0ne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 gayette aramaya inanaraktan aradım ama açılmamış sanırım. Buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 müzik (td) moviemaker (td) başarısız photoshop çalışmaları(td) bu sefer güldürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Fıkra gelsin o zaman bi tane. Kadının Biri Kocasına: - Kocacım Musluk Damlatıyor Tamir Eder misin, Diye Sorar. ...Adam: - Banane Ben Musluk Tamircisi miyim Der. Kadın Bi Başka Gün: - Kocacım Salondaki Priz Çalışmıyor Bakar mısın , Der. Adam: - Banane Ben Elektirikcimiyim Der. Yine Başka Bi Gün Kadın: - Kocacım Kapının Biri Kapanmaz Oldu Yapar mısın? Der. Adamdan Yine Aynı Cevap Gelir: - Banane Ben Marangoz muyum. Birkaç Gün Sonra Adam Akşam İşten Döner Ve Bir Bakar Musluk Yapılmış Priz Çalışıyor Kapıda Kapanıyor. Merak Eder Ve Karısına Sorar: - Kim Yaptı Bunları? Kadın: * Karşı Komuşumuz Mithat Bey. - Ama Karıcım O Şerefsiz, Karşılıksız Bir şey Yapmaz ki. * Tabi Yapmaz. Bu İşler Karşılığında Bana "Ya Bana Pasta Yaparsın Ya da Benimle Yatarsın " Dedi Zaten. Adam Tedirgin Bir Şekilde Sorar: - Tabi Sen Pasta Yaptın Demi Karıcım? Kadın Cevap Verir; * Niye Ben Pastacı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 açmayın böyle kötü şeyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yani kadın aşüftemiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 0:35 . belki topik kurtulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 0ne said: Fıkra gelsin o zaman bi tane. Kadının Biri Kocasına: - Kocacım Musluk Damlatıyor Tamir Eder misin, Diye Sorar. ...Adam: - Banane Ben Musluk Tamircisi miyim Der. Kadın Bi Başka Gün: - Kocacım Salondaki Priz Çalışmıyor Bakar mısın , Der. Adam: - Banane Ben Elektirikcimiyim Der. Yine Başka Bi Gün Kadın: - Kocacım Kapının Biri Kapanmaz Oldu Yapar mısın? Der. Adamdan Yine Aynı Cevap Gelir: - Banane Ben Marangoz muyum. Birkaç Gün Sonra Adam Akşam İşten Döner Ve Bir Bakar Musluk Yapılmış Priz Çalışıyor Kapıda Kapanıyor. Merak Eder Ve Karısına Sorar: - Kim Yaptı Bunları? Kadın: * Karşı Komuşumuz Mithat Bey. - Ama Karıcım O Şerefsiz, Karşılıksız Bir şey Yapmaz ki. * Tabi Yapmaz. Bu İşler Karşılığında Bana "Ya Bana Pasta Yaparsın Ya da Benimle Yatarsın " Dedi Zaten. Adam Tedirgin Bir Şekilde Sorar: - Tabi Sen Pasta Yaptın Demi Karıcım? Kadın Cevap Verir; * Niye Ben Pastacı mıyım? offf, her kelimenin ilk harfi büyük, konuşma çizgisinin * olarak kullanıldığı müstehcen gibi yazılan ama hiçbir cinsellik unsuru barındırmayan ergen fetocu fıkrası..... moralim bozuldu lahn okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Kadın yatmıs mı simdi adamla :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 topiği ilk gelen kötü eleştriden sonra fıkrayla toparlayan 0ne'ye: (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Black-ice said: topiği ilk gelen kötü eleştriden sonra fıkrayla toparlayan 0ne'ye: (tu) ahaha topigin gidisatina güldüm bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Rikkie said: 0ne said: Fıkra gelsin o zaman bi tane. Kadının Biri Kocasına: - Kocacım Musluk Damlatıyor Tamir Eder misin, Diye Sorar. ...Adam: - Banane Ben Musluk Tamircisi miyim Der. Kadın Bi Başka Gün: - Kocacım Salondaki Priz Çalışmıyor Bakar mısın , Der. Adam: - Banane Ben Elektirikcimiyim Der. Yine Başka Bi Gün Kadın: - Kocacım Kapının Biri Kapanmaz Oldu Yapar mısın? Der. Adamdan Yine Aynı Cevap Gelir: - Banane Ben Marangoz muyum. Birkaç Gün Sonra Adam Akşam İşten Döner Ve Bir Bakar Musluk Yapılmış Priz Çalışıyor Kapıda Kapanıyor. Merak Eder Ve Karısına Sorar: - Kim Yaptı Bunları? Kadın: * Karşı Komuşumuz Mithat Bey. - Ama Karıcım O Şerefsiz, Karşılıksız Bir şey Yapmaz ki. * Tabi Yapmaz. Bu İşler Karşılığında Bana "Ya Bana Pasta Yaparsın Ya da Benimle Yatarsın " Dedi Zaten. Adam Tedirgin Bir Şekilde Sorar: - Tabi Sen Pasta Yaptın Demi Karıcım? Kadın Cevap Verir; * Niye Ben Pastacı mıyım? offf, her kelimenin ilk harfi büyük, konuşma çizgisinin * olarak kullanıldığı müstehcen gibi yazılan ama hiçbir cinsellik unsuru barındırmayan ergen fetocu fıkrası..... moralim bozuldu lahn okuyunca. aaabi şu tespitine hayran kaldım lan, aynı böyleydi böyle erkek femlerinde abazan asistanlar sınıfta ABİ KARDEŞ SAMİMİYETİ adına kıytırık fıkralar anlatırlardı hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Topici fıkra güzelleştirmiş onsuz çekilmez bu topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 videoyu 4 saniye izledim fıkra ise cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ibretlik bi paylaşım helal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 http://cdn3.knowyourmeme.com/i/25391/original/funny-dog-pictures-what-has-been-seen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Bunlara gülmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Abilify said: Kadın yatmıs mı simdi adamla :O Sanırım pastaneden almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Ayrıca böyle konu açanlara; http://www.woosk.com/wp-content/uploads/2009/01/eightfoot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Kadın şimdi Mithat'la sevişmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 gif (tu) ha bide, fıkrayı biyerden c/p etmiştim. Bişeyleri okurken yazı tipine falan çok dikkat etmem, ama noktalama işaretleri, evet ederim. Hani oturup ta kendim yazmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sağa poanım dohuz etti mi kırg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Black-ice said: topiği ilk gelen kötü eleştriden sonra fıkrayla toparlayan 0ne'ye: (tu) ismi böyle mi okunuyo? O NE? şeklinde, daha sempatikmiş. Ben de okurken o ne dicem bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 0ne said: gif (tu) ha bide, fıkrayı biyerden c/p etmiştim. Bişeyleri okurken yazı tipine falan çok dikkat etmem, ama noktalama işaretleri, evet ederim. Hani oturup ta kendim yazmadım.selamınaleyküm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar