Drall Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Ben yabancı'yı vedat günyol çevirisinden okumuştum, o kadar kötü bi türkçeydi o kadar içim şişmişti ki o günden beri camus okuyamadım. Çok inanılmaz iyi çevirilmiş bi taneye denk gelirsen ses etsene. artık çeviri kitap okuyamaz oldum resmen. tahsin yücelin kumru ile kumru'sunu da okuyamadım gerçi, yücelin tek sıkıntısı çeviri değil yani sdf Gerçi orhan pamuk'a geçirdikçe geçirdiği bi yazısı vardı, sırf o yazı yüzünden ısınmıştım herife. Derdimde derman olmuştu adam, anlatamadıklarımı çatır çatır yazmıştı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 camus'nün kitaplarını ingilizce çevirilerinden okuyun fransızca bilmiyorsanız, hangi çevirmeninkini okursanız daha iyi olacağını 4chan'de /lit'de sorun, internette en güvenilir edebiyat danışma ortamlarından birisi /lit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Tabi ki Fransızca biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 abi ben yabancı'yı fransızca okuyacak kadar fransızca biliyorum aslına bakarsan. ama ancak yabancı yani, bilen bilir ne kadar basit dili olduğunu. camus'nün diğer kitaplarına yabancı dillerim yetmez. tahsin yücel'in türkçe'sine de türkçem yetmiyor ama öyle abuk bir adam o maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 valla ben fakirlikten on üçüncü sınıf yayınevlerinin ingilizce çevirilerinden okudum camus'yü paperback formatta, döviz daha ucuzken aldım hep, sahaf birinci el falan karışık, tavsiye ederim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Drall said: Law said: http://www.tasfiyedergisi.com/direnen-edebiyat/wp-content/uploads/2011/04/golgesizler_kitap.jpg yorumların nedir kitap hakkında? Ben de merak ediyorum da hasan ali toptaşı, henüz bir kitabını alabilmiş değilim kitabı okuduysanız filmi de izleyin bence. hiç fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 tahsin yücel'in abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 mortheria said: 11/10 mütüş 2 gün önce aldım kısıtlı zamanda 200 sayfayı gördüm sanırım bu zamana kadar en hızlı bu kitabı bitireceğim muhteşem... 5dk otobüs beklerken bile okuyorum yürüyen merdivenden "yürüyerek" çıkardım şimdi 1 sayfa okuyayım diye duruyorum :) su gibi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Enteresan ben de hiç beğenmedim çok fazla şişirilmiş geldi. Ayrıntılar boğdu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 http://i0.wp.com/bitcast-a-sm.bitgravity.com/slashfilm/wp/wp-content/images/ZZ48DF98EC.jpg 100 sayfa filan kaldı bitmesine de, şu adamın 80 lere ne aşkı varmış be. Hadi Ready Player One'da o kadar gönderme hikaye içinde mantıklıydı da bu kitapta yordu bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Marslı yı bende çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 http://img1.dr.com.tr/pimages/Content/Uploads/ProductImages/360421/2a1f414f-beee-4cf0-9491-bac6353bb2c9-1.jpg 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Yav ne kadar çok kitap okuyo. Hem entellektüel hem yakışıklı, doğrusu çok mert bir delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Yok abi estaf. :D su son kitap 140 sayfa falan. Cok okuyo sayilmam, ayda ikiyi gecmemistir burdaki kitap postlarim. Yerdeniz'e basladim simdi, 13-15 yasimdaki harry potter heycanimi animsatti kitap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Fena değil. Kurgusu hoşuma gitti ama sonlara doğru meh oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 http://static.idefix.com/cache/0/270/409886.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 okumadım, dinledim :P adam inanılmaz araştırarak yazmış ve çoğu şeyi gerçekten fizik ve mantığa oturtmuş. böle boş zamanlarında oturup fizik, yörünge mekanikleri, roket teknolojilerini vs araştıran bi herifmiş zaten :D kendi bilmediği bazı konularda uzman görüşleri alıp onlara göre düzeltmeler yapmış falan. tabii bütün bu manyak araştırmalara rağmen arada gerçekleşmesi mümkün olmayacak 3-5 detay varmış kitapta ama yine de baya takdir edilesi. bu arada dinledim dedim de, aralarda çok güzel yerinde espriler var watney karakteri sayesinde. metrobüste kendi kendime ses güldüm birkaç kere, insanlar "manyak mı bu" diye baktılar falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bende turkcesini okumaya basladim bunu, niye bilmiyorum ama "koli bandi" muhabbetinde koptum, metroda sabah sabah pek iyi olmadi sdfsdf ara ara cok guzel espiriler var yalniz. birde turkcesine ceviren kisi yerel argo yu baya iyi kullanmis hic siritmiyor okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Marsli hakkinda; daha kitabi bitirmedim ona gore cevaplayin olm bu Watney denen adam her seyin hesabini yapiyo, bir suru Co2 olaylarina fln giriyo, butun aletleri taniyo, NASA nin kendisinin oldugunu fln dusunuyo ya, e nasa bunun fotolarindan anliyo canli oldugunu. Watney tahmin edemedi mi, lan bunlar fotolardan beni gorurler sole bisi yaziyim da oldugum yerde bekliyim diye; http://www.thesurvivaldoctor.com/wp-content/uploads/2013/10/tom-hanks-cast-away-help.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Okumaya devam et gerekli cevapları bulacaksın ;8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 renksiz tsukuru ve hac yillarini okudum. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 niye yav 1Q84'den garabetinden sonra cillop gibi kitap yazmis haruki-san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 http://images1.babil.com/Content/Uploads/ProductImages/1270208/yerdeniz-buyucusu--yerdeniz-uclemesi-1-1-1.jpg (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 mortheria said: Okumaya devam et gerekli cevapları bulacaksın ;8 olmadi, bitirdim ama bahsettigim seyin bir aciklamasi yok. yani kitap iyi guzel de sadece bu kisimda biraz hizli gecistirmisler gibi geldi bana, yani kamera olayi en basinda kesfedilebilir olmasi gerekirdi. sanirim filmde bu olayi cozmusler, fragmanina bakacak olursak mark yazi yazmis kameralara dogru NASA da okuyup ona gore harekete geciyo. ps; ha birde johansenn ile mark arasindaki ben yazmadim kuzenim yazmis muhabbeti sdfsdfsdf filme mutlaka koymalilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 http://ecx.images-amazon.com/images/I/91wIlIVvXXL._SL1500_.jpg ilk kitabıymış ablanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar