Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyü isimlerinde adı geçen şahıslar

zlorwf

Öne çıkan mesajlar

Merak ettim Melf, Isaac gibi adamlar nereden alınmadır? Birinin asit oku birinin füzeleri var:) Nerede yapmış bu amcalar bu büyüleri?[signature][hline] Ready for your eyes,
Running for your heart

Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki:
ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki..

Sosyal ağlarda paylaş

Nerde icad ettiklerini soruyorsan DM's guide da spell research kısmı var ordan bakabilirsin, pc yada npcler için aynı kurallar geçerli. Mordankainen ve Bigby Greyhawk dünyasından geliyor. Larloch faerun'un en güçlü büyücüsü. Khelben fearun da güçlü bir büyücü, Mystra nın chosen ı. Aganazar ve Melf kimdir bende bilimiyorum[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

aganazar FRdan (a.k.a Toril)
bigby, melf, mordenkainen, otiluke, tenser vs. gibi PHBde geçen tipler hep greyhawktan (a.k.a Oerth). büyük bi kısmı mordenkainen yönetimindeki 8 büyücü. bi de Sigilde (a.k.a the Cage :-p), the Lady's Wardda Bigby'nin bi heykeli var. Büyük adam vesselam...[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 27 Mart 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

temple of elemental evil diyosan giriş demosunda olaya girip düşman ordusunu dağıtan cübbeli tipler bu elemanlar oluyo.[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

chromatic orb'u yapan kimse ona duyduğum minnet ev kadınlarının bosch'a duyduğu minnet gibidir..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

shapechange rulz.
özellikle 3.5 ed da. DM yaratık çıkarmaktan korkar oluyo walla oyuncuların karşısına:

oyuncu sırıtır: ben şeye dönüşecem, hani geçen gün gördüğümüz half-dragon, vampire, pseudonatural paragon troll vardı ya :D[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
magius salam kos ucuymus:lol
o adamlar daha çok normal acid arrowla karIsmasIn diye çIkmIs o yüzden hep gereksiz adam diye düsünmüsümdür onlarI:) demek TOEEde ortalIgI duman edenler onlar..... o zaman saygImIz sonsuz:)
phantasmal kIller kadar eglencelI büyü yok ama, adam kalp yetmezlIgInden ölüyo:)
(kusra bakmay1n klavye lamer g1b1 yaz1yo, neden b1lm1yorum)[signature][hline]Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons??
arada citizen olmuşuz haberimiz yok:) vay bee...
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...