Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 2k lira falan olur sonra oha pdf bile okutuyor fenamınıl diye gezer insanlar, yanlış anlamayın güzel bir olay tabi pdf okutması 3gs i de, sms ve arama dışında telefon kullanıyor olsam mutlaka alırım da güzel alet onu da belirtmek isterim, ama tam teşekküllü bir alet çıkarmak için 5 revizyon gerekmiş olması ve insanların buna rağmen uu mecikıl diye gezmesi gerçekten akıl almaz bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ben nexus cuyum iphone a gore bayag ustundu alet simdi iphone a donebilirim, bakalim android in froyo si ve flashi nasil olacak beni tek dusunduren sey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 agustos basina kadar kontratssizi cikarmi acaba amerikada? kardesim agustos basian kadar orda aldirayim iki tane birni kullanir birini satarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 fiyat/performans a baktığımda 5800 iphone3gs ye tercih ettim ki turkcellden normal kampanya fiyatıdnan daha uyguna alaibliyordum (premium hedehödö) ama 4gs daha başarılı daha işlevsel 5800 aldığım zaman 4gs piyasada olsaydı gider onu alırdım üstüne bir de horızlık gasp sigortası yaptıortırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 abi sizin kafaniz mi guzel? gogo htc evo hayir bi de facetime'a sevinenler olmus ya sdfdsafsadfsdafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 şu özellikler gelicek diye dedikodular vardı, bunların ne kadarı geldi? bir de şu an çıkan iphone 4g ile kıyaslanabilecek hangi android telefonlar var? http://img541.imageshack.us/img541/1521/iphone4gmock.jpg http://img41.imageshack.us/img41/1473/iphone4gspec.jpg http://img31.imageshack.us/img31/4127/iphone4gultra.jpg http://img63.imageshack.us/img63/4011/iphone4gamoled.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 android ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 4g olması güzel olmuş, gerçi Tr özellikle istanbul 4g olayına biraz ters gibi. ( çok güzel teknoloji ama, yoğun binaların olduğu dengesiz arazilerde çok masrafl ). Bangladesh ten ucuza bulursam alayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 andorid cihazlar iphone 4'un yaninda cakma cin mali gibi kaliyor. oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 3gs bunun yaninda cakma cin mali gibi kaldi digerlerini bilemiycem. gene bazilari video call bununla sunun arasinda diyip camura baslamis ama biraz sapkanizi onunuze koyunda bakin yahu. islemcisinden ekranina, pilinden yazilimina, estetiginden inceligine, tasarimindan developer destegine, fotograf ve video cekiminden anten tasarimina kadar 4. jenerasyonda yakalanmis gordugum en iyi telefonlardan birisi olmus. adamlar 40 senedir isin icinde degil, adamlar 10000 tane telefonda cikarmadi ama su geldikleri nokta zirve resmen su an icin. cikipta anca 4. sunde demeyin bazilari 10.000. de yapamiyor ?? cogu uretici aliyor islemciyi snapdragon, aliyor pili bilmem nerden, ekran samsungdan, yazilim zaten google veya windows, plastik govde zaten cinden, icinede bolca ruhsuzluk koyalim hah isminide sunu yapalim oldu sana telefon. muhim olan bu degil, muhim olan urun yaratmakda degil bence, ustlerde de yazdigim gibi bir pazar ve kultur , her alanda devrimsel bir urun yaratmak onemli, aha bu o'dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Penthesilea said: abi sizin kafaniz mi guzel? gogo htc evo abi ilke, sen zamaninda sunu da demistin hatirlatirim: Penthesilea said: (konu N900 vs 3gs) soruyu neden bu varken iphone diye sorman lazim :) iphone'un multi touch disinda bir tane daha iyi yonu yok, tech speclere falan bak netten cok uzun simdi o yarin uzun yolculuk var benim sonra yazarim olmadi :) hatta ipad'e de cok dandik dunduk diyip gidip aldin =) ondan yine aceleyle yazma yorumlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 temmuza kadar cikcak mi oh enfes direk alcam telefon beenemiyodum hic urasmamis olurum en guzeli resmen eksik dedigim herseyi koymus adamlar led flash cikarilabilir pil video ve multitasking bi flash yok napalim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 çıkarılabilir pil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 http://www.apple.com/iphone/features/retina-display.html adamlar kendi 3gs'lerini kötülemişler. cidden 3gs ile 4g ekranı bu kadar farkediyor mu merak ettim. sanki iphone 4g, ipad'den daha iyi olmuş gibi, en azından multitasking var. ipad'e koyamadıkları usb'yi buna koymuşlar bi de. ebook okumak için bunu alırım ben abi. cep sözlüğü gibi bişi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ebook okumak için ereader al abi. Çok iyiler. eink süper bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bone said: sanki iphone 4g, ipad'den daha iyi olmuş gibi, en azından multitasking var. ipad'e koyamadıkları usb'yi buna koymuşlar bi de. usb yok, nerden cikardin bone? ayrica yazilimsal olarak iphone ile ipad'in farki yok. misal multitasking ios 4 ile geliyor, ve donanimi yeterli her cihaza geliyor. iphone 3gs, iphone 4 ve ipad'in ucu de multitasking destekleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 nası ya, sitede usb destekleyen pc istiyor ve cihaz usb ile şarj edilebilir diyor? e peki bu ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bilgisayarın USB'sine bağlanması farklı, USB host olması farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ustunde usb portu yok. 30 pin d/c var. o da bilgisayarin usb portuna baglaniyor, itunes ile sync ediyorsun. http://images.apple.com/iphone/images/specs_connectors_20100607.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 usb gibi bilgisayardan dosya alım verimi için kullanamıyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 usb ozelliği eskilerinde vardı yanılmıyorsam bunda da vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 fail all over again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 telefonda 4g yok, adı 4 diye heyecanlanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 gizmodo ilk resimleri gösterdiginde hic begenmemistim simdi ne olduysa bayildim alete 24ü gelsin geceden bekleyelenlerden olacagim herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Beyaz olanını göremedikmi hala? Bide bu öndeki cam arkadada varmış acaba kılıf derdinden kurtarıcakmı bizi? çizilmiyo nasıl olsa. 3gs'e benzerse bu işin satılması/dağıtımı, almak için yine baya bi beklicez sanırım ocak şubat 2011 gibi alırız heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar