Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Ogz'de de sordum orada da ilk shopto dediler. Aynı kişi misiniz yoksa xD Bu shopto güvenilir bir yer mi ya? Daha önce hiç alışveriş yapmadım burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 güvenilir evet. ps3 oyunları için kullanıyorum, 4-7 gün arasında geliyor oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 collectors edition yollamıyor shopto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Avrupa'da satışa sunulmuşsa yollar niye yollamıyor :D o tip şeyler genelde Avrupa'da satışa sunulmuyor. Misal Mafia 2'ninkini bekliyordum çıkmıyor :( Gran Turismo'nun kiler çıkar inşallah, fiyatı neyse verip alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 said: Sorry, but this item is not available to customers outside the EU diyor sipariş vermeye çalıştığımda. ben mi beceremedim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yok dogru AB surecine saygilar su ulkede yasamaktan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Başlık "Sevgili Aral İthalat" olduğu için buraya da koyma isteği duydum. Son SC II satış fiyatı konusunda Facebook'ta bir protesto grubu kurulmuştu, şimdi bir de e-posta gönderme olayı var, grupta sayfa olarak yenilendi. Destek vermek isterseniz, sayfaya üye olabilir, örnek metni de Aral'a gönderebilirsiniz. Sayfanın adresi: http://www.facebook.com/pages/StarKazik-Operational/145476618799798 E-posta içeriği; Sevgili ARAL İthalat yetkilisi, Starcraft 2 oyununu pek çok oyuncu hevesle beklemektedir fakat siz, açıklamış olduğunuz fiyatlarla bütün SCII bekleyen oyuncuların tepkisini çekmiş durumdasınız. Fiyatları düşürmediğiniz takdirde pek çok oyuncu bu oyunu Dijital Download yoluyla veya yurtdışı satış sitelerinden alacaklard...ır. Şu anda FRPNET, MMO Haber, Manga Türk gibi siteler tepkilerini dile getirmeye başladılar. Pek çok oyun forumu da bu haksızlıkla çalkalanmaktadır. Türk halkını koyun gibi görmeyin! Destek olun! Bu grup gitgide büyümektedir. Bu da tepkiyi görmeniz için örnek olacaktır! http://www.facebook.com/group.php?gid=133790993325024 Bu mailı [email protected] adresine gönderelim, tepkisiz kalmayalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bole facebook guruplariyla olucak is diil bu sole butun turk oyun cmaiyasi bir organize olabilsek, adam gibi tek bir site acip www.ARALSUX.com gibi, arali her yerinden vursak senelerdir olusan memnuniyetsizligi dile getirsek, digital download ile turkiyeye netten oyun yolliyan yerlerin bir bir listesini cikarsak, paypal guidelari filan kursak aralin poposu oyle bir tutusurki, oyle bir tutusurkiiii sabun satmiyorsun aral tuketicinin bu kadar birbirine yakin oldugu oyun pazarindasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 şimdi bu oyunun vergisi ne kadar acaba türkiye'de? yani kdv olarak ne ekleniyor fiyata. üstüne aral'ın da giderleri vardır elbette de bunun bu kadar büyük bir fark yaratacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Valla en güzel örnek Wow expansion çıktığındaydı, fiyatı direk diğer oyunlardan felan fazlaydı, beyefendiler bandrol mandrol ayağına geçirip duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Zarif said: şimdi bu oyunun vergisi ne kadar acaba türkiye'de? yani kdv olarak ne ekleniyor fiyata. üstüne aral'ın da giderleri vardır elbette de bunun bu kadar büyük bir fark yaratacağını sanmıyorum. %18 kdv %20 eglence vergisi bandrol icinde para aliniyor tabi, tasima ucretleri filanda aral bizi salak saniyor, sanki blizzarddan oyunlari toptanci statusunde dgeilde retail fiyatindan aliyormus gibi yedirmeye calisiyor blizzardin tavsiye ettigi fiyattan satsa bile baya kari var, ama ac herifler iste nede olsa saticak gecirelim hesabinda, GTA4 te filanda ayni seyi yaptilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Darksun said: Valla en güzel örnek Wow expansion çıktığındaydı, fiyatı direk diğer oyunlardan felan fazlaydı, beyefendiler bandrol mandrol ayağına geçirip duruyorlar. bide WOTLK CE yi ben 150 ye aldim, gene vergi vardi gene bandrol vardi oyun fiyatalri gene heryerde ayniydi 150 den 200 e ziplatmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Viktor said: bole facebook guruplariyla olucak is diil bu sole butun turk oyun cmaiyasi bir organize olabilsek, adam gibi tek bir site acip www.ARALSUX.com gibi, arali her yerinden vursak senelerdir olusan memnuniyetsizligi dile getirsek, digital download ile turkiyeye netten oyun yolliyan yerlerin bir bir listesini cikarsak, paypal guidelari filan kursak aralin poposu oyle bir tutusurki, oyle bir tutusurkiiii sabun satmiyorsun aral tuketicinin bu kadar birbirine yakin oldugu oyun pazarindasin Facebook grubunda, dijital sitelerin isimleri veriliyor, tabii ki listesi de oluşturulacaktır. Sonuçta bu bir adım, ortada adım yoktu, mutlaka gelişecektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Viktor said: Darksun said: Valla en güzel örnek Wow expansion çıktığındaydı, fiyatı direk diğer oyunlardan felan fazlaydı, beyefendiler bandrol mandrol ayağına geçirip duruyorlar. bide WOTLK CE yi ben 150 ye aldim, gene vergi vardi gene bandrol vardi oyun fiyatalri gene heryerde ayniydi 150 den 200 e ziplatmis CE normal versiyona göre daha hesaplıydı sanırım. 140 a 200 çooook abartı, dolar o kadar artmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 sağlam bişeyler yazınca da cevap vermemek icin siliolar postları ahah dedim abi siliosun da , sen diğer siteleri napıcaksın peki? ben bu bilgileri bi buraya değil birsürü foruma yazıorum kolay gelsin wallahi uğraşsın aransın napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Abi hadi aral ithalat kendi kafasından koyduğu rakamı sildi peki bu oyunu oynamak için alacağınız ekran kartı TR'ye getiren firmanın kafadan koyduğu 100-200 dolar farkı kim protesto edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 oyunun grafikleri çok iyi değil ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 muhabbeti tam bilmiyorum da, abi aral pahali geliyorsa almayin ordan, digital download var yurtdisi siteler var. tek secenek degil ki aral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 insan elinde kutusu olsun istio ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yaw ztn kimse normal paket icin kavga etmio ki? bizim derdimiz CE alabilmek =) CE yi avrupalılar satmıo cogu site türkiyeye resmen kapanın elinde kalır modunda suan CE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 senko said: muhabbeti tam bilmiyorum da, abi aral pahali geliyorsa almayin ordan, digital download var yurtdisi siteler var. tek secenek degil ki aral. yani ama şu kadar insan orjinal oyun istiyorsa ya kutulu istiyordur ya da steam gibi sistemlerden yüzünden multi oynayamıyordur aral ithalata sağlam bir protesto çekmek için öncelikle oyun dergilerinin desteğine ihtiyaç var, peki bunu yaparlar mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 aral kaça satıyor CE yi şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 smarthan said: oyunun grafikleri çok iyi değil ki ? çok iyi grafikli bir izometrik rts söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Sc2 yi her sene 120şer kağıdamı alacağız bu arada? full content için 360 , collectors ise 600 yani? öhöhö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar