Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 4 - This changes everything. Again.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Para bol bende, iPhone 4 almaya değer mi?

babi para bolsa, sen al bize söyle değer mi değmez mi. sana komazmış nasılsa :)

ilke beyaz hakkaten kötü bu sefer :( siyah al baya güzel duruyor metalik gri ile
Mesaj tarihi:
en korktuğum şey günün birinde kendimi steve in kollarına atacakmışım gibi hissediyorum..

macbok pro üzerine i-phone...

dertsiz tasasız.

ama dayanabildiğim kadar dayanıcam..
Mesaj tarihi:
Valla bende iphone4e çok sıcak bakmaya başladım. İlk kez adam gibi bir telefon hissi verdi bana bu yenisi. Galiba nokiaya ihanet edip iphone4e geçebilirim diyeceğim ama n97'yi de çok yeni aldım ya pffff.
Mesaj tarihi:
ya ne istiyorum biliyomusunuz
böle Iphone4 ü versinler bana 1 ay kullaniyim sora beğenirsem aliyim olmazmı?
çünkü öbür türlü olmazsa olmaz bi özellik arıyorum bi bakıyorum yok. sora uyuz oluyorum nefret ediyorum o cihazdan...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
TeknoSA'dan aldıklarını beğenmezsen gerekçe sunmadan değiştirebilirsin 15 gün içinde. Ama paranı geri alma diye bir olay yok ürün ayıplı olmadı sürece.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Apple Ulysses'u banlamış. Oha, OHA...

once banlayip bugun ozur dilemedi mi apple? sonra bir gelisme daha mi oldu?

apple'in cok salak bir sureci var bu konuda. hicbir ciplakliga izin vermiyorlar. boyle bir kural olunca da calisanlar da hicbir insiyatif kullanmiyor, ciplak resim gorunce reject'e basiyorlar. anca olay olup da bir yetkilinin kulagina gidince ozurler dileniyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum. Wired'da sadece yasaklandığı yazıyordu. Haberi dün yayınlandı ama. Belki bugün geri getirmişlerdir.
Mesaj tarihi:
hayir, sadece itunes uzerinden dosya/muzik/filan aktarabiliyorsun

evet, kendi muzik dosyalarina itunes'a aktarip oradan da iphone'a yukleyebiliyorsun

128 gb filan fikri cok ucuk. su anda 32gb microsim kartlar bile 200 dolar civarinda mi ne. piyasada 32gb ustunu destekleyen cihaz da yok sanirim. yani dunya fiyat olarak da altyapi olarak da daha gecmedi daha yuksek belleklere. 2-3 seneye kadar da alinabilir olacagini sanmiyorum 128gblarin.
Mesaj tarihi:
toggie said:

şu ana kadar üretilenlerin hepsi satıldı demek ki :)
3g ve 3gs satıslarını ikiye hatta üce katlayabilir bu sefer.

biliyorum da hani dersin 1 hafta gecikmeli verilecektir ona gore uret babacim, ama demekki oyle yogun ki uretimde yetistirmeyecek, sicis nah gelir buralara bu.

sonucta pre orderin bir anlamida talebi gormek ona gore uretim yapmak ama bu biraz acaip olmus.
  • Yeni Oluştur...