Law Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 http://www.telgrafhane.com/img/bulantdx3.jpg Güzel tavsiye ederim ama yoruyor insanı. Bu kitapda sartre nin varoluşçu felsefesinin ilk kıvılcımları görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/5/52/Saatleri_Ayarlama_Enstit%C3%BCs%C3%BC.jpg 8/10 bazı bolumleri baya sıkıcı gelsede genel olarak akıcı bi kitap. enstitü kurulduktan sorası cok guzel. ayrıca karakterler tek tek muhteşem. dr ramiz ise favorim. baslardaki terapi seansları bolumu muhteşemdi. http://2.bp.blogspot.com/_5MnSqRU930w/TQ_CyWH8_lI/AAAAAAAAABY/sieLj7QmhlQ/s1600/559-Benim-Adim-Kirmizi.jpg yeni okumaya başladım. her bolumun farklı birinin gozunden anlatılması baya hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bugün başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 vaniLLe said: Hermann Hesse - Demian. http://media2.libri.de/shop/coverscans/519/5196632_5196632_xl.jpg bunu loopa sararak okuyabilirim, arada okuyorum hatta. kitabin sonunda gözlerim dolmustu, o kadar iyi '.' şunu okucam en yakın zamanda, guguk kuşu'nu ve trainspotting'i bitireyim hermann'dan aklımda olan çarklar arasında ve demian var direkt. o değil de bozkırkurdu iyi kitaptı ya. hayatımda ilk defa bi yazarın tüm kitaplarını okumaya kasıyorum yalnız sanırım, narziss ve goldmund, rosshalde, gertrud, bozkırkurdu, siddharta, doğu'ya yolculuk bitti. boncuk oyunu, çarklar arasında, demian ve knulp kaldı. başka neler vardı ki şuanda gelmiyo aklıma, bu saydıklarımı da temin edeyim de okuyayım biara ya. varsa ıspartada ya da antalyada al oku sonra geri verirsin diyen bu kitapları, kabul edebilirim sfdg bi iki arkadaş gazlayıp idefixten kitap siparişi verip kargo bölmek lazım yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Aslında "en geç kalınmış kitap" başlığı olsa da oraya yazsam dediğim Oğuz Atay - Tutunamayanlar. Utandım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Okumayanlar utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yav said: Okumayanlar utansın. Allah'tan peşin utanmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sanirim 15 gun icinde beyin kitabi okucam ama hadi hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 aa şansa bak, ben de bunu okuyorum. 10%'dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 şu yabancı klasiklerin çok komik çeviri olanları da var. geçen yıl okumaya calıstıgım monte kristo kontunda sürekli allah razı olsun, hakkını helal et gibi şeyler görünce bıraktım gdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 çevirileri üç yerden okumak lazım zaten meb dünya edebiyatından tercümeler 60'lı yıllar hayat neşriyat günümüz baskılarının en pahalıları ha leyla soykut'un türkçesi çok mu iyi? değil. ergin altay'ın türkçesi daha hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 http://static.ideefixe.com/images/231/231871_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 tam bitmedi ama, referans kitap tadinda zaten. ara ara donup bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Gogol - mayıs gecesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 korkuyu beklerken - oğuz atay 8 ayrı öyüden oluşuyor, her öyküdeki ana karakter dibe vurmuş, bunalımlar, depresyonlar, bayıyor bi süre sonra, içiniz kararıyor, içiniz benimki gibi zaten karaysa daha bi boğuluyorsunuz. kara bir kitap zira, dipde işte, karanlıktır kuyuların dipleri. son 2 öyküyü okumadım sanırım, okuyamadım büyk ihtimalle, bi süre de okumayı düşünmüyorum açıkçası. ama yer yer kendimi buldum karakterlerde, farketmediğim şeyleri farkettim. neyse öyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 daha yarısındayım ama çok hoşuma gitti. nostaljik zamanlara gidip o dönemleri yaşamak için tercih edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bitti bitmek üzere sıradaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 tembel ayaklanmasını beğenirsen öm at ben de bakayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 fds yok lan bitirmedim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ucakta cıtır cerez gibi okudugum icin bitti.. asıl en son okudugum kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar