Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Toraman eski toraman değil, adam bi bek bi ön libero bi stoper oynaya oynaya kendini şaşırmış, hele stopere bi sürü rakip gelince kafa gitmiş. Rıdvanı kim niye kıskandı bilmiyorum da, sahada henüz göremedik bile :) Köybaşı benim gözümde fail bi adam zaten bek olarak. İleride belki kendini geliştirir falan da, şu anda ileri koşup orta yapmak dışında hiçbir olayı yok, defansı koridor. Hilbert sadece koşuyo, ama en azından rakibe yapışıyo.

Üzülmez bu sene gayet iyi, Ersan güzel oynuyo, Ferrari geçen sene iyiydi, bu sene adamı pek göremedim zaten yoktu kadroda. O yüzden ağır mı değil mi bilmiyorum. Zapo orta karar bi adam, takımda varsa kovmazsın ama özellikle gidip de almazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Toraman eski toraman değil, adam bi bek bi ön libero bi stoper oynaya oynaya kendini şaşırmış, hele stopere bi sürü rakip gelince kafa gitmiş. Rıdvanı kim niye kıskandı bilmiyorum da, sahada henüz göremedik bile :) Köybaşı benim gözümde fail bi adam zaten bek olarak. İleride belki kendini geliştirir falan da, şu anda ileri koşup orta yapmak dışında hiçbir olayı yok, defansı koridor. Hilbert sadece koşuyo, ama en azından rakibe yapışıyo.

Üzülmez bu sene gayet iyi, Ersan güzel oynuyo, Ferrari geçen sene iyiydi, bu sene adamı pek göremedim zaten yoktu kadroda. O yüzden ağır mı değil mi bilmiyorum. Zapo orta karar bi adam, takımda varsa kovmazsın ama özellikle gidip de almazsın.

abi rıdvan geldiğinde dedim, geldi ama bir olayını görmedik orasını da söyledim zaten asdfsa

Yani adam üst üste bu kadar çok sakatlandıktan sonra ben pek iyi bir performans göstereceğini yine sanmıyorum ama yaşı genç, tecrübeyle düzelir belki,

İsmail iyidir ya bu arada işte, savunma yönü yok cidden çok eksik. Geçen sene Mustafa Denizli birkaç kez açıkta denemişti onu adam daha başarılıydı resmen asdf

ayrıca quaresma ile birlikte oynadığında adamın bindirmeleri bayağı işe yarıyor ama topu ayağında çok tutuyor. Misal hemen alıp orta kesmesi gerekirken gereksiz çalıma giriyor. Tamam atıyorsun çalımı ama ondan sonra ortayı kesince 2323423 tane adam topu uzaklaştırıyor, vurdurmuyorlar vs.

Oyun zekasını da bayağı geliştirmesi gerek, yoksa teknik falan var adamda, cidden yetenekli
Sosyal ağlarda paylaş

Adam gibi bi sol bek olsa takımda öğrenirdi çoktan ama Delinho'nun hiçbişey öğretecek durumu yok belli.

Beşiktaş'ın en çok tranfere ihtiyacı olduğu bölge sağ bekti, 3 transfer yapıldı ama sağbek yine yok. Aslında orası Ekrem'in yeri, zaten. Erhan Güven'in ise yedek olarak bile yeterli olmadığı görüldü. Geçen sene sakatlık vs durumlarında Toraman oynadı orada ama hücuma hiçbir katkısı yok onunda. Hilbert zaten bek değil, ona rağmen Almanlığından gelen bi disiplin var adamda, son düdüğe kadar hayvan gibi koşuyo adam bırakmamak için elinden geleni yapıyo.
Yine diyorum BJK hızlı pas yapıp çabuk oynayabilse sağ açıkta çok pis akar Hilbert, gerçekten öldürücü deparları var çünkü.

Köybaşı'nın fizik olarak güçlenmesi lazım. Adam olup çalışması lazım. Maç oynaya başladıktan sonra mental olarak gelişir zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

valla ben demiyorum ki, en az gol yiyen 6. takım oluşuyla övünen sizin taraftarınız :) ayrıca ligtv'yi açtığımda solda tabata sağda nihat değil de simao ve quaresma'yı izlemeyi ben de istiyorum

Tabata laf ediyosunuz abi , fakat biz Tabata'yı aldığımız zaman bütün takımlar tabata'yı istiyordu , adam patlak çıktı filan o ayrı , Nihat demişsin Fener değil mi 5 sene Nihat türküsünü söyleyen? sonunda Nihat'ı hiç alamayan takım? Beşiktaş alınca tü kaka..
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

He ayrıca Simao Q7 yi gel bigün tribünden izle tv den anlaşılmıyor kaliteleri...

Ahahahah düşünemiyorum öyle birşey. Ama yapan kesinlikle olacaktır. :D

Neyse ben bu kalitede oyuncuların bu fiyatlara alınabilmesini alkışlıyorum. Bunda sadece Demirören ve ekibinin değil, Quaresma, Guti ve Schuster'in de payının olduğunu düşünüyorum. İsimli teknik direktörün de bu +sı var. Rijkaard da aynı olayı GS için yapmıştı.

Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Millet dünya yıldızı görsün biraz. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yazıldımı bilmiyorum ama şu iyimiş

‎2009-2010
İsmail Köybaşı, Matteo Ferrari, Nihat Kahveci, Rodrigo Tabata = 22 milyon 250 bin euro

2010-2011
Ricardo Quaresma, Guti Hernandez, Simao Sabrosa, Hugo Almeida, Manuel Fernandes = 10 milyon 200 bin Euro

şu tamamen serdal adalı'nın eseridir herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

onu bunu bilmem de beşiktaş bu kadroyla şampiyonlar ligine gidemeyince sene sonunda bir zaa yakışacak.

pzero çünkü kendi dengi olan takımlarla oynamak istiyor, manchester united, barca falan.

bknz : GS

cılgın pahalı transfer sonrası bu senekı tırt transferler :/

seneye bjk nin kaderi de oyle olacak dsfg
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşın kadrosunda bekler haricinde önemli bir kalite eksiği olduğunu sanmıyorum ben. ama bir sağ bir sol bek çok sırıtıyor. ibo iyi güzel de günü kurtarmak adına ibo tercihi pek iyi bir seçim değil bence, ya ismaile o bölgede sabır gösterilmeli ya da geleceğe yönelik bi transfer yapılmalı o bölgeye. adam gibi bir sağ bek ise olmazsa olmaz beşiktaş için.

gerçi beşiktaşın bu açık taktikle tr liginde başarıyı yakalaması çok zor. tr liginde büyük takımsan çekeceksin duvarı, belli dakikalarda yüklenip golü bulacaksın yani. oynanan futbol zevk veriyor olabilir ama istikrarlı bir başarı zor. schusteri haklı buluyorum tr ligi hakkında söylediklerinde ama yapacak bir şey yok, oyunu kuralına göre oynayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...