Kharon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 @penth :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 eger bu seviyede bir telefona alicaksan en iyisi bu. deger/degmez sen karar vereceksin. @ilke, beyazi dandik bu sefer, bosver. eski tasarimda beyaz siyahi doverdi ama yeni tasarimda siyah > beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 pekaziz said: Para bol bende, iPhone 4 almaya değer mi? babi para bolsa, sen al bize söyle değer mi değmez mi. sana komazmış nasılsa :) ilke beyaz hakkaten kötü bu sefer :( siyah al baya güzel duruyor metalik gri ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ekran çatlatan çok olur yalnız bu tasarımla. ekran kapağın içine değil üzerine oturuyor. silikon case şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 beyaz daha iyi bence yine. zevk meselsi işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 en korktuğum şey günün birinde kendimi steve in kollarına atacakmışım gibi hissediyorum.. macbok pro üzerine i-phone... dertsiz tasasız. ama dayanabildiğim kadar dayanıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Valla bende iphone4e çok sıcak bakmaya başladım. İlk kez adam gibi bir telefon hissi verdi bana bu yenisi. Galiba nokiaya ihanet edip iphone4e geçebilirim diyeceğim ama n97'yi de çok yeni aldım ya pffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 iphone 5 cikicak 4 ten 10 ay sonra bence onu bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 millet don değiştirir gibi tel. değiştiriyor azizim hastalık olmuş. Bio iktidar bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Apple Ulysses'u banlamış. Oha, OHA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ya ne istiyorum biliyomusunuz böle Iphone4 ü versinler bana 1 ay kullaniyim sora beğenirsem aliyim olmazmı? çünkü öbür türlü olmazsa olmaz bi özellik arıyorum bi bakıyorum yok. sora uyuz oluyorum nefret ediyorum o cihazdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 TeknoSA'dan aldıklarını beğenmezsen gerekçe sunmadan değiştirebilirsin 15 gün içinde. Ama paranı geri alma diye bir olay yok ürün ayıplı olmadı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 GERGE said: Apple Ulysses'u banlamış. Oha, OHA... once banlayip bugun ozur dilemedi mi apple? sonra bir gelisme daha mi oldu? apple'in cok salak bir sureci var bu konuda. hicbir ciplakliga izin vermiyorlar. boyle bir kural olunca da calisanlar da hicbir insiyatif kullanmiyor, ciplak resim gorunce reject'e basiyorlar. anca olay olup da bir yetkilinin kulagina gidince ozurler dileniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bilmiyorum. Wired'da sadece yasaklandığı yazıyordu. Haberi dün yayınlandı ama. Belki bugün geri getirmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://www.guardian.co.uk/books/2010/jun/16/ulysses-graphic-novel-apple-ipad den okudum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bu haber daha yeni. Apple düzgün bir guidelines yayımlamalı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 iphone 4 preorder sold out olmus. bu ne :) preorder sold out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 şu ana kadar üretilenlerin hepsi satıldı demek ki :) 3g ve 3gs satıslarını ikiye hatta üce katlayabilir bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 alınır ki bu. bi yerlerde 128 gb olacak deniyordu ama apple sitesinde 16 ve 32 gbler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bir de bu itunes zımbırtısı yüzünden sadece ordan satın aldığımız şarkıları mı yükleyebiliyoruz? yoksa elimizdeki mevcut arşivi de aktarabiliyo muyuz bu bebeklere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 aktarıyorsundur ya ayıp yoksa.. yuh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bu aralar dünyada böyle bi torrenttir mp3tür karşıhareket başladı ya. ondan diyorum. peki bu iphonelar itunes kullanılmadan normal hdd misali içine dosya atılabilen aletler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 hayir, sadece itunes uzerinden dosya/muzik/filan aktarabiliyorsun evet, kendi muzik dosyalarina itunes'a aktarip oradan da iphone'a yukleyebiliyorsun 128 gb filan fikri cok ucuk. su anda 32gb microsim kartlar bile 200 dolar civarinda mi ne. piyasada 32gb ustunu destekleyen cihaz da yok sanirim. yani dunya fiyat olarak da altyapi olarak da daha gecmedi daha yuksek belleklere. 2-3 seneye kadar da alinabilir olacagini sanmiyorum 128gblarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 mümtaz bana alsana bi ayfon4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 toggie said: şu ana kadar üretilenlerin hepsi satıldı demek ki :) 3g ve 3gs satıslarını ikiye hatta üce katlayabilir bu sefer. biliyorum da hani dersin 1 hafta gecikmeli verilecektir ona gore uret babacim, ama demekki oyle yogun ki uretimde yetistirmeyecek, sicis nah gelir buralara bu. sonucta pre orderin bir anlamida talebi gormek ona gore uretim yapmak ama bu biraz acaip olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar