tomkat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 google hosted sitelere giremiyorum google.com haric youtube, google-analytics falan hicbiri proxy olmadan acilmiyo ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Google'ın kendi dns'lerini kullanıyosun muhtemelen. Sorunlu onlar, 4.2.2.3 ve 4.2.2.5 kullanmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Kojiroh said: Google'ın kendi dns'lerini kullanıyosun muhtemelen. Sorunlu onlar, 4.2.2.3 ve 4.2.2.5 kullanmayı dene. open dns ile de denedim ayni bok senin dedigin dns ile deniyim bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Şimdi khalad'la konuştuk da o da benim dnsleri kullanıyo, o da giremiyo. İlginç valla. Ekşide de yazıyolar bi şeyler sürekli şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yok abi hic bi sekilde proxy olmadan girmiyo flush dns attim, ip degistirdim tik yok uk ipsinden girince sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben girebiliyorum google dns ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bende giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bende denedim simdi hepsi aciliyor, belki gecici bir durumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 telekom kullanmiyorum telekomun banladigi sitelere dns olmadan da giriyodum ama youtube sapitti modeme res atiyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben de mevcut dns lerim ile utube a giriyordum dünden beri giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Google olayı bende de var dünden beri. İzmir/Güzelyalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 youtube gg ben de de acılmıyo,noluyo yne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 connecting'de kaliyo bi yerde timeout oluyo takilyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 google dnste bi sorun var, dün youtube açamadım uzunca bi süre, eski dns adresine döndüm mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Open dns ve Google dns 'i denedim ama her ikisinde de sonuç aynı. Youtube açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 opendns ile girebiliyorum ben heryere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 said: Try out namebench. It hunts down the fastest DNS servers available for your computer to use. namebench runs a fair and thorough benchmark using your web browser history, tcpdump output, or standardized datasets in order to provide an individualized recommendation. namebench is completely free and does not modify your system in any way. This project began as a 20% project at Google. NameBench Bu Program bulunduğunuz yerden size uygun en hızlı DNS sunucularını test edip gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 google niye ip ban atsın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben de giremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben de giremiyorum birisi biyere sorun hosts taymış falan yazdı napıyoduk hosts dosyasını nerden buluyoduk youtube yazan satırları mı siliyoduk neydi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abi ben de de acılmıyodu,tarayıcından taracıya farkediyor nasıl isse anlamadım.sdf herneyse ff kullanyrm ben,vekil sunucuya http://go.navige.com/ yazın girin.ben öle yaptm girebiliyorum su an.dns ler fayda etmiyor hepsini denedim olmadı. ff icin vekil sunucu araclar>secenekeler>gelismis>ag>ayarlar en altta vekil sunucuya tılayın oraya http://go.navige.com/ yazın tmm bütün yasaklı sitelere girebiliyosunuz o zaman.browsera res atmayı unutmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Kojiroh said: Google'ın kendi dns'lerini kullanıyosun muhtemelen. Sorunlu onlar, 4.2.2.3 ve 4.2.2.5 kullanmayı dene. bunu denedim girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 http://code.google.com/p/namebench/ bu adrese girmiyor proxy olmadan ne ayak lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yine gitti -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 zeawee said: Kojiroh said: Google'ın kendi dns'lerini kullanıyosun muhtemelen. Sorunlu onlar, 4.2.2.3 ve 4.2.2.5 kullanmayı dene. bunu denedim girdi. Bunlar çalışıyor, girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar