Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sevgili aral ithalat cehennemde yan plz starcraft 2 normal versiyon 140tl collectors 200tl elestirilerede su sekidle cevap veriyor beyfendiler, magrur olma aral ithalatim, senden buyuk kotik var said: bizim birşey sakladığımız yok gökhan bey. biraz daha saygılı olursanız sevinirim. türkiyedeki vergi kanunu ve bandrol kanunu araştırırsanız bu ürünlerin fiyatlarının neden böyle olduğunu daha iyi anlarsınız. ürünün kitapçığı ve kutusu Türkçe olarak yurtdışında özel hazırlandı. işinize gelen herşeyi eleştiriyorsunuz ama iyi bürşeyler yapıldığı zaman taktir etmeyi bilmiyorsunuz. yakın zamanda türkçe oyunlar çıkacak o zamanda bizi taktir edecekmisiniz çok merak ediyorum. cevap almadan sallamak sizin için çok kolay. http://i66.photobucket.com/albums/h245/and0h/trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 senin starcraftla ne işin var viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 e oynicam tabi, severim sc2 konusu karakterleri filan icin alicam multiplayer hevesim yok sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 türkçe oyun ne çıkıcak ki? bürşeyler yapmak lazım edik: crysisi geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 said: bizim birşey sakladığımız yok gökhan bey. biraz daha saygılı olursanız sevinirim. türkiyedeki vergi kanunu ve bandrol kanunu araştırırsanız bu ürünlerin fiyatlarının neden böyle olduğunu daha iyi anlarsınız. ürünün kitapçığı ve kutusu Türkçe olarak yurtdışında özel hazırlandı. işinize gelen herşeyi eleştiriyorsunuz ama iyi bürşeyler yapıldığı zaman taktir etmeyi bilmiyorsunuz. yakın zamanda türkçe oyunlar çıkacak o zamanda bizi taktir edecekmisiniz çok merak ediyorum. cevap almadan sallamak sizin için çok kolay. Onlarada hayvan gibi ücret basacaksanız hiç boşa çıkmaya zahmet etmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 140 çok fazla ya, olmadı cdkey alırım veya biyerlere düşmesini beklerim, zaten online strateji oynayan biri değilim sırf single için merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 multi vs gibi bir imkan sunmuyosa steamden falan almakla cracklisini indirmek arasında hiçbi fark yok. Oyuna para verecek kadar değer veriyosam elimde kutusu kitapçığı cdsi olacak. Aynı şey online olarak müzik vs satın almak için de geçerli. korsan mp3 indirmekle mp3 satın almak arasında hiçbi fark yok. Albümü seviyosam para verecek kadar o zaman cd kitapçık elimde olacak ki sahip olduğumu anlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Viktor said: sevgili aral ithalat cehennemde yan plz starcraft 2 normal versiyon 140tl collectors 200tl o normal versiyonda da oyun dvdsinden baska hiçbirşey yoktur kutuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 viktor beni taktir et. taktir ve teşektür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 said: bizim birşey sakladığımız yok gökhan bey. biraz daha saygılı olursanız sevinirim. türkiyedeki vergi kanunu ve bandrol kanunu araştırırsanız bu ürünlerin fiyatlarının neden böyle olduğunu daha iyi anlarsınız. ürünün kitapçığı ve kutusu Türkçe olarak yurtdışında özel hazırlandı. işinize gelen herşeyi eleştiriyorsunuz ama iyi bürşeyler yapıldığı zaman taktir etmeyi bilmiyorsunuz. yakın zamanda türkçe oyunlar çıkacak o zamanda bizi taktir edecekmisiniz çok merak ediyorum. cevap almadan sallamak sizin için çok kolay. türkçesi böyle olacaksa çıkarmasınlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 allah belani versin aral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Revenant said: allah belani versin aral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 "taktir" var ondan önce sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 onu söylemişler, ölü atı tekmelemek istemedim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Tüh be 1 milyon ile turtturamamışım, 140 a 199 olur demiştim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bu topiği gördüğüm iyi oldu, aral ithalattan left 4 dead almayı düşünüyordum, sırf multi oynamak için tabii ki kutusundan banane sdf? ha bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Türkçe oyun falan iyi uçmuş arkadaş ehueh. 3 senede 3 tane görürsek şanslıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Önümüzdeki 6 ayda 3 tane Türkçe destekli oyun geliyor evet ama bunların ARAL ile alakası yok. Sony Eurasia kendi oyunlarını getiriyor, kendileri yapıyor. Ne kadar rezil bir firma şu Aral ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 arcane said: Türkçe oyun falan iyi uçmuş arkadaş ehueh. 3 senede 3 tane görürsek şanslıyız. hic cevirilmezse daha sansli millet sonra duzgun versiyonu satilmayip cakma turkce versiyonlari piyasada diye yurtdisindan siparis etmekle falan ugrasacak insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Bence Crysis türkçe çok güzeldi öyle demeyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 gecko said: ha bide fazla hardcore ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Sam said: onu söylemişler, ölü atı tekmelemek istemedim. :p lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Darksun said: Bence Crysis türkçe çok güzeldi öyle demeyin ya. cunk iaral degil oyunun yapimcisi yerli akrdesler ceplerinden para verip yaptirdi asdfasfd aral yaparsa KAHRETSIN ADAMIM tarzi, jetixdeki cizgifilm dublajini aratmiyan kalitede olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Beyler biz bu oyunu nerde alıcaz ya? Tr'ye kutulu yollayan sağlam, güvenilir bir site önersenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Shopto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar