Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ya arkadaşlar; 3-4 gün evvel annem hasta oldu. Eve gelince çıkarmış falan. Su içse çıkarıyodu. Neyse onunki geçti, şimdi aynı hastalığa ben yakalandım! Dün midem bulanmaya başladı. 4 kere falan kustum. Su içtim o bile çıktı. Sonrasında felaket bir karın ağrısıyla inleye inleye uyumaya çalıştım. Bugün daha iyiyim, midem daha iyi hiç çıkarmadım da, sebze falan yedim azıcık. Ama karnım ağrıyor hala, arada hafif ateş geliyor. Bir de bacak kaslarım kesiliyor falan, bir garip. Ve acayip halsizim. Nedir bu ya hiç böyle birşey yaşamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bir doktora görünmeni şiddetle tavsiye ediyoruz, havalar çok sıcak bişeyler çıkarmak iyi bişey değil falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Buraya kadar doktora gitsenize abicim. Allah allah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 gıda zehirlenmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 virüs, bakteri, evde yediğiniz bişey, içtiğiniz su, doktora gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ishal var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 calimero said: gıda zehirlenmesi... evet abi direk belirtiler uygun. gidin doktora serumu dayasın su kaybından ölmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 sipeyskeyk said: Buraya kadar doktora gitsenize abicim. Allah allah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ya kusura bakma abi ama, cidden buraya yazmisin insan bi doktora gider :D bu kadar mi bagimlisiniz bu siteye gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 eyç ay vi olmasın sakın.. helikopter gibi bişiydir olm. dışarıdan bişi yemişsinizdir, içme suyunda vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 calimero said: gıda zehirlenmesi... benim de aklıma bu geldi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 gıda zehirlenmesine benziyor, annenle ortak olarak ne yediniz rahatsızlanmadan önce söylersen tahminde bulanabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Gıda kaynaklı gibi duruyor. Dışarıda salata veya et/et ürünleri yediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yediğin birşeyden zehirlenmiş olabilirsin doktora git . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 kirli bi meyve sebze yemişsin ya da içme suyundan virus kapmıssın geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 calimero said: gıda zehirlenmesi...This. 2 gün yatarsın, 3. gün bir şey kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Herkes doktor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ruhunda var türklerin araba bozulunca herkes tamirci, borsa düşünce herkes ekonomist, biri hastalanınca herkes doktor oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 allahtan abazalığa böyle bi tepki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gida zehirlenmesinde bir kere cikariyorsun, bitiyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sağolsunlar askerde zehirlenmiştim dalyan köfteden serum dayamışlardı birkaç tane geçmişti 6 7 saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Adam mesajdan sonra bişey yazmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 helicobacter pylori bu ara pek bi yaygın kendisi geçtiğimiz haftalar da pert etti bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bana geçenlerde oldu mide virüsü, şerefsiz 1 hafta boyunca midemi öldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 domuz gribi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar