Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dungeon Siege 3


axedice

Öne çıkan mesajlar

Inventory management isimli bi alt tür yaratarak oyun dünyasını köklerinden sarsan dungeon siege serinin 3. oyunuyla geri dönüyor! Hem de yapımcısı obsidian.. Ortak tepki şaka mı bu şeklinde, ama adamlar gayet ciddi görünüyor. Zaten 1 nisan falan da diil bildiğin obsidian. Bu defa yayımcı microsoft değil square enix. Sanırım bu sizin japonlu maponlu oyunları yapan adamlardan. Cidden garabet bişey olmuş, ama uzun zamandır coop multi aksyon rpg yoktu ortada belki o açığı kapatır. Şimdilik ortada sadece concept artlar var tabi. Ha bi de konsollara geliyor oyun, ama konu dungeon siege olunca hiç etkilemedi bu olay beni.

http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/06/glacern_01.jpg

said:
So it seems like good news that Obsidian is taking on development duties for Dungeon Siege 3. Gas Powered Games and series creator Chris Taylor pass on the torch to Obsidian for the third entry in the series, perhaps too scarred from the horrible live-action film to carry on themselves.


http://kotaku.com/5557262/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

gitsinler arcanum'u diriltsinler, yetenek ve vakitlerini harcamasınlar buna.


^ This.

Ya da ne bileyim, çok Hack & Slash istiyorlarsa gitsinler bir Icewind Dale 3 yapsınlar, sonuçta IWD serisi de bu adamların elinden çıktı. Dungeon Siege serisini sevmem, onca güzel hack & slash arasında gereksiz geliyor şu olay cidden. Ama Obsidian yapıyor madem, her halükarda oturup oynayacağız yine...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Ben acaba obsidian yaparsa oyun iyi olabilir mi diye şüpheleniyorum. Alpha protocolun ne kadar iyi olduğunu gördükten sonra obsidiana olan inancım baya arttı.


Alpha Protocol cok iyi olma potansiyeli olan ama o potansiyeli bir suru bug, kotu arayuz vs. ile mahvetmis bir oyun benim gozumde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...