemli olmalıdır, yoksa bu sene şampiyon olursun kupayı alırsın transfer yaparsın geçici şeyler.
Mesaj tarihi:
abi zaten bir koşuyor, birde ibrahimovic gibi kelebeksel dokunuşlar yapıp gol atıyor arada

Nobre dediğin budur yani, yılda tek gol atar o golde efsane bir şekilde atılır. Çok konuşulur, sonra unutulur asdf
Mesaj tarihi:
lig bitmedi daha millet takım sıralamaları yapıp sidik yarışına girmiş
manyakmısınız siz evladım
birisi çıkarır fifada şöyle yok şurda böyle
beşiktaş hepsinde en sonda neyin tartışmasını yapıyosunuz.
Mesaj tarihi:
2010 - 2011 yılı avrupanın en iyi kulüpleri sıralaması
uefa onaylı bir liste

1 barcelona
2 r.madrid
3 chealse
4 man. United
5 inter
6 milan
.
.
11-Bayern