Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili Aral Ithalat....

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Başlık "Sevgili Aral İthalat" olduğu için buraya da koyma isteği duydum. Son SC II satış fiyatı konusunda Facebook'ta bir protesto grubu kurulmuştu, şimdi bir de e-posta gönderme olayı var, grupta sayfa olarak yenilendi. Destek vermek isterseniz, sayfaya üye olabilir, örnek metni de Aral'a gönderebilirsiniz.

Sayfanın adresi:

http://www.facebook.com/pages/StarKazik-Operational/145476618799798

E-posta içeriği;

Sevgili ARAL İthalat yetkilisi,

Starcraft 2 oyununu pek çok oyuncu hevesle beklemektedir fakat siz, açıklamış olduğunuz fiyatlarla bütün SCII bekleyen oyuncuların tepkisini çekmiş durumdasınız. Fiyatları düşürmediğiniz takdirde pek çok oyuncu bu oyunu Dijital Download yoluyla veya yurtdışı satış sitelerinden alacaklard...ır.

Şu anda FRPNET, MMO Haber, Manga Türk gibi siteler tepkilerini dile getirmeye başladılar. Pek çok oyun forumu da bu haksızlıkla çalkalanmaktadır. Türk halkını koyun gibi görmeyin! Destek olun!

Bu grup gitgide büyümektedir. Bu da tepkiyi görmeniz için örnek olacaktır!
http://www.facebook.com/group.php?gid=133790993325024

Bu mailı [email protected] adresine gönderelim, tepkisiz kalmayalım!
Sosyal ağlarda paylaş

bole facebook guruplariyla olucak is diil bu

sole butun turk oyun cmaiyasi bir organize olabilsek, adam gibi tek bir site acip www.ARALSUX.com gibi, arali her yerinden vursak senelerdir olusan memnuniyetsizligi dile getirsek, digital download ile turkiyeye netten oyun yolliyan yerlerin bir bir listesini cikarsak, paypal guidelari filan kursak

aralin poposu oyle bir tutusurki, oyle bir tutusurkiiii

sabun satmiyorsun aral
tuketicinin bu kadar birbirine yakin oldugu oyun pazarindasin
Sosyal ağlarda paylaş

Zarif said:

şimdi bu oyunun vergisi ne kadar acaba türkiye'de? yani kdv olarak ne ekleniyor fiyata. üstüne aral'ın da giderleri vardır elbette de bunun bu kadar büyük bir fark yaratacağını sanmıyorum.

%18 kdv
%20 eglence vergisi

bandrol icinde para aliniyor tabi, tasima ucretleri filanda aral bizi salak saniyor, sanki blizzarddan oyunlari toptanci statusunde dgeilde retail fiyatindan aliyormus gibi yedirmeye calisiyor

blizzardin tavsiye ettigi fiyattan satsa bile baya kari var, ama ac herifler iste nede olsa saticak gecirelim hesabinda, GTA4 te filanda ayni seyi yaptilar
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Valla en güzel örnek Wow expansion çıktığındaydı, fiyatı direk diğer oyunlardan felan fazlaydı, beyefendiler bandrol mandrol ayağına geçirip duruyorlar.

bide WOTLK CE yi ben 150 ye aldim, gene vergi vardi gene bandrol vardi oyun fiyatalri gene heryerde ayniydi

150 den 200 e ziplatmis
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

bole facebook guruplariyla olucak is diil bu

sole butun turk oyun cmaiyasi bir organize olabilsek, adam gibi tek bir site acip www.ARALSUX.com gibi, arali her yerinden vursak senelerdir olusan memnuniyetsizligi dile getirsek, digital download ile turkiyeye netten oyun yolliyan yerlerin bir bir listesini cikarsak, paypal guidelari filan kursak

aralin poposu oyle bir tutusurki, oyle bir tutusurkiiii

sabun satmiyorsun aral
tuketicinin bu kadar birbirine yakin oldugu oyun pazarindasin

Facebook grubunda, dijital sitelerin isimleri veriliyor, tabii ki listesi de oluşturulacaktır. Sonuçta bu bir adım, ortada adım yoktu, mutlaka gelişecektir :)
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

Darksun said:

Valla en güzel örnek Wow expansion çıktığındaydı, fiyatı direk diğer oyunlardan felan fazlaydı, beyefendiler bandrol mandrol ayağına geçirip duruyorlar.

bide WOTLK CE yi ben 150 ye aldim, gene vergi vardi gene bandrol vardi oyun fiyatalri gene heryerde ayniydi

150 den 200 e ziplatmis

CE normal versiyona göre daha hesaplıydı sanırım. 140 a 200 çooook abartı, dolar o kadar artmadı...
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

muhabbeti tam bilmiyorum da, abi aral pahali geliyorsa almayin ordan, digital download var yurtdisi siteler var. tek secenek degil ki aral.

yani ama şu kadar insan orjinal oyun istiyorsa ya kutulu istiyordur ya da steam gibi sistemlerden yüzünden multi oynayamıyordur

aral ithalata sağlam bir protesto çekmek için öncelikle oyun dergilerinin desteğine ihtiyaç var, peki bunu yaparlar mı acep?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...