zlorwf Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Merak ettim Melf, Isaac gibi adamlar nereden alınmadır? Birinin asit oku birinin füzeleri var:) Nerede yapmış bu amcalar bu büyüleri?[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Elminster'in da bazi büyüleri var :) valla Melf'i görsem alnindan öpücem, adam kasmis süper bir büyü yapmis, BG2'de en çok kullandiklarimdan biriydi..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 nerde mi yapmışlar? ... enteresan bi soru. kaldım böyle.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Nerde icad ettiklerini soruyorsan DM's guide da spell research kısmı var ordan bakabilirsin, pc yada npcler için aynı kurallar geçerli. Mordankainen ve Bigby Greyhawk dünyasından geliyor. Larloch faerun'un en güçlü büyücüsü. Khelben fearun da güçlü bir büyücü, Mystra nın chosen ı. Aganazar ve Melf kimdir bende bilimiyorum[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 aganazar FRdan (a.k.a Toril) bigby, melf, mordenkainen, otiluke, tenser vs. gibi PHBde geçen tipler hep greyhawktan (a.k.a Oerth). büyük bi kısmı mordenkainen yönetimindeki 8 büyücü. bi de Sigilde (a.k.a the Cage :-p), the Lady's Wardda Bigby'nin bi heykeli var. Büyük adam vesselam...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 27 Mart 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 hmm greyhawk'a baslattiracaksiniz adam1.. hmm.. greyhawk'in oyununu alsam bu adamlari görme imkan1m1z varm1d1r?[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 temple of elemental evil diyosan giriş demosunda olaya girip düşman ordusunu dağıtan cübbeli tipler bu elemanlar oluyo.[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 AaaAAaaAa?? Ciddenmi?[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 eğer doğru hatırlıyosam ve 8 tanelerdiyse öyle...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 chromatic orb'u yapan kimse ona duyduğum minnet ev kadınlarının bosch'a duyduğu minnet gibidir..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 chromatic orb anonim dir :P mordenkainen'ada saygım sonsuz ;)[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Aganazar's Scorcher ı tek geçerim ben büyü yapsam öyle birşey olurdu, büyük adammış :)[signature][hline]THE BAB,THE ONLY...ARCBABZ!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bence olay "mordenkainen's disjunction" da biter. bu kadar hoş bir büyü tanımam. zaten abjuration gibisi yok yahu :)[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 shapechange rulz. özellikle 3.5 ed da. DM yaratık çıkarmaktan korkar oluyo walla oyuncuların karşısına: oyuncu sırıtır: ben şeye dönüşecem, hani geçen gün gördüğümüz half-dragon, vampire, pseudonatural paragon troll vardı ya :D[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 En babaları Counsil of the Eight'dedir bu adamların... ;)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 magius da büyük adammış. magius' light of truth sağlam büyü. bir de ilginçtir fireball attıktan sonra yaratıklar yanmıyor. yanıyorsa palin's pyre yazış bir büyü haline dönüşür (ekstradan yanma efekti verdiği için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Ractamainus, 31 Mart 2004 15:27 tarihinde demiş ki: bence olay "mordenkainen's disjunction" da biter. bu kadar hoş bir büyü tanımam. +1milyon[signature][hline]oha fln oldum yaanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 magius o kadar da kral bi büyücü değil , ama kral adam orası ayrı kitapda giriş büyüsü disintegrate ki dl de pek görmedim böyle giriş yapan birini kendi citadeli elementalları falan var the legend of huma mı ne orada var bol bol tavsiye ederim güzel kitaptır :)[signature][hline]oyunuzu bana verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 magius salam kos ucuymus:lol o adamlar daha çok normal acid arrowla karIsmasIn diye çIkmIs o yüzden hep gereksiz adam diye düsünmüsümdür onlarI:) demek TOEEde ortalIgI duman edenler onlar..... o zaman saygImIz sonsuz:) phantasmal kIller kadar eglencelI büyü yok ama, adam kalp yetmezlIgInden ölüyo:) (kusra bakmay1n klavye lamer g1b1 yaz1yo, neden b1lm1yorum)[signature][hline]Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons?? arada citizen olmuşuz haberimiz yok:) vay bee... Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Bg2 de gorduklerimi kitaplarda gormek insanın baya hosuna gidiyor(masaustu oynamadıgımdan onların ordan geldigini bilmiyordumda).ama kesinlikle melf rulz..trollere karsı cok ise yarıyor...[signature][hline]Surgha The orc.. Delikanlı mage Xantos.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 time stop deli bişi[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Abi-Dalzim rulaz derim başka bişi demem. 8.lv Abi-Dalzim's horrid wilting büüsü ile taş üstünde taş kalmıo.wail of banshee kadar da güçlü ayrıca(ikisi arasındaki farkı hala anlamış diilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 otto abi otto yedin mi büyüyü dünya alem lambada pisti sana :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Wail of Banshee fort save attırıp adamı doğrudan öldürüyor.Damage falan vermiyor.Horrid Wilting ise 1d8 per level(max 25d8) damage verir.Fort save atıp damage'ın yarısını kurtarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mordenkainen Disjunction-Faithful Hound-Lucubration-Magnificent-Sword ... hepsi güzel ve kullanışlıdır[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar