dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Thugsta said: kitapcığın sayfalarının alt kısımları birbirlerine yapışmıştı Thugsta said: sayfalarının alt kısımları birbirlerine yapışmıştı Thugsta said: alt kısımları birbirlerine yapışmıştı Thugsta said: birbirlerine yapışmıştı Thugsta said: yapışmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 NFS bayanları, kitapçıklar, yapış yapış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 yarıs oncesi hatunların pop sallsdığı undergroundı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 binlerce kitapcığın içinde benimkini seçmemişler..o kadar şanslı olamam yahu.koladır kola :( edit:imlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 *Cem Yılmaz tonuyla* "bak kola sanacaklar bu sefer de" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Steam ve onca cdkey satan yer varken, dvd ile kutu ile uğraşılmaz bu devirde koleksiyon bile olsa değmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 değer değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bence koleksiyon diyince steam inanılmaz bir fırsat sunuyor insanlara.. İlle maddi bişey olmasına gerek yok bence, 5-10 sene önce oynadığımız mis gibi oyunları 5$'a alma imkanı fln da sunuyor, valla mis mis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 fiziksel olarak benim icin biriktirmek keyif, hayatim boyunca oynadigim her oyunu kutulu alip dizsem cocuklarima sahane bir arsiv kalir, delide para eder ilerde steamde filan o zevk yok, sildigin zaman bastan yuklicen olme essegim olme gecen rise of rome gecti elime, yukledim 5-6 saat bole oynadim sildim sonra, steamde olsa bosu bosuna downlaod cilesi cekicektim ustune steame yarin oburgun ne olucagi, hangi oyunlarin durucagi filan muallakta olmasini gectim, herhangi bir ikinci el degeri yok su an bazi klasikler ebayde rekor fiyatlara satiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Hep koleksiyonun değeri yok diyorlar, bende her seferinde oblivion kutusunun içinden çıkan bonus cd, imparatorluk tarihi kitabı, kıtanın haritası ve oyundaki paranın birebir metalden replikası aklıma geliyor. Sonra steam'e bakıp gülümsüyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Valla ben de elimden geldiğince koleksiyon yapmayı seviyorum ama bazen öyle bi oyun oluyo ki, hemen alıp oynayasım geliyo. Türkiye'ye falan gelmiştir, gelmemiştir bilmeden, beklemeden asılıyorum Steam'den. Bi de zamanında CoD4:MW almıştım kutulu olarak, o ara Steam'den de çıkmıştı. Sonra bi baktım Steam hesabınla ilişkilendiremiyomuşsun kutulu MW'yi. Önceleri içim gitti de, sonra aslında fena etmemişimdedim sdfgsdfg Kutulu oyun almanın hazzı bi başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 hemen kutuluyu alabilsem çok uçuk olmayan bir farka, kesin onu tercih ederim. mesela psp oyunlarını alabiliyorsam kutulu alıyorum, amazon da çoğu zaman psn store'dan daha ucuza geliyor işin güzeli. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Bone said: türk oyunlarında bandrolu yapıştırmak için kutuyu bıçakla deşmiş oluyorlar. ha bi de aldığım oyunların cd'leri çizik çizik oluyor. mümkünse türkiye'den oyun almamayı tercih ediyorum. Bir bende olmuyormuş demekki orjinal dragon age falan aldım cd leri bir çıkardım altları çizik çizik, birde bu bilgisayar oyunlarında satıcıların anlamadığı bir konu arkadaşım oyun eskidikçe fiyatı düşer amerikada en kral oyunu 2 sene sonra 5 10 dolar alırsın kutusu daha fazla eder,burda 5 sene öncenin oyununu utanmadan 80 ytl leye falan satıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Aral son 1 senede epey toparladı. Gelecek için ümitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Zaman zaman 2003 basımlı SWG manualimi okur okur ağlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 lan derdiniz mi kalmadı? türkiyenin oyun-pc vıdı vıdı piyasasının nesi düzgünki kitapçıkları yok efenim kutuları düzgün olsun. illa güzel koleksyonluk oyun istiyorssnız pek tabi order it online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Sorunlarınızı okuduğumda 4-5 yıl önceki DVD piyasası aklıma geldi. Japonya'da, ABD'de çıkan setlere bakıp kafayı yerdik hatta Alien Quadrilogy falan gelecek dendiğinde inanamamıştık. Sonra Tiglon'la Palermo'nun yanına Saga firması bir geldi herşey değişti bir anda. Gelmez dediğimiz setler ülkeye gelmeye başladı, fiyatlar düştü, DVD setlerinin içinden kitaplar fln çıkmaya başladı. Kısacası Aral'ın yanına büyük bir firma daha lazımki rekabet olsuno zaman ortaya daha güzel şeyler çıkar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 DoGMeaT said: lan derdiniz mi kalmadı? türkiyenin oyun-pc vıdı vıdı piyasasının nesi düzgünki kitapçıkları yok efenim kutuları düzgün olsun. illa güzel koleksyonluk oyun istiyorssnız pek tabi order it online. adam gibi is yapmazlarsa duzgun olmaz tabi internetten siparis edilen her oyun korsandan daha beter bir darbedir turkiyeye, hem vergi vermeden ithalat yapiyorsun hemde turkiyedeki satilan oyun sayisini dusurup firmalari yaniltiyorsun arala elestiricezki kendine ceki duzen versin, turkiyede oyun pazari buyudu, marketlerde kcoa koca standlar aciliyor artik o derece, kadikoyun ortasinda dev ekranda mod nation racers reklami yapiyor sony, god of war reklamlari ntv ye cikiyor turk oyun camiyasinin kanseri ithalatci firmalar direk, heapta iksboks gelmis ff13 150 kaat, disarda sure gectikce platin filan ciktikca oyunalr ucuzlar bizde 2 senelik oyunlari satiyorlar cikis fiyatina, yapimcinin destegi kestigi MMO lar donuyor hala piyasada, bilmeden gorup alsan ayvayi yedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kutulu oyun alınca kutuyu, içinden cd yi aldıgım gibi çöpe atarım oyunu yüklerim oynar bitiririm cd yi de kırar çöpe atarım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 hade leyn evine girsem 7yıllık cd-oyun cdleri bilem bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 tiglon mu bişi var bide. dark messiah aldım içinden key çıkmadı. 2 haftada 1 mesaj atıom adamlara 1 sene oldu hala durupda şu adama bi cevap verelim demediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 tiglon bi de palmiye mi ne öyle iki dvd şirketi var, adamlar inanılmaz dvdler getirior da, customer service rezalet. adamlara kaç kere e-mail attım hiç cevap gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 palmiye ahahah. palermo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar