Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ben şahsen İsrail'in Gazze'de yaptıklarına ne kadar karşıysam antisemitizme de o kadar karşıyım. Bu İHH nin de uç noktalarda antisemtik bir örgüt olduğunu düşünüyorum. Cahil halka çok güzel bir nefret yöneltme imkanı verdiler Herkes mal mal İsrail kötü İsrail şeytan diyor. Bizim evinde kendi halinde oturan adamımız bile gitti İsrail'de evinde kendi halinde oturan tanımadığı İsrailliye kanlı bıçaklı düşman oldu bir anda. Şimdi de "anket sonuçlarına göre yüzde bilmemkaçı bizi düşman olarak görüyor" diyorlar. Adam seni düşman olarak görecek tabi. Ayrıca bu dinci şerefsizliği daha olayın ilk günü ortaya çıktı. Taksimde protesto ediyorlar olayı ulan aynı gün 6 askerin sırtından vurulup öldürülmüş Filistin bayrağı tutmayan eline de bir Türk bayrağı al ikisini beraber tutarak git o protestoya be adam. Umurlarında değil ki bizim ölen askerlerimiz, aman ümmete birşey olmasın aman Arap'a birşey olmasın. O protestoda yeşil bir bayrak tutanlar bile vardı arada. Nerede kendini dünya meselelerinden anlıyor sanıp aslında kafası çalışmayan adam varsa çok güzel belli etti kendini bu olayda. Olayın görünen amacı olan abluka altındaki insanlara yardım etme fikri tabi ki güzel ama altında gizli olan o diğer fikirler de bir o kadar çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bizim 'moderen' insanımız nerdeydi peki, o gün norveçli milletvekilleri filistin bayraklarıyla parlamentoya girerken? onu sormak lazım esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Evet Aket-Atum un yazdiklarina katilmamak elde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Sam said: bizim 'moderen' insanımız nerdeydi peki, o gün norveçli milletvekilleri filistin bayraklarıyla parlamentoya girerken? onu sormak lazım esas. ne demek istediğini cidden anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Sam said: bizim 'moderen' insanımız nerdeydi peki, o gün norveçli milletvekilleri filistin bayraklarıyla parlamentoya girerken? onu sormak lazım esas. valla ben israil bayrağı ile dolaşıyordum dediğim gibi arapların kökü kurusa umurumda olmaz birde sevinirim 1 yahudiyi 1000 araba değişmem norveçlileri tuzu kuru onlar istediğini yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Bu olayda İsrail'in savunulacak tarafı yok, kendi kendilerini yargılayamıyorlarsa dışarıdan müdahale şart. Fakat bizim de kendimizi bir sorgulamamız lazım, bu gemi niye gitti oraya, gerçekten amacı neydi, bu olayın patlak vermesi kimlerin işine yaradı, kimlerim zararına oldu, bu işine yarayanların bu olayda ufacıkta olsa bir ilgileri var mı, yok mu? Bunlar ve bunlar gibi bir çok soruyu da bizim kendimize sormamız lazım, biz yapamıyorsak dışarıdan objektif, dürüst birine, tıpkı İsrail'in başvurması gerektiği gibi, bizim de başvurmamız doğru olur diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Aket-Atum said: Sam said: bizim 'moderen' insanımız nerdeydi peki, o gün norveçli milletvekilleri filistin bayraklarıyla parlamentoya girerken? onu sormak lazım esas. ne demek istediğini cidden anlayamadım. olayı ümmetçiliğe bağlıyorsun ki bunun desteksiz bir iddia olduğu en medeni ülkelerin yaptıklarına bakarak söylenebilir. bizim ümmetçi değil de gerçekten hümanist olan, çağdaş vatandaşlarımız ve örgütlerimiz, vakıflarımız kendilerini göstermediyse bu onların kendi yanlışı. sakallıların değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Sam olayı ümmetçiliğe bağlama nedenlerimden en büyüğü o ilk gün olan protestolar. Tekrar yazmanın anlamı yok bir önceki sayfada duruyor WoT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Müslümanlar biraz iki yüzlü. Amerika Irak'a girip altını üstüne getirdi 1 milyon insanın ölmesine sebep verdi hiçbiri kılını kıpırdatamadı. Bu günlerde mazlumun yanındayız diyen recep bey meclisden tasarıyı geçirmeye çalışıp amerikaya ırak savaşında doğrudan olmasada destek vermeye çalışıyordu ne çabuk unuttu bunu bu millet ? İsrail'in yapmaya çalıştığı şeye hak veriyorum ama uygulayış biçimi çok yanlış bunu düzeltmeleri lazım. Öyle ya da böyle o toprakları o insanlar zamanında satıp bunlara orada topluluk oluşturma fırsatını tanıdılar, kendi ahmaklıkları başkalarının değil. Eğitimsizlikleri onları koyun sürüsünden farksız kılmıyordu başlarındaki çobanların yaptıkları hataların bedelini ödüyorlar. Aydınlığa karşı olan islam topluluklarının yaşadığı bu tür olaylara ben pek üzülmem açıkçası. İsrailliler bundan birkaç yıl öncesine kadar zırt pırt bomba/füze uyarıları yüzünden hayatlarına devam edemiyordu. Ambargo kalkarsa tekrar eski haline dönecektir. Ortada bir yol bulamadıkları için olan masum filistinlilere oluyor, çözümü çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Aket-Atum said: Sam olayı ümmetçiliğe bağlama nedenlerimden en büyüğü o ilk gün olan protestolar. Tekrar yazmanın anlamı yok bir önceki sayfada duruyor WoT. benim yazdığım da hemen bunun üstünde duruyor. argümanın yetersiz diyorum ve kanıt olarak batılıi medeni ülkelerin tepkilerini gösteriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ben de diyorum ki o gün acaba Norveç'te ölen herhangi bir ordu mensubu var mıydı? Şunu demem mi gerekiyor illa? Yoksa bu "argümana" (sokucam bu lafa da kılım) rağmen mi hala yetersiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vwsMJmvS0AY bunu izleyin zamanınız varsa. şimdi adamlar aşırı hazırlıklı gitmiş zaten. yani israil'in saldırısını bekliyorlardı. gaz maskeleri, spreyler vs. o sopalar falanda öyle. uluslararası sularda saldırması israil'in sana bir suç. senin kendini korumak hakkın. ama israil askerine karşı sen kendini koruma adına fiziksel bi saldırı yaparsan seni çeker vurur. adamlar öyle ya da böyle bir devlet. orda insanlar inen askerlere saldırmasa kan akmayacaktı. israil askeri itip kakacak, kelepçeleyecek sorguya çekecek ve geri yollayacaktı bikaç gün sonra insanları. bak video a. ALLLAH U EKBER TEKBİR ler havada uçuşuyor. saldırın lafları falan. kim lan bunları organize eden ? ben bu lafları yolda duysam tırs tırs kaçarım. birileri bu işe kalkışırken kafasında şehitlik kavramı zaten vardı. ölmeden alçak siyonistlere karşı savaşayım, şehit olayım, hurilerle fink atayım öbür tarafta diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Açıkcası batılı ülkelerin tepki göstermeme sebebi oraya giden insanlarının amacının olay çöıkarmak olmadığı için ölmemeleri bence. Bizim de 9 kişimiz ölmemiş olsa diğer gemiler gibi medenice preotestosunu yapıp teslim olsalar bizde bu kadar konuşmazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Siyaset yasak değil miydi forumda? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 mani said: birileri bu işe kalkışırken kafasında şehitlik kavramı zaten vardı. ölmeden alçak siyonistlere karşı savaşayım, şehit olayım, hurilerle fink atayım öbür tarafta diye. Mani ne kadar ucuz bir mantaliten var. Adam hurilerle seks yapabilmek için gidip öldü yani? 3. sınıf bir bakış açısı.. Görünüşe göre kimlik kağıdınızda müslüman yazmasının verdiği "din" ezikliği bilinçaltınızın dibine kadar işlemiş. O kadarki eğer ölen müslümansa değersiz, zira gene bir başkasının yazdığına göre 1 israilliyi 100 araba değişmezmiş. Buralar size az hacım, harcamayın kendinizi buralarda. Bakın tevfik fikretin oğluna, adam hayatının anlamını bulmuş gittiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 özet geç pls inci sözlüğe her hangi atıf yoktur. Tüm modlara sonsuz sevgi ve saygımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 sayilarla ilgili tutarsizliga cevap veremedi simdide kafirlikle sucluyor milleti :D dincileride sevmiyorum, israilide sevmiyorum yiyin birbirinizi, gidin hamasa filan katilip savasin tekbirler getirerek ama insani degerleri kullanarak taraf secmeye zorlamayin insanlari cunki israille hamasin ayni bok oldugunu yedi duvel biliyor ha filler tepisirken altlarinda ezilen filsitin halkini zerre kadar dusunuyorsaniz hamasi su sacma sapan dusuncelerinizle savunmayin ama radikal islamci kankalar icin konunun filistin halkindan cok yahudileri sabun yapma fantezisi oldugunu gayet iyi biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 sharky said: Hocam uluslararasi sularda saldirmak her sekilde suc. Israil'in yaptigi bir cocugun ayak ucu ile cizgi cizip, burayi gecme doverim demesi gibi bisey. Hukuken uluslar arasi sularda sen benim gemime dokunamazsin, ne yaparsan yap, hangi ulke olursam olayim. Hatta senin Cumhurbaskanini ana avrat soven pankartlar acayim uluslararasi sularda, yine de dokunamazsin. Ha en fazla aynisini sen de bana yaparsin. Bak bura doğru da Amerika Uluslar arası sularda olsa bile doğrultusu benim karasularım ise operasyon yapma hakkımı kullanırım diyor.Geçen sayfalarda biri yazmıştı galiba Uluslar arası Might is right kanunu 1. bend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 islamcı gerizekalılar 10 defa falan okumalı şu yazıyı. "hakan albayrak" said: Kendimizi öldürtmek için binmedik o gemiye Mavi Marmara'ya her şeyi göze alarak bindiğimizi söylerken ve şehitlerimizi baş tacı ederken bir hususun altını yeterince çizmediğimi fark ettim. Bize itibar eden gençleri yanlış yönlendirmiş olmamak için o hususun altını şimdi kalın çizgilerle çiziyorum: Kendimizi kurban etmek için çıkmadık o yolculuğa. Kurban olmayı temenni de etmedik. Hatta, "Yük gemilerine muhakkak müdahale edeceklerdir, ama dünyanın dört bir yanından muteber kimselerin bulunduğu bir yolcu gemisine müdahale etmekten inşaallah imtina ederler" diye konuşuyorduk aramızda. 30 Mayıs'ı 31 Mayıs'a bağlayan gece uluslararası sularda yol alırken İsrail savaş gemilerinin tacizine uğrayınca bu beklentimizin boş olduğunu anladık. Güvenlik bölgesi olarak ilan ettikleri sahaya girmemizi bile beklemeden gemimize müdahale edecekleri aşikârdı. Bu korsanlığa tepkisiz kalmamalıydık. Ama tepkinin ölçüsünü de kaçırmamalıydık. İsraillilerin herkesçe malum vahşetine binaen "Bunlardan her şey beklenir" diye düşünmekle beraber, hayati tehlike doğurabilecek bir tavır sergilememeye kararlıydık ve bu kararlılığımızın İsraillileri dizginleyeceğini umuyorduk. Gemiye çıkmalarını engellemeye çalışacaktık, ama ölümüne değil. Herhangi bir protesto gösterisinde polise ne kadar mukavemet gösterilirse ancak o kadar mukavemet gösterecek ve neticede İsrailliler gemiyi ele geçirirlerse bunu sineye çekecektik. İsrail'in en seçkin deniz komandolarının polisten daha dayanıksız çıkacağını ve hemen paniğe kapılıp üzerimize gerçek mermiler yağdıracağını bilseydik, o kadar bile mukavemet göstermezdik. Silahlı saldırının üstesinden ancak silahlı mukavemetle gelinebilir ve fakat bunun yeri Mavi Marmara değildi. Zaten o iş de bizim işimiz değil. Mavi Marmara'yı bir mücadele alanı olarak tasavvur ettik, ama bir muharebe alanı olarak tasavvur etmedik. Öyle olmaması için gereken tedbirleri kendimizce aldık ve helikopterlerden yağdırılan plastik mermiler birçok arkadaşımızın vücudunda ölümcül yaralar açtığında bile kendimizi kaybetmedik, öfkemize yenik düşmedik, tedbirleri elden bırakmadık; gemiye ilk inen İsrailli korsanların silahlarını kapan arkadaşlarımız o silahları kullanmayı akıllarının ucundan bile geçirmeden hemen denize attılar. Bu arada kaptanımız, İsrail şiddetinin kontrolden çıkmasını önlemek ve 'müzakere' kapısını açmak için geminin rotasını Mısır'a çevirdi. Nafile. İsrail saldırısı şiddetini arttırarak devam etti. Hiçbir uyarıda bulunmadan bizi helikopterlerden ve botlardan makineli tüfeklerle -gerçek mermilerle- taramaya başladılar. "Hemen teslim olmazsanız sizi gerçek mermilerle vururuz" deselerdi, herhalde bağrımıza taş basıp direnmekten vazgeçerdik. Tekrar altını çiziyorum: Kendimizi öldürtmek için binmedik Mavi Marmara'ya. Gazze'yi ölüme mahkûm eden Siyonist emperyalizme karşı bir vicdan ayaklanmasını temsil etmek, ablukayı yarmak veya hiç değilse tartışmaya açmak için bindik; her şeyi göze alarak, ama Gazze'ye sağ salim varmayı ve Gazze'den evimize sağ salim dönmeyi ümit ederek. Dokuz arkadaşımızın şehadetiyle sonuçlanan korkunç katliam bizim öngördüğümüz veya arzu ettiğimiz bir şey değildi. Allah'ın takdiri bu. Takdir-i İlahi'ye boyun eğmemiz ve onda bir hikmet aramamız / bulmamız yanlış yorumlanmamalı. Mavi Marmara şehitlerinin kanlarının üzerimize celbettiği berekete dikkat çektiğimizde, "Haydi gençler, tez elden onlar gibi şehit olmaya bakın" demiş olmuyoruz. Sakın öyle anlaşılmasın! Mavi Marmara'yla ilgili kahramanlık söyleminin cazibesine kapılıp "Şimdi kahraman olma sırası bende" demeye de kalkmasın kimse. Kahraman olarak anılmak için yola çıkılmaz. Çıkılırsa, o yoldan yol olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 hala insanların anlayamdığı şey arapların bize bir faydası yok ama israilin bokuna muhtacız. israil olmazsa ucakların uçmuyor çünkü software i sen yapmadın israil olmazsa gece ucamıyorsun çünkü heronları israil üretiyor israil olmazsa sınırlarını kontrol edemiyorsun çünkü insansız hava araçlarını israil yapıyor israil olmazsa tanklarını haraket ettiremiyorsun çünkü tankların yenilenmesini israil yapıyor israil olmazsa terörist ile savaşamıyorsun çünkü bilgiyi sana beceriksiz mit değil adamların mossad ı veriyor. israil olmazsa mal satamıyorsun çünkü avrupa ve amerika kotalarını israil kontrol ediyor. daha sabah kadar sayarım biriside araplar ne işe yarar onu saysın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 "hakan albayrak" said: Hatta, "Yük gemilerine muhakkak müdahale edeceklerdir, ama dünyanın dört bir yanından muteber kimselerin bulunduğu bir yolcu gemisine müdahale etmekten inşaallah imtina ederler" diye konuşuyorduk aramızda. bu adamlar cidden aralarında böyle mi konuşuyor? Elrond rp si lan bu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 araplar zengin. ama bana zengin değiller. kendilerine zenginler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Efrasiyab said: O kadarki eğer ölen müslümansa değersiz, zira gene bir başkasının yazdığına göre 1 israilliyi 100 araba değişmezmiş. 100 degil 1000 arapların değerini yükseltme yahudilere karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mighty_THoR said: bu kahrolsun israil diyen arkadaşlar yarın öbür gün elin avrupalısı amerikalı gemilere doluşup biz kuzey ırağa pkk ya "insani" yardım götürüyoruz diye iskenderun limanına dayanırsa buyrun geçin mi diyecekler. biz de güneydoğuyu ablukaya almış olursak (böyle bi salaklığa kalkışmayız ya), evet buyrun geçin demek gerekir, eğer bir nebze insanlık kalmış olursa. müthiş bir önyargı süregidiyor yine topikte, sadece gidenlerin bir kısmı İHH'cı diye. şunu merak ediyorum, diyelim filistin "laik" bir ülke olsaydı, o gemide de ÇYDD veya ADD dernekleri bulunsaydı ve israil yine aynı müdahaleyi yapsaydı, tepkiler nasıl olurdu? o zaman da "provokasyoncular, gizli amaçlar, laikçi yardım" tadında hikayeler dinler miydik? islamcılarla aynı söylemi paylaşmadan da israilin politikalarına, yaptırımlarına karşı çıkmak ve gazzeye destek olmak mümkün arkadaşlar. tekbir getirmeseniz de olur yani. o gemideki ateistler, hristiyanlar ve hatta yahudiler (evet gemide yahudiler de vardı) nası başardıysa, siz de başarabilirsiniz, yeterki "islamcı" alerjinizden bi kurtulun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Aket-Atum said: "hakan albayrak" said: Hatta, "Yük gemilerine muhakkak müdahale edeceklerdir, ama dünyanın dört bir yanından muteber kimselerin bulunduğu bir yolcu gemisine müdahale etmekten inşaallah imtina ederler" diye konuşuyorduk aramızda. bu adamlar cidden aralarında böyle mi konuşuyor? Elrond rp si lan bu ahahaha Atatürk'ün gençliğe hitabesi sticky, onu da aç bak bir de ona gül madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar