axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Inventory management isimli bi alt tür yaratarak oyun dünyasını köklerinden sarsan dungeon siege serinin 3. oyunuyla geri dönüyor! Hem de yapımcısı obsidian.. Ortak tepki şaka mı bu şeklinde, ama adamlar gayet ciddi görünüyor. Zaten 1 nisan falan da diil bildiğin obsidian. Bu defa yayımcı microsoft değil square enix. Sanırım bu sizin japonlu maponlu oyunları yapan adamlardan. Cidden garabet bişey olmuş, ama uzun zamandır coop multi aksyon rpg yoktu ortada belki o açığı kapatır. Şimdilik ortada sadece concept artlar var tabi. Ha bi de konsollara geliyor oyun, ama konu dungeon siege olunca hiç etkilemedi bu olay beni. http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/06/glacern_01.jpg said: So it seems like good news that Obsidian is taking on development duties for Dungeon Siege 3. Gas Powered Games and series creator Chris Taylor pass on the torch to Obsidian for the third entry in the series, perhaps too scarred from the horrible live-action film to carry on themselves. http://kotaku.com/5557262/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 2020 de çıkarsa şanslıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 konsolunuz batsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 gas powered madem bırakmış, neden bu kadar anlamsız bir franchise'ı devam ettirme gereği duymuşlar? bıraksalar ölseydi. hele obsidian'a ve square enix'e zerre anlam veremedim. diriltilmeye değecek bin kat daha iyi seriler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 of ne korkunc bi oyundu dungeon siege 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Anlamsız franchise? lulz. Dungeon Siege en iyi 3 hack & slash'den biriydi. 2. oyunda ağır WoW etkilenmesiyle içine ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yanı yanlsı hatırlamıyosam 8 kisi gidiyoduk, 2 tanesini essek olarak alıyosun, 6 kisi attack move takılıyodu, oyuncu olarak bende esseklerle düsen itemalrı topluyodum, millete potion iciriyodum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 arcane said: Anlamsız franchise? lulz. Dungeon Siege en iyi 3 hack & slash'den biriydi. 2. oyunda ağır WoW etkilenmesiyle içine ettiler. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 1. oyun gayet iyiydi evet, mulez lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 mule kavramını bı yerdinden anlamıs yapımcı iste. off o yarım icilen potionlar.. gök tengri aklımı korududa bu günlere gelebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Xenocide said: konsolunuz batsın ya. +1 ne desem laf değil ismail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 cüce'ye katılıyorum. bone'a katılmıyorum. söyleyeceklerim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Cuce said: millete potion iciriyodum o kadar pot içme simülatörü demiştim ben, oyun otomatik pilot gibi kendi kendini oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bide o yarım potlar baska slota düser, onları arasın icirirsin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bazen sağ klikle heal da yapıyoduk la abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 eraqrest'e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ben katılmamakta diretiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ben acaba obsidian yaparsa oyun iyi olabilir mi diye şüpheleniyorum. Alpha protocolun ne kadar iyi olduğunu gördükten sonra obsidiana olan inancım baya arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 obsidianın kötü bi oyunu yok zaten, yani kotor 2 den itibaren ölümcül kötü değil hiç bi rpgleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 gitsinler arcanum'u diriltsinler, yetenek ve vakitlerini harcamasınlar buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Harbiden, başka işleri mi yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 'Dungeon Siege 3' (PS3/X360/PC) Announced - Screens ??? pc de diyo http://worthplaying.com/article/2010/6/7/news/74729/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Sam'e ve Redeagle'a katılıyorum. Şöyle düzgün bir Arcanum güzel giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Sam said: gitsinler arcanum'u diriltsinler, yetenek ve vakitlerini harcamasınlar buna. ^ This. Ya da ne bileyim, çok Hack & Slash istiyorlarsa gitsinler bir Icewind Dale 3 yapsınlar, sonuçta IWD serisi de bu adamların elinden çıktı. Dungeon Siege serisini sevmem, onca güzel hack & slash arasında gereksiz geliyor şu olay cidden. Ama Obsidian yapıyor madem, her halükarda oturup oynayacağız yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 axedice said: Ben acaba obsidian yaparsa oyun iyi olabilir mi diye şüpheleniyorum. Alpha protocolun ne kadar iyi olduğunu gördükten sonra obsidiana olan inancım baya arttı. Alpha Protocol cok iyi olma potansiyeli olan ama o potansiyeli bir suru bug, kotu arayuz vs. ile mahvetmis bir oyun benim gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar